2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
😂🤦وااای،،منم ی تخته شاسی هم دارم ولی خب خیلی کوچیکه و تو کشو هست چندسال پیش خب مد بود ،،،تازه ...

مال من بزرگه.الان اگر بگم عکس و نمیخوام و فلان قیامت میشه😂😂😂

چون اونموقع وضعیت مالیمون مثل الان نبود،حتی نتونستیم فیلم عروسیمون رو بگیریم.

فیلم عروسیمم بعد ۵ سال نرفتم دنبالش چون اصلا اصلا از عروسیم راضی نبودم ،اتفاق بدی افتاد منم نگرفتمش.

ولی اصلا برام مهم نیست هیچ وقت بهش فکر نمیکنم.

فامیلامون میان خونمون میگن فیلم عروسیتو بذار ببینیم خیلی متعجب میشن وقتی میفهمن فیلم نداریم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الحمدلله رب العالمین پسر بزرگم از این دل کند و انداخت سطل آشغال ! چون یکی دیگه داشت باهاش جایگزین ک ...

😂😂😂😂😂😂

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
قربونت،اجرانکردنشون‌ هیچ خللی تو زندگی ایجاد نمیکنه دیدی چقد حرف وحدیث ودلخوری از دل این مراسم ازهمو ...

کیف کرردم افرین

فقط اینکه چطوری خونواده همسرت دخالت نکردن در مورد جهیزیه ؟؟؟

یا حرف و حدیث در نیومد ک جهیزیه نداشته ؟

این پاراگراف آخر رو دارم تعمیم میدم به خریدهای هیجانی سابقم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😄😄😄

همه گرفتارشن.

واقعا سخته جلوی خودتو بگیری من خداروشکر شاید ۸۰ درصد فرق کرده باشم با گذشته

خانما من حقیقتش چون خیلی عکس آتلیه ای نداشتم نمی دونستم شاسی از مد افتاده😂البته من فقط عکس عروسیمو ...

خانما به نظرتون آیا اشتباه کردم؟😶😅

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
این مشکلو منم دارم خیلی وقتها تو دلم با یکی بحثم میشه و این انگار کاملا توی صورتم مشخصه وقتی به خودم ...

منم گاهی اینطوریم زیر لب بحث میکنم و غرغر میکنم.منم برام واقعا خجالت اوره.

دوری از ادمهای سمی راهکار خوبیه،ولی باید از حقمون دفاع کنیم.

من عمیقا به ادمهای سرو زبون دار حسودیم میشه😔😔

قربونت،اجرانکردنشون‌ هیچ خللی تو زندگی ایجاد نمیکنه دیدی چقد حرف وحدیث ودلخوری از دل این مراسم ازهمو ...

از عروسی و مراسم های بعدش واقعا بیزارم.

بهترین خاطره زندگی ادمو با مراسمای قبل و بعدش خراب میکنن اطرافیان.

اینو بخریم و اونو بخریم اینکارو کنیم اونکارو کنیم چشم فامیلو دربیاریم.

واقعا دختر و پسر عاقل تو این زمونه اصلا نباید ب کسی گوش کنن.

همین جهاز برون و حرف و حدیثاش ، چمدون لباس ، خرید عروس و فلان همینا همش توش ناراحتی و مرافه س.کاشکی اصلا نباشن

منم گاهی اینطوریم زیر لب بحث میکنم و غرغر میکنم.منم برام واقعا خجالت اوره. دوری از ادمهای سمی راهکا ...

من آدم ساکتیم بیشتر از اینکه با دیگران حرف بزنم تو درون خودم با خودم و بقیه آدمها حرف میزنم گاهی اینقدر خسته میشم انگار ساعتها حرف زدم در حالی که در واقعیت یک کلمه هم حرف نزدم یا تو ذهنم یه عالمه کار میکنم وتمیزکاری میکنم ولی عملا میبینم چند ساعته نشستم بیکار ولی خستگی چند ساعت کار مداوم با منه یا کوچکترین حرکت اطرافیانم مخصوصا همسرم مشکوکم و تو ذهنم همه جور فکری راجع بهش میکنم ولی بعد میبینم فکرم اشتباه بوده از خودم خجالت میکشم میدونم نیاز به مشاور دارم ولی نمیتونم برم

البته بگم این تاپیک و حضور شما دوستان خیلی خیلی منو تغییر داده و بهترین اتفاق این روزهام حضورم تو جمع شما دوستان هست واقعا از این بابت خدا رو شکر میکنم واز شما خواهرهای گلم تشکر میکنم🌺🌺🌺🌺🌺

مال من بزرگه.الان اگر بگم عکس و نمیخوام و فلان قیامت میشه😂😂😂 چون اونموقع وضعیت مالیمون مثل الان ...

😍افرین چه شجاعتی داشتی که فیلمو نگرفتی

منم عکسای عروسیمو هنوز تو پاکتش نگه داشتم و البوم نخریدم،هرازگاهی همسرم یادش میوفته میگه بریم البوم بگیریم میگم حالا بمونه بعدا😂البوم دوست ندارم،دوتا البوم داریم خونه یکیش عکسای بچگی همسرم،یکیشم عکسای نامزدیمون

کیف کرردم افرین فقط اینکه چطوری خونواده همسرت دخالت نکردن در مورد جهیزیه ؟؟؟ یا حرف و حدیث در نیوم ...

ازهمون صبحی که میخواستیم بریم برا گروه خون همسرم گفت داداشم وخانمش بیان گفتم نه تنهابیا،اومدخونمون دنبالمون مامانم گفت داداشت بیادگفتم نه تنهامیریم...دوتایی سریع رفتیم گروه خون ودوتاحلقه وزیرلفظی خریدیم و یه دست لباس برا سر عقدو ازون ور آرایشگاه ومحضربراعقد‌(منظورم اینه ازهمون اول راه هرگونه دخالتی رو بستم)بعدبراجهاز میدونستم طرف ما خیلی بریزوبپاشن مثلاظرف بالای۱۰دست🤕منم گفتم هرچقدمیتونین فقط نقدبدین بهم منم پول رو گرفتم فکراقتصادی خوبی داشتم ولی کندعمل کردم این قسمت رو و قیمتا جهشی شدن وگرنه الان باهمون پول جهاز سرمایه خوبی داشتم...خلاصه بعد عروسی هم خورخوزد خریدم وچیدم توخونه اندازه ی متراژ خونم خریدم واضافه نخریدم،یه مورد هم این که من وهمسرم استقلال فکری ومالی داشتیم همسرم همه کاره ی خودش بود وکسی نمیتونست بهش چیزی بگه...یه بار جاریم پرسید جهازنمیخری فقط گفتم نه😁گفت میخوای خشک حساب کنی؟ گفتم بله.همین قد کوتاه. واینکه من همه چیو خریدم بعدش فقط فرقم این بود سرفرصت خریدیم  ودوتایی.ببخش طولانی شد🌹کلا هم خونواده ی بی آزاری هستن واهل دخالت نیستن 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
از عروسی و مراسم های بعدش واقعا بیزارم. بهترین خاطره زندگی ادمو با مراسمای قبل و بعدش خراب میکنن اط ...

بله انقدهم راحت بودیم حتی میوه ی شب عروسیمون رو خودمون دوتایی رفتیم خریدیم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ازهمون صبحی که میخواستیم بریم برا گروه خون همسرم گفت داداشم وخانمش بیان گفتم نه تنهابیا،اومدخونمون د ...

خداروشکر

کاش کلا دست و پای خونواده ها از این موضوع ازدواج جمع میشد

اینقدر ک سنگ میندازن و سختش میکنن همه چیزو