2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741238 بازدید | 44739 پست
اره دقیقا حرف شما درسته. وضعیت مالی اگر خوب باشه میگن چقدر عاقل بود اندازه وسیله خریده ولی اگر وضع ...

من چون پدرم وضع مالی خوبی داشت میگفتن دخترشون رو دوست نداشتن و خسیس هستن

یادمه یه بنده خدایی تو خانواده همسر تا پدرم زنده بود همش میگفت بابات همینجوری جهاز داد که این همه ثروت داره اگر مثل ما جهاز میداد هیچی نداشت

در حالی که جهیزیه من شاید تعدادی کمتر بود اما از نظر ارزش مالی بسیار بالاتر بود

و طلاهایی که خودم آوردم در حالی که تو خانواده همسرم رسم دارن طلاهای مجردی  دختر رو ازش میگیرن و دیگه بعد ازدواج بهش پس نمیدن

ققنوس
سلام منم چند وقت پیش دو تا اتاقمو موکت کردم چون از سرامیک پاک کردن خسته شده بودم موکت میخای بگیری من ...

مرسی غزیزم بابت پیشنهادت وقتی برای خرید برم حتما نگاه می کنم❤️هنوز نرفتم برای خرید منتظرم بچه به دنیا بیاد بعد

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون پدرم وضع مالی خوبی داشت میگفتن دخترشون رو دوست نداشتن و خسیس هستن یادمه یه بنده خدایی تو خان ...

عزیزم هر کاری بکنی حتی درسترین کار رو هم بکنی باز یه عده هستن که حرف مفت بزنن اونا رو کاریشون نمیشه کرد جز اینکه محلشون نزاری 

این تاپیک رو حتما باید به مادرم نشون بدم. ظروف زمان عروسی خودش رو نگهداشته و افتخار می‌کنه میگه اینا ...

مامان منم همینطوره. جالبه هیچ استفاده ای هم نمیکنه. سخت نگیرید بهشون. ذهن اونا با مال ما فرق داره

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
فامیلای شوهرم کلا ضعف عکس گرفتن دارن.هرجا میرن کمتر ۱ز ۱۰۰ امکان نداره عکس بگیرن. خواهرشوهرم یه دیو ...

خانواده شوهر منم همینطورن😄

دختر خواهرشوهرم رو در یخچال و دیوارای اتاق خواب و... پر عکس کرده،حتی یه ریسه تو اتاقش وصل کرده با گیره کلی عکس چسبونده

راستی من امروز فرصت شد حدود۴۰۰تا عکس و فیلم و اسکرین شات از گوشیم حذف کردم😶

دقیقا موقع منم مدبودومنم انجام ندادم،حتی از عقدم یه عکس چاپ نکردم چون بشدت خوشحال بودم برام مهم نبود ...

عزیزم انشاالله همیشه زندگیتون پر از محبت و شادی باشه. واقعا عکس و فیلم و این چیزا مهم نیست مهم دل خوش و حس خوبه. منم فقط یه عکس تو ابعاد کوچیک از عروسیم رو قاب گرفتم و همیشه جلو چشمامه و یادآور خاطرات خوبه برام. 

[QUOTE=315320229]واسه اینکه وایتکس کمتر و درست مصرف بشه سر مایع ظرفشویی رو بستم ظرف وایتکس اینجوری ب ...

عزیزم منم تو چندین پست گفتم به دلیل حساسیت به وایتکس فقط از پودر ماشین استفاذه میکنم و همیشه براق هستن

متاسفانه وایتکس لعاب ظروف رو میبره حتی کاشی و سرامیک هم وایتکس واقعا خراب میکنه

و برای ریه هامون واقعا ضرر داره

دوستای گلم در کنار هم سعی کنیم وایتکس رو از زندگیامون حذف کنیم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
این تاپیک رو حتما باید به مادرم نشون بدم. ظروف زمان عروسی خودش رو نگهداشته و افتخار می‌کنه میگه اینا ...

یا ایزد منان😑

یا ایزد منان😑

خدا شاهده تمام قبض های اب، برق ،گاز واسه چند سال قبل رو داره. تمام رسید های بانکیشو

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.
عزیزم منم تو چندین پست گفتم به دلیل حساسیت به وایتکس فقط از پودر ماشین استفاذه میکنم و همیشه براق هس ...

چشم عزیزم سعی خودمو میکنم واقعا حساسیتمم بهش خیلی زیاد شده به محض اینکه بوش میاد سرفه های خیلی شدید میکنم و از چشمامم اشک میاد حالت تهوع میگیرم ولی چون عادت کردم استفاده کنم اگه نباشه فکر میکنم هیچ چیز تمیز نیست وسینک واستکانها برق نمیزنن 🙁

خدا شاهده تمام قبض های اب، برق ،گاز واسه چند سال قبل رو داره. تمام رسید های بانکیشو

شما کم کم اضافات رو بریز از همین قبضا شروع کن

چشم عزیزم سعی خودمو میکنم واقعا حساسیتمم بهش خیلی زیاد شده به محض اینکه بوش میاد سرفه های خیلی شدید ...

تورو خدا بفکر سلامتیت باش 

برق زدن استکان و سینک چه ارزشی داره وقتی سلامتی خودت رو داری از بین میبری