2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736852 بازدید | 44690 پست

هر روز عکسها ی تکراری اسکرین شاتها و پیام ها و لایک ها رو چک میکنم همرو پاک میکنم.

دیشب از بالای حموم چندتا کارتن کوچولو انداختم پایین میذارم کنار سطل زباله بردارن.

یه ماشین هم از بالای حموم اوردم پسرم بازی کنه.با اینکه قبلا باهاش بازی کرده بود ولی خیلی براش تازگی داشت خیلی ذوق کرد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

راجع به تشک و پتو ها

من نمیدونم دقیقا چندتا تشک و پتو دارم😬😬😬

یه روز سر فرصت کمد دیواری رو بیرون بریزم و مرتب کنم.احتمالا خروجی هم داره.

پشتی ۶ تا دارم دو تا یا سه تاشو باز کنم با الیاف داخلش برای پسر کوچیکم تشک بدوزم کل پشتیا بشه ۳ یا ۴ تا،انشالله مبل بخریم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله... من به نام حوله خرگوشی میخرم. کوچیک و نازک هستند و سریع خشک میشن 

ببخشید این حوله هارو کجا آویزون می کنید؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
ببخشید این حوله هارو کجا آویزون می کنید؟

با خودم میبرم و میارم ... توی اتاق خواب خودمون جا دارن و سریع خشک میشن ..  اگر سیستم شوفاژ داشتم حتما کنارش جا درست میکردم ... 

زمستون هم بالای بخاری با فاصله زیاد ... روی چوب رختی 

من امروز ورودی داشتم

سرویس غذاخوری+شیشه شیر برای دخترم

حوله بدن+حوله دست وصورت+رژلب برای خودم.

امروز نوبت تمیز ومرتب کردن کمد دیواری ها بود که انرژی اش نداشتم

حوله قبلی نگه‌می

دارم انقدر همه چیز گذاشتم بیرون گاهی همسرم یه تیکه پارچه یا دستمال می خواد ندارم بهش بدم.

شادی صدام کنید
جعبه تخم مرغ رو میبریم. از این پلاستیکی های مثلا یکبار مصرفه ولی ما هزار بار استفاده اش کردیم و همچن ...

مرسی گلم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

من اکثر لباسای تابستونیمو قراره پاکسازی بشه که همه پاکسازیام وقتی کامل شد میگم😁

من وسایل اضافی رو جهازم خیلی دارم که امکانم نداره بتونم خروجی بدم😐مثلا همین لحاف تشکا

۶پشتی مادرم داده بود و دونا مادر شوهر(استفاده نمی کنم)

یه پتو زیر اندازم مادرشوهرم داد(معمولا استفاده نمی کنم)

۲دست لحاف تشک پشمی سنگین تک نفره که مامانم داده و یه دستم مادرشوهرم همراه متکاش(که تشک یکیشو نازک کردم و دوتاش کردم و استفاده نمی کنم)

یه دست لحاف تشک پشمی دونفره که روی تخت استفاده می کنیم

دوتا پتو دونفره(اصلا استفاده نکردم)

یه دونه پتو تک نفره(اینو تا جون داره استفاده کردم😅)

یه دونم پتو مسافرتی اینم خیلی پرمصرفه برام

چهارتا بالش و متکا خواب دارم که همشو استفاده کردم

یه ست روتختی ام دارم اینم خوب استفاده کردم😁

چندتام کوسن تزیینی 

اون متکا و رخت خوابا خیلی جاگیرن ولی واقعا نمی تونمم بدم بره😐

و می دونید رو اعصاب تر چیههههه؟مامانم کلییییی رخت خواب بالش دیگه ام برای سیسمونی آماده کرده😐😐😐😐😐

من تو جهازم وسایل اضافه زیاد داشتم که هواپز و سبزی خردکنو دور از چشم شوهرم رد کردم رفت🤝

ولی مثلا سماور و اجاق پلوپز و قابلمه و تابه خیلی بزرگ و چرخ گوشت امکان نداره بزاره بفروشم🙄

من تو جهازم وسایل اضافه زیاد داشتم که هواپز و سبزی خردکنو دور از چشم شوهرم رد کردم رفت🤝 ولی مثلا س ...

اجاق وقابلمه وتابه بعدا لازمت میشه نزار خروجی ولی پشتی هات واقعا خیلی زیادن حداقل 4 تاشو بفروش عزیزم

اجاق وقابلمه وتابه بعدا لازمت میشه نزار خروجی ولی پشتی هات واقعا خیلی زیادن حداقل 4 تاشو بفروش عزیزم

کلا نمی زارن هیچی بدم😅