2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737021 بازدید | 44690 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس شما از این نظر واقعا مینیمال هستی عزیزم به نظرم همین تعداد کافیه بیشترش فقط جا میگیره واصلا به در ...

اره نظر منم همینه

من حتی با یه ابکش و یه لگن متوسط برای دم دست و یه ابکش و یه لگن بزرگ برای مهمان هم کارم راه میفته

یه نکته هم بگم، دوستان دیدم نوشتن سایز خیلی کوچیک ابکش هم دارن برای زرشک و... 

حالا دقیقا نمیدونم منظورشون از سایز کوچیک چقدره ولی مادرم تو این موارد همیشه یه اصطلاحی استفاده میکنه و میگه: شتر خالی مگه راه نمیره؟ 

یعنی برای چیزای حجم کم هم میشه از ابکش های یه کم بزرگتر استفاده کرد. مثلا من توی کوچکترین ابکشم هم میتونم برنج برای دو نفر ابکش کنم هم زرشک یا کشمش بشورم هم حبوبات ابکش کنم و... 

پس به نظر من سایزای خیلی کوچیک کاربردی ندارن و میتونن حذف بشن

مادر محمد منم الان فقط موردی اسکرین شات می گیرم که می دونم نهایت تا اون‌ماه از اون اسکرین شات استفاد ...

سلام نمیدونم والا دودلم.

اگر بخوام بریزم تو جامدادی باید بخرم یکی چون ندارم،اگر بخرم هم هزینه ست هم این جا قلمی میمونه رو دستم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خروجی بعدی چهارده سال برام قابل استفاده بود و همیشه استفاده میشد باید تمیزش کنم بذارم جلو درب هرکی ...

چقدر نو مونده،با اینکه مدلش قدیمیه معلومه خیلی باسلیقه هستی عزیزم.

بحث سطل رباله ست بگم.من اویل اینجا میگفتن سطل حموم رو حذف کردیم یا سطل اتاق حذف کردیم اصلا نمیتونستم تصور کنم.

ولی الان حمومون سطل نداره جمعش کردمیه سطل تو اتاقه یکیم تو هال یکی دستشویی و یکی اشپزخونه.سطل اتاق خواب و دستسویی خیییییلی دیر پر میشه.

ولی مال هال زود ب زود چون ما دائما جارو نپتون دستمونه خالیش میکنیم تو سطل هال.

امروز یه سر به کشو ها زدم همه لباسارو برداشتم کف کشو هارو دستمال کشیدم کف کشو ها مو و پرز جمع شده بود.لباس ها رو چک کردم ، یه سری لباسهارو اخرین باری که پوشیدم اگر باهاشون احساس راحتی نکردم یا کهنه شده بودن رو یادم نگهداشتم گذاشتم خروجی.

از لباسهای خودم دوتا تاب یکیش راحت نبود یکیش کهنه شده بود یه تیشرت هم چون تعداد تیشرتام زیاد بود گذاشتم خروجی.

از لباسهای بچه هام یه شورتک ک کوچیک شده بود

یه هودی ک کوچیک شده بود یه دست بلوز و شلوار ک اونم کوچیک شده بودن رفتن خروجی.

سه تا دستمال اشپزخونه هم زیاد بود گذاشتم خروجی.

یه ادکلن هم کادو شوهرم بوده ولی بوشُ دوست نداشتم از اول از دیروز به اقسا نقاط خونه زدم بلکه تموم بشه نشد،گذاشتم تو دستشویی یه جایی دوراز دید که بزنم تموم بشه.

دوتا اسپری هم قبلا کادو داده بود اونا هم همینطوری تموم شدن.

الان کلا یه ادکلن دارم که بوی اونم دوست ندارم اونم کادوی شوهرم بوده😶😶

یه پلاستیک گذاشتم توی خونه هروقت لباسی کوچیک میشه میندازم داخلش پلاستیک که پر شد میبرم انباری تا همه لباسهارو یکجا بدم به کسی. به همین روش الان دوتا نایلون زباله بزرگ لباس و کفش تو انباری هست

خانوما من قبل این که با مینیمالیست آشنا شم پنج تا سطل زباله تو خونه داشتم که به مرور همه رفتن خروجی الان فقط یه سطل زباله رو کابینتی دارم با یه سطل کوچیک تو دستشویی

یکم پیش داشتم به پادری فکر میکردم قبلنا نمیدونم چرا علاقه خاصی به پادری پیدا کرده بودم😅

الان یه پادری برا حموم یکی دستشویی یکی ورودی خونه و یکی هم جلو سینک آشپزخونه انداختم قبلا برا اتاقا هم داشتم که حذف کردم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

اهان یه پودر رخشا هم گذاشتم خروجی چون استفاده نمیکنم اصلا جالب نبود،اونقدری ک تعریف میشه ازش کارایی نداشت.

قوریم ی ترک بزرگ داشت از لبه ش هرچی منتظر موندم ک بشکنه یا از دستمون بیفته اتفاقی نیوفتاد گذاشتمش خروجی

یه قوری نو اوردم دم دست.

الان تعداد قوریا و کتریام یه کتری و قوری ست استیل یه قوری کتری لعابی ست،یه قوری چینی بزرگ یه قوری پیرکس.یکیم قوری چینی و کتری استیل دم دست

تعدادشون زیاده برای همین قوری چینیمو میبرم برای مامانم برای جبران قوری ای که جدیدا خونشون شکستم🤭🤭

قوری استیلمم اصلا برام کارایی نداره اونم میفروشم انشالله

اره نظر منم همینه  من حتی با یه ابکش و یه لگن متوسط برای دم دست و یه ابکش و یه لگن بزرگ برای م ...

عزیزم بستگی ب سبک زندگی و طرز فکر ادم داره به نظرم.

من وسیله بزرگ برای چیز کوچیک درنمیارم از کابینت هیچ وقت.

مثلا نمیشه ماست رو بریزیم توی ابگوشت خوری

من سه تا ابکش کوچولو دارم یکیش که اضافه ست دوتای دیگه خیلی لازمم میشن 

خانوما من قبل این که با مینیمالیست آشنا شم پنج تا سطل زباله تو خونه داشتم که به مرور همه رفتن خروجی ...

اینم بگم و برم😅😅

ما قبلا به تعداد کافی پادری داشتیم بعد نمیدونم چی شد رفتیم چهارتا پادری خریدیم دوتا برای خودم برداشتم دوتاشو هم دادیم به یه ادم قدرنشناس🙄

الان یه پادری اضافه داریم توی کمد دیواری ببینم شوهرم راضی میشه بفروشیمش🤪

عزیزم بستگی ب سبک زندگی و طرز فکر ادم داره به نظرم. من وسیله بزرگ برای چیز کوچیک درنمیارم از کابینت ...

بله درست میگی عزیزم به سبک زندگی هم قطعا ربط داره

ماست تو ابگوشت خوری 😂😂😂

من گاهی مثلا ابکش کوچیکم داخلش چیزی داره، برای چیزایی مثل زرشک موقت از الک استفاده میکنم که خب شاید کسی اینجوری نپسنده و بخواد حتما ابکش باشه ولی برای من اوکیه