2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736626 بازدید | 44690 پست
گزارشهاتونو خوندم و لذت بردم. خانمها چقدر قابلمه دارید؟!😂 من برا جهیزیه ام دو تا سرویس قابلمه داشت ...

من تو جهیزیه ام دو دست قابلمه داشتم. یکیش سه تایی بود یکیش دو تایی.هر دو رو دست گرفتم و از اونجایی که ناشی بودم سر ۵ سال همشون داغون شدن رفتم یه سرویس دیگه خریدم ۴ تاییه این یکی. الان هر سه تا دست و دارم. یعنی داشتم امروز تصفشو خروج دادم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی در مورد لباس وضعیتم وحشتناکه 🥴 با خوندن این تاپیک فقط سفت و سخت جلوی ورودی لباس را گرفتم. اگه ...

منم امسال خیلی خودمو کنترل کردم و هیچی از حراج نخریدم چون به اندازه کافی دارم

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
من ۳ سال پیش اومدم خونم یه سرویس قابلمه دارم بدون استند قابلمه🤣 واقعا نمی فهمم استند رو یه سرویس ...

یه ماهیتابه رژیمی هم دارم که از اونم زیاد استفاده میکنم

من چرخ خیاطی و چرخ گوشت و ساندویج ساز و سرخکن و بخارشو رو این چیزا نخریدم

یه ماهیتابه رژیمی هم دارم که از اونم زیاد استفاده میکنم من چرخ خیاطی و چرخ گوشت و ساندویج ساز و ...

وسیله برقی من فقط چرخ گوشت هست و آسیاب برقی و همزن برقی  یه توستر هم دارم قصد خروجش رو دارم ولی باید همسرم رو متقاعد کنم

وسیله برقی من فقط چرخ گوشت هست و آسیاب برقی و همزن برقی  یه توستر هم دارم قصد خروجش رو دارم ولی ...

من ست آبمیوه گیری و مخلوط کن و آسیاب

و یه ست گوشت کوب برقی کامل که همزن و خردکن و رنده و ... دارم جفتش از بهترین برندهاس کارایی هم زیاد دارن

گزارشهاتونو خوندم و لذت بردم. خانمها چقدر قابلمه دارید؟!😂 من برا جهیزیه ام دو تا سرویس قابلمه داشت ...

من دو سرویس گرانیتی دارم یه سرویسش رو گذاشتم دم دست ولی یه سرویس دیگم استفاده نشده

یه تابه چودن دارم با یه قابلمه روحی 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من دو سرویس گرانیتی دارم یه سرویسش رو گذاشتم دم دست ولی یه سرویس دیگم استفاده نشده یه تابه چودن دار ...

به این نتیجه رسیدم که کنترل ورودی تو مینیمالیست بودن مهمتره. لااقل برا من اینجوریه. من خیلی خوب وسایل را نگه میدارم بعلاوه راحت نمیتونم از وسایل دل بکنم. پس تو هر زمینه اگه از اول درست خرید کرده باشم الان راحتم، تو بقیه موارد هم باید در وهله اول دیگه ورودی نداشته باشم بعد به مرور اضافات را رد کنم.

بچها این تاپیک مینیمالیسم هست و میدونم جای این حرف اینجا نیست اما با اجازه هونامیک عزیز، ازتون می خوام اگه یادتون موند واسم دعا کنید یه عمل پیش رومه خدا دامنم رو سبز کنه.

منم واس نیت تون یه یس می خونم هدیه میدم به حضرت ابوالفضل (ع) 

میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست، شماها که خونه تون رو پاکسازی کردید قطعا قلب تون قبل از خونه تون پاک و شفاف شده و دعاتون هم مستجاب. منو از دعای خیرتون بی نصیب نزارید. ممنونم.