2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738261 بازدید | 44695 پست

روی هم رفته جان عالی بود عکس هات

امروز نوبت تمیز کردن یخچال وگاز وسینک

چدن های گاز صبح سیم کشیدم وگاز تمیز کردم.

سینک ام تمیزه دارم خودم عادت میدم بعد از شستن ظرفها خشک اش کنم.

یخچال شاید دست نزنم تا یه کم خوراکی هاش سبک شه.

فقط بدنه اش دستمال بکشم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤️❤️🙏

عزیزم خدا به زندگیت شادی و برکت بده

در راستای مینیمالیست شدن همسرتون از اول همراه بودن یا شما با تشویق و صحبت همراهشان کردید

اگر شما تشویق کردید میشه لطفاً راهکار بدید به بنده

ققنوس
خیلی خوبه که عکس میزاری 😍توستر نزار خروجی خیلی کاربردیه برای من که عصای دستمه شاید شما فر داری که ا ...

عزیزم من فر ندارم کلا غذاهام با توجه به طبع و سلامت خانواده ام سنتی و کبابی و آبپز هست واسه کیک استفاده داشتم که راضی نبودم از کارش و دما رو متعادل پخش نمیکنه یا میسوزه یا نمیپزه و مدام باید چک بشه 

الان کیک یا پیتزا گاهی توی قابلمه و ماهیتابه روی گاز میپزم عالی میشه 

شاید شش سال الی هفت سال دیگه بچه هام بزرگ شدن و درخواست غذاهای فست فودی یا .... داشتن فر یا سولاردام بخرم

عزیزم خدا به زندگیت شادی و برکت بده در راستای مینیمالیست شدن همسرتون از اول همراه بودن یا شما با تش ...

عزیز من اصلا در مورد این مبحث با شوهرم صحبت نکردم و نمیکنم  و اصلا نمیدونه خروجی میدم یا عضو این تاپیک هستم چون مخالفت میکنه و اینجورم نیست که بدونه چی توی خونه سرجاش هست یا چی اضاف شده کلا کار زیادی نداره به مسائل خونه 

خودشم زیاد اهل خرید لباس نیست همیشه سه چهار دست لباس تمیز و نو واسه بیرون داره فقط یه قسمت بالای کمد دیواری در اختیار خودش هست که گاهی من اونجا رو با کمک خودش مرتب میکنم و هی بهم میگه این قسمت رو جان خودت کاری نداشته باش😂

روهمرفته جان واقعا عالی بود عکسا باورم نمیشه انقد وسایل کم و مرتب😍

آره عزیزم من چیزی به عنوان دکور یا وسایل استفاده نشده تو خونه ام جایی نداره هر چیزی دارم کلا در حال استفاده هست

ولی دوماه پیش همسرم یه صندلی از این چرخشیها که برای پشت میز کامپیوتر هست خریده بدون دلیل اورده خونه میگم میخوای چیکار اینو میگه خریدم بچه ها باهاش بازی کنن 🙁🙁(چند وقت پیش خونه داداشم داشتن از این صندلی بچه هام با ذوق باهاش بازی میکردن رو اون حساب رفته خریده🙁)  و الان بچه هام دیگه دورش نمیرن و این صندلی شده آینه دق من میگم ببرش مغازه میگه مغازه خریدم میبرم اونجا حالا تا هفت هشت سال دیگم نمیتونه مغازه ای ک میخواد بخره🙁🙁

آره عزیزم من چیزی به عنوان دکور یا وسایل استفاده نشده تو خونه ام جایی نداره هر چیزی دارم کلا در حال ...

خیلی عالیه،،،واقعا نمیدونم چی تو فکر مردها میگذره که بدون مشورت و گفت و گو میرن وسیله میگیرن میارن زحمت تمیز کردن و جا ب جایی و نگهداریش با ما خانوماس و باید نظر ماهم پرسیده بشه💫،،من همسرم طی این سال ها دوسه مورد بدون مشورت من وسیله خونه گرفته که اونم ب چشم نمیاد و خیلی خورده ریز بوده

خروجی امروز من 

کراپ دخترم ک کهنه شده بود 

شلوار جین خودم ک سالم بود ولی  رنگش دیگ سلیقه ام نبود

ی مانتو رنگ نارنجی ک نو هم بود تقریباً ولی خرید احساسی بود.رنگ های جیغ انتخاب خوبی نیس..

یک روسری بزرگ ک دیگه سلیقه ام نیس 

شال میپوشم همیشه

بعضی چیزها رو ک میزارم خروجی واقعا تعجب میکنم با چ منطقی اینا رو خریدم😑😑😑