2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست
بچه ها شما سبزی خوردن رو توی چی نگه میدارید توی یخچال ؟؟ ب نظرتون  از اون سبد های سبزی ک  ...

بهترین حالت نگه داشتن سبزی تو قابلمه های رویی (روحی) هست

یه روش دیگم این که، سبزی رو که شستی،داخل یه پارچه نخی بپیچی و بعد بزاری داخل قابلمه سربسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیزم کسانیکه قصد کاهش وزن دارن بیاید تاپیک آخرم انشاالله تا عید در کنارهم تو چربیهای ب ...

استارتر جان یه سوال

سلام

این تمریناتی که شما داخل این تاپیک گذاشتین از کتاب خاصی هست؟

سلام به همگی صبحتون بخیر

خروجیای دیروزم

یه سری فاکتور خرید و کارت ویزیت  که ازشون عکس گرفتم و کاغذاشونو دور انداختم

یه حوله دست و صورت و یه حوله تنپوش که خراب شده بودن

یه شلوارک و رکابی همسرم که خراب شده بود

چند تا از لباس زیرام که خراب شده بودن

دو تا لباس گرم برای همسرم که واسه نوجوونیاش بود

یدونه شال که خیلی دوسش داشتم ولی چندجاش نخکش شده بود

چند تا جوراب که دون دون و خراب شده بودن

بچه ها شما سبزی خوردن رو توی چی نگه میدارید توی یخچال ؟؟ ب نظرتون  از اون سبد های سبزی ک  ...

اگه طبق این تاپیک نمیخوایین ورودی اضافه داشته باشین، چیزی نخرین چون سبزی خوردن تو قابلمه با دربسته خیلی خوب تو یخچال میمونه من اینکارو میکنم

چقد خوب چجوری مدیریت میکنی که دوباره تو خونه ات پر خرت و پرت نشه؟

من یکسالم از چیزی که استفاده نکنم تا وقتی تو خونه هست استفاده ندارم همین که میندازمش دور واقعا بهش احتیاج پیدا میکنم اینه که میترسم چیزی رو دور بریزم

من که در حد لباس تو خونه یی هامم فصلی میپوشم لباسی ندارم که یک سال نپوشیده باشم  کاغذ اضافه ند ...

مینیمال این نیست که بندازیم دور مینمال ینی ورود و خروج وسایل رو کنترل کنیم،زیادی وارد خونه نکنیم که مجبور به دور ریز و اسراف بشیم،اونایی رو که استفاده کردیم یا باید برن در چرخه باز مصرفی،ینی بخشیده بشن،اگر هم قابل استفاده نیستن برن برای بازیافت

سلام به همگی صبحتون بخیر خروجیای دیروزم یه سری فاکتور خرید و کارت ویزیت  که ازشون عکس گر ...

خروجی ها رو باید وارد چرخه باز مصرفی کرد،یا بخشیده بشن،یا برن بازیافت،لباس چون بازیافت نمیشه باید وارد کاربرد جدید براش پیدا کرد،اگرهم قابل استفادست بدین به دیگران،در سطل نباید ریخته بشه

[QUOTE=315919710]اگه طبق این تاپیک نمیخوایین ورودی اضافه داشته باشین، چیزی نخرین چون سبزی خوردن تو ق ...

من توتفلونم گذاشتم وبرای اینکه تازه هم باشه یه کیسه نخی بدوز سرشم بند بزار سبزیتو توکیسه داخل قابلمه نگه دار عالی میمونه