2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738937 بازدید | 44705 پست
منم واقعا دوس دارم یه عالمه چیز میز بریزم بیرون ولی کلا از وقتی ازدواج کردم وسیله خونه ای نخریدم ... ...

عالی هستید

الان که ایم عید اوردید یادم اومد من اشتباهی گفتم سه چهارماهه لباس نخریدم😅من از قبل عید اسفند اینا خریدنکردم حتی برای عید هم از لباسای قبل کلا پوشیدیم نه کیف کفش نه مانتو فقط یک شال خریدم

خانومای گل در مورد تشک و پتو یه سوال دارم ۵ تا تشک دارم. حالا می‌خوام پتو بخرم. کلا دو تا پت ...

براخودتون رو هم حساب کردی؟من۵تادونفره و۴تا یه نفره و۶تا تشک(کاش ضخیم سفارش نمیدادم)وسه تاهم تابستونه دارم، مهمونام که اومدن کمدم کلا خالی شد مهمون دارهم نیستم ولی‌خب همون یه بارکه بیان نمیشه بدون تشک وبالش بود راهمون ازهم دوره...ازین تعدادی که گفتم ۴تاازپتوهارو خودمونداستفاده میکنیم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قسمت لوله چیه؟متوجه نشدم

یه قسمتی از آشپزخونه لوله رو کار هست هم آب هم گاز بعد همونجا برای من کنار اجاق گازه و تنها جایی که دید داره

اونو با دو تا شیشه آرد و اسفند پوشوندم

آخه خیلی تو چشم هست و بدجا 

ققنوس
منظورت ژله ای ها و مسافرتی هاست ؟ توی زمستون گرمای کمی نداره؟ میگم نکنه مهمون سرما بخوره😂 میشه ...

نه گلم به اسم پتو ترک میشناسن همه

دو نفرش به ضخیمی دو نفره گلبافت نیست ولی بسیار گرمه و سبک

تک رنگ هستن

من باهاش مسافرت هم رفتم تو زمستون 

تو چادر هم خوابیدم تو عید

یکی خریدم همه بلایی سرش آوردم 😂بعد رفتم دو تا دیگه خریدم

ققنوس
همه رو بارها ریختم هفته ای یکبار میریزم یبار هم اینجا عکس گذاشتم از تغییرات هیچ کدوم غیر مصرفی نیس ...

خب مصرفی هستن هرکی بسته به نیازوسبک وتعداداعضای خونوادش وسایل داره وطبق اون مینیمال بودنشوتعیین کنه

سلام خانم های مینیمالیست یکی از اتاقارو بهم ریختم و دارم پاکسازی میکنم   تو عکس فقط حجم ...

سلام‌♥️حالاکه ریختی عیبی نداره اول چیزای درشت رو بردارو مرتب کن تا زودترخلوت شه اول هرچی کارتن هست بذار بیرون بده نمکیا،بعد هم داخل کمد دیواریت اگه دستمال کشیدن میخوادبکش وبعد پتوها وبالشتارو مرتب بچین داخلش😍 همین طورمرحله ای جلو برو...یه کیسه هم بذار دم دستت خروجیا رو بنداز داخلش که جلو دستت خلوت باشه

یه قسمتی از آشپزخونه لوله رو کار هست هم آب هم گاز بعد همونجا برای من کنار اجاق گازه و تنها جایی که د ...

آها 

ن ازیزم اینکارو‌نکن بذار نسل ب نسل منتقل بشه🥺😂

امان ازین یادگاری نیگه داشتن🤣🤣🤣🤣ولی همراهی بااین تاپیک باعث میشه درست تصمیم بگیرم تواین زمینه الان وسایلابدردم خوردن وبازم نو هستن میذارم تو دیوارمهربانی کسی بدردش میخوره

براخودتون رو هم حساب کردی؟من۵تادونفره و۴تا یه نفره و۶تا تشک(کاش ضخیم سفارش نمیدادم)وسه تاهم تابستونه ...

منو و همسرم و در آینده نی نی از تخت و روتختی استفاده می کنیم 

راست میگین شما زشته اگه کم بیاد 

فکر کنم از هر پتو سه تا بخرم کفایت میکنه

نه گلم به اسم پتو ترک میشناسن همه دو نفرش به ضخیمی دو نفره گلبافت نیست ولی بسیار گرمه و سبک تک رنگ ...

🤣🤣 چقدر خوبه ندیده عاشقش شدم که

کاش لااقل مارکشو بگین که رو برگه متصل به پتو یا کاور پتو هست 

چون من نمی‌دونم اشتباهی یه پتو دیگه رو سفارش ندم

🤣🤣 چقدر خوبه ندیده عاشقش شدم که کاش لااقل مارکشو بگین که رو برگه متصل به پتو یا کاور پتو هست&n ...

والا یادم نمیاد هیچی ازش من حضوری خریدم رفتم گفتم اینو بده😅

بعدا هم خواستم زیاد کنم رفتم همونجا دو تا دیگه خریدم

ققنوس
چند ماه پیش یه قابلمه غذا دادم همسرم برد برای پدرش. حالا هر بار میرم خونه مادرشوهرم تو قابلمه من غذا ...

اشکال نداره عزیزم. دلتو بزرگ کن. مامان منم متاسفانه دیدم از این کارا کرده و خیلی حرص خورم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique