2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740482 بازدید | 44731 پست
من الان خونم سرامیکه می خوام موکت کنم😁الان من جلو حمام و ظرفشویی و داخل و خارج دستشویی انداختم و دو ...

موکت به نظرم راحتتره ولی موکتهام کهنه ان حتما باید بندازم بره خونه جدید سرامیکه نمیدونم میتونم باهاش کنار بیام یا نه؟چون با این همه هزینه واقعا دیگه نمیتونیم موکت بگیریم 🙁😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط جمله طلایی که یه همسر میگه "اره بنداز بره،خونه داره نفس میکشه"

فک کن ساعت۷ونیم زدیم توکارفنگشویی🤣🤣🤣🤣ریختن وسایل اضافه واقعا جا رو بازمیکنه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یه بسته ادویه مادر همسرم برام سوغات اورده بود،ادویه داشتیم ولی چون همسرم گفت استفاده کن ببینیم چه طعمی داره! تو اولین فرصت ریختم داخل غذای دو هفتمون و تموم شد

یه شیشه ادویه مخلوط هم نصفه کاره دارم اونم باید بیارم برای استفاده تا زود تموم بشه

ما ادویه سالمون رو یه جا از مشهد میگیریم،برای همین اگه خرد خرد کسی برامون سوغات بیاره اونو میبخشیدم یا سریع استفاده میکنم که تموم بشه دچار انباشت نشیم  

همه اقلامی که مورد استفاده کمی داریم تو کمد و یخچال رو نوشتم و طبق برنامه ریزی دارم استفاده میکنم نَمونه .

مثل گل (گاوزبون،سنبلاطیب،استوخدوس)

اینها رو باهم دم میکنم 

و....

❌لایک❌
😍وای چ حالی کنی اونروز ک داری میریزیشون بیرون  من عاشق بیرون ریختن وسایلم🤣🤣

مخصوصا که چند تا وسیله دارم که عاشقشونم 😂ولی بیشترشون اون زمان که خیلی مد بود گرفتم و ذوقشو داشتم نتونستم استفاده کنم الان دیگه با اینکه نو موندن ولی از مد افتادن😢 بیشترشو میخوام بفروشم یا بدم به کسی که دوست داره 😅😘

سلام

دیروز هلاک شدم دیگه.

کمد دیواری رو ریختم بیرون همه رو قشنگ بررسی کردم بعد مرتب کردم.

رخت خواب ها رو نمیتونم کاری کنم تعدادشون هم به نظرم زیاد نبود.

۷ تا پتو برای مهمان

۶تا بالش برای مهمان

۴ تا تشک

رخت خواب خودمون هم جداست سه تا پتو کوچیک و بزرگ برای خودمون دوتا تشک و چهارتا بالش.

پتو و بالش و تشک نوزاد رو حساب نکردم چون سال بعد میره خروجی.

دوتا پتو مسافرتی نازک هم دارم. همرو مرتب چیدم.

خروجی از کمد دیواری هم شامل

دوتا لحاف که اصلا استفاده نمیشن.

یه پرده قدیمی

دوتا کاور لباس که خیلی بزرگن

ی زیر انداز

دوتا کارتن مربوط ب پتوهام

یه مقدار پارچه

یه بقچه لباس

شاباش های عروسی😑😑😑😑

دستمال های پاپیون شده عروسی😶😶

یه پادری

کیسه شاباش🤐

یه سریا میرن انبار یه سری میندازم دور.

شاباش و کیسه شو اینارو فک میکردم دور انداختم یادم رفته بود هنوز تو خونه ن.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
یه بسته ادویه مادر همسرم برام سوغات اورده بود،ادویه داشتیم ولی چون همسرم گفت استفاده کن ببینیم چه طع ...

منم چند تا دمنوش داشتم میخواستم بزارم خروجی ولی حیفم اومد هر شب یکیشو دم میکنم که زودتر تمون بشن😅 همسر وپسرم هم ذوق میکنن و هم تعجب😂

منم صبح های زود ک همه خوابن خیلی انرژیم برای پاکسازی بیشتره 

چون نوزاد داریم باید وقتی خوابه بایدانجام بدیم‌.

سلام دیروز هلاک شدم دیگه. کمد دیواری رو ریختم بیرون همه رو قشنگ بررسی کردم بعد مرتب کردم. رخت خوا ...

سلام خداقوت💪💪💪💪تغییردوست داشتنی هست مگه نه؟ چیزایی رو به عنوان یادگاری نیگه میداریم که نباشن هیچوقت ذهنمون نمیره سمتش پس بودنشون بیخوده

موکت به نظرم راحتتره ولی موکتهام کهنه ان حتما باید بندازم بره خونه جدید سرامیکه نمیدونم میتونم باهاش ...

عزیزم سرامیکم خوبه به شرط اینکه بچه نداشته باشی،با بچه کوچیک سرامیک و لمینت به نظر خیلی سخته،منم بخاطر بچم موکت می کنم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

یه سر ب اشپزخونه زدم.

دو تا قطعه پلومزمو گذاشتم خروجی یکیش توری سرخ کن بود یکیشم سبد بخارپز،لیسک خرد کنم رفت خروجی

سرویس چینی ۱۲ نفره هم توی کمد دیواری بود گذاشتم احتمالا بفروشم

یه عروسکم گذاشتم کنار میذارم پیش بقیه عروسکها میخوام اهدا کنم.

دسته گل عروسیمم توی یه باکس شیشه ای بود که باکس شکست.دسته گلم فعلا گذاشتم جلو چشم بعدا میدازم دور چون خراب شده.

از لباسهای شوهرم ی بافت یه شلوار و یه پیراهن ۵ ساله نپوشیده ولی همینجوری اویزون بود تو کمد گذاشتم توی خروجیا

دوتا دفتر نقاشی هم دارم میدم ب خواهر زاده م

واقعا خونمون داره نفس میکشه🤭🤭🤭

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم