2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740785 بازدید | 44733 پست
از کمد دیواری دوس داشتم چرخ خیاطی و سبزی خرد کن و ی همزن برقی اضافی بذارم بیرون ولی اجازه ندارم.فعلا ...

اینها طی سالیان سال جمع شدن عزیزم 

به خودت زمان بده،هردفعه مقداریشو بذار خروجی و ورودی هاتو کنترل کن

❌لایک❌
اره خیلی دوسشون دارم  برند زیباسازان هستن  ممنون💚  منم قبلنا بیشتر بودن،  از ...

ما کلا مصرف ادویه ، انواع حبوبات و گیاهان در منزلمون بالاست

همشون مصرف میشن و هر کدوم تموم بشه باید سریع جایگزین بشه

و در مینیمالیسم چیزی که مصرف میشه خروجی حساب نمیشه،

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خایده  خوبی😍 منم الان میرم انجام میدم

💚

فکر کن ببین اگه فلفل سیاه برات تنهایی کارایی نداره این کارو بکن. چون بعضیا دیدم تو قورمه سبزی یا رو نیمرو و... فلفل سیاه تنها میزنن. ولی من این استفاده هارو نداشتم قاطی کردم 

من زنجبیل رو برای حلوای زنجبیل و املت خرما استفاده میکنم بعضی وقتها هم با نبات دم میکنم میخوریم 😅

زنجبیل برای نمیرو خرما خوشمزه میشه؟

من تازه این طعم خوشمزه رو کشف کردم 

هیشکی تو خونواده دوست نداره 😁

❌لایک❌
خیلی خوبه از هرچی تو خونه داری میشه استفاده کرد برای منم اون پشت سری ها که دیده نمیشن شیشه مربا ...

آره یه سه تا شیشه بزرگ خریده بودم گرون بود گفتم اگه بخوام اینهمه شیشه بخرم که کلی پولش میشه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قبول دارم کاملا باید آگاهانه وبنابر نیازخریدکردمن واقعا هیچ چیزاضافه ای نخریدم حتی یه درصدهم فکرنکرد ...

به نظرم اگر جسارت الانمو داشتم، و یه نفر واقعا منو راهنمایی میکرد خرید اشتباه نمیکردم.

ولقعا حرف مردم باد هواست.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
اینها طی سالیان سال جمع شدن عزیزم  به خودت زمان بده،هردفعه مقداریشو بذار خروجی و ورودی هاتو کن ...

انشالله عزیزم.

الان ب خواهرم که جهاز میخره میگم از هرچی میخری ی خوبشو بگیر وسایل دست و پاگیر هم نگیر.

چرخ گوشت و سبزی خرد کن و پلوپز رو فاکتور گرفته فعلا‌.گفتم از حرف هیچکس نترس به حرف هیچکسم گوش نکن.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
به نظرم اگر جسارت الانمو داشتم، و یه نفر واقعا منو راهنمایی میکرد خرید اشتباه نمیکردم. ولقعا حرف مر ...

من جهیزیه م مینیمال بود

مادرم هم از اول مینیمالیست بود

خیلی فرهنگ ها مهمه تو خرید جهیزیه من الان ۱۷ساله که هنوز راجع به جهیزیه م حرف میشنوم برام مهم نیست ها یعنی الان میگم بخاطر اذیت شدن نیست بخاطر عدم فرهنگ مشترک هست

مثلا عمه من میاد میگه آفرین به مامانت که دنبال تجملات نیست دنبال چرت و پرت نبوده 

ولی از اونور با یه خانواده ای بیشتر در ارتباطی که یا میگن دخترشون رو دوست نداشتن جهیزیه کم دادن یا میگن دلشون نمیاد پول خرج کنن 

شانس بیاری از خانواده سطح بالاتری باشی اینا رو می‌شنوی

اگر سطح پایین تر باشی حتما می‌خوان بگن طرف فقیر هست

ققنوس

من

چرخ گوشت ، سرخ کن، ساندویچ ساز، جارو شارژی، بخارشور، سرویس لوکس برای ویترین 

اینه و شمعدان و اون میزی که اون وقتا براش تهیه میشد ( اون وقتا کنسول های بسیار پر زرق و برق و بی کاربردی بود )

سرویس چینی که پر از تکه های اضافه باشه و خیلی چیزهایی که توی تاپیک از اول تا حالا دوستان عزیز از خریدشون ناراضی هستن

هیچکدام رو نخریدم هیچ وقت هم احتیاجم نشد

ققنوس
چشم عزیزم راستش بیشترین ذوقم برای اینه که بیام گزارش ورودی وخروجی هامو اینجا بگم وبتونم یه خونه مینی ...

اون روزی ک بیای و گزارش بدی چه خوشحال میشیم....

من عاشق کامنت شما و دوستامون هستم ک حالت تلنگر دارن واسم ک تکون بخورم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
مستاجریم عزیزدلم  صاحبخونه گفتن راضی نیستم یه میخ به دیواری زده بشه! حیاط ما خوبیش اینه هرچی ...

درسته،،منم مستاجر بودم هیچ میخی به دیوار نزدم حتی ساعت هم وصل نمیکردم🥴😂

آنقدر دلم میخاد خونمون پارکینگ یا یه انباری داشته باشه،حیاط همه چیش جلو چشم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️