2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738754 بازدید | 44705 پست
عزیزم من اون پیامتون ک تعداد لباسهاتونو نوشته بودین پیدا نکردم ریپلای کنم. میخواستم بپرسم کت و شلوا ...

من همه جا می‌پوشم چون کت هام کوتاه نیست اما بیشتر برای عید دیدنی ، پیشواز و بدرقه حج ، عیادت و مهمانی های کمی رسمی طور پوشیدم

منو ول کنن کلا کت و شلوار می‌پوشم چون کلاسیک پسندم

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقتتون به خیر😍

خیلی اتفاقی از تاپیک مدیریت هزینه ها، به این تاپیک رسیدم

...

منم ۶_۷سالی میشه که به واسطه یک دوست عزیز،با سبک مینیمال آشنا شدم و از اونجایی که خیلی با روحیاتم سازگار بود تمام این هفت سال بهش پایبند بودم😍

چند روزیه فقط صفحات آخر رو تونستم بخونم،

موفق باشید همگی🥰💚🌹

سلام خدمت شما ببخشید یه سوال من پودر خمیر مایه خریدم چند وقت پیش همینطور مونده توی کابینت البته چندب ...

خمیر مایه رو‌بذار ده دقیه تو ی لیوان اب ولرم مشخص میشه خرابه یانه

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار
توی کتاب مینیمالیسم نویسنده داستان مادرش رو از دست داده بود. برای اینکه وسایل پادرش رو حفظ کنه ی ان ...

من بعد از عروسیم چون خواهرهمسرم با من مشکل داشت برای اینکه حس بد به من منتقل کنه یا مدتها از لباس و آرایش بد عروسم می گفت و واقعا باعث شده بود حتی از عکسامم متنفرم بشم☹️خیلی وقتا خودمونیم که یه چیزاییو برای خودمون بزرگ می کنیم،این یادگاری فلان تاریخه این سالگرد فلانه این اولین بهمانه😶وگرنه حس خوب و خاطرات ما نه وابسته به اینان و نه خیلی وقتا حتی مهمن

یادگاری ما اون روزاییان که واقعا از صمیم قلب از کنار هم بودن خوشحال بودیم و لذت بردیم و شاید حتی ازش یادگاری ام نداسته باشیم چون مهم اون حس خوبیکه تو قلبمونه

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

در مورد آشفتگی ذهنی خیلی دوس دارم مسائلی که خیلی آزارم دادنو بتونم یه جوری پروندشو تو ذهنم ببندم،ولی نمی تونم☹️به نظرم بزرگترین دلیلشم اینکه نمی تونم اون کارو تلافی کنم یا حتی برخورد درست با طرف مقابل داشته باشم😣

بزرگترین درگیری ذهنی من در مورد ازارجنسیه،فوق العاده دردناکه و اصلا نمی تونم تمومش کن این حس بدو،حس می کنم به خاطر لمسای کثیف اونا بدنم کثیف شده🥺کسی تجربه مشابه داره؟بخصوص از اینکه چه طور اینو حل کنم،چه طور روحمو آروم کنم(قبلا مشاورم رفتم فایده ای نداشت)

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

یه مورد دیگم در مورد بعضی اطرافیان سمیه😶مطمئنم هممون از این آدما دوربرمون داریم که کارشون فقط انرژی منفی دادنه

وااای اصلا نمی تونم رها کنم😣نمی تونم از شر تروماهایی که بهم می دن خلاص شم☹️شما چه راهکاری دارین برای این ادما؟

عزیزم ببخشید میشه از تمریناتت بگی

هر دوره ای حدودا ۳۰ تا ۴۰ پادکست

قبل هر پادکست یه سری سوال پرسیده میشه 

هرکسی فراخور حال و شخصیتش جواب میده 

بعد پادکست رو گوش میده 

اونوقت متوجه میشه اشتباهاتش کجاهاست 

دلایل این اشتباهاتش چیاست ...

حالا فرد سعی میکنه از این به بعد مطابق هر روش درست، رفتارش رو اصلاح کنه 

مثلا با خواهر همسرش مشکل داره 

طبق چیزی که یاد گرفته از اون به بعد  رفتار درست رو از خودش نشون میده 

هر دفعه و هر دفعه....

این یعنی تمرین 

کم کم و به مرور زمان رفتاربد خواهر همسرشون ،نسبت بهش درست میشه 

"چون اون فرد، رفتار خودشو اصلاح کرده"

یه جورایی شبیه کار کردن رو خودمون تا انباشت نداشته باشیم تا انقدر ورودی غیر ضروری نداشته باشیم 

راه درست رو یاد میگیریم و بعد هر دفعه که مواجه میشیم با انباشت یا خریدهای هیجانی(این یعنی تمرین)

میدونیم الان باید چیکار کنیم و حرکت مناسب چیه

❌لایک❌
هر دوره ای حدودا ۳۰ تا ۴۰ پادکست قبل هر پادکست یه سری سوال پرسیده میشه  هرکسی فراخور حال و شخ ...

چه عالی این پادکستارو از کجا دانلود می کنید؟

نه حقیقتش اصلا پابسته نیستم😅فقط می ترسیدم بعدا پشیمون بشم

دلایلشو از نظر خودت پیدا کن 

ببین در چه شرایطی احتمال داره پشیمون بشی؟

اگه دلیلی پیدا نکردی و بازم نمیتونی دل بکنی،اجازه بده یه ۶ ماه دیگه تو خونه باشه حتما اون موقع نظرت عوض میشه گلم 

اگه هم دلیل خوبی داری پس تونستی خودتو قانع کنی

❌لایک❌
دلایلشو از نظر خودت پیدا کن  ببین در چه شرایطی احتمال داره پشیمون بشی؟ اگه دلیلی پیدا نکردی و ...

نه خداروشکر دادم رفت😂فقط کفش و کیفو و چادر نگه داشتم چون استفاده میشه گاهی

چه عالی این پادکستارو از کجا دانلود می کنید؟

دوره هاش رو میخرم از استادش  

از آقای امین جعفری 

دوره های جراحی ذهن 

دوره های تناسب اندامم دارن 

برو تو سایت"هپی فت"

بگو کدوم دوره رو میخوای 

❌لایک❌