2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737457 بازدید | 44691 پست

کلا وسایلی ک الان دارم میذارم کنار قبلا درموردشون فکر کردم.مثلا دمپایی هام رو تو خونه ک میپوشم چون خیلی بزرگن حالت لش دارن.

چندبار خواستم زمین بخورم واسه همون تو حیاط پوشیده بشه بهتره.

یه مانتو جلوباز گرفتم ک اصلا تو تنم جالب نیس.اونو گذاشتم ببرم شهرستان وقتی میرم تو حیاط یا خونه فامیلای دیوار ب دیوار مون بپوشم.

یه شالم امروز گذاشتم کنار لباسای خروجی چون لباس اونرنگی ندارم ک ست بشه.

دوتا حوله دست هم در نظر دارم بذارم خروجی.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام و خسته نباشید عزیزان مینیمالیست

امروز ۳۵۰ هزارتومن پول فروش وسایل کهنه ام با مقداری دیگه از پس اندازم قابلمه مهمان سایز ۳۶و کتری تفریح رو خریدم 

واقعا برای یه خانوم خونه دار خوبیت نداره که اول اینکه از وسایل دست دو بقیه استفاده کنه شآن و منزلت خودش میاره پایین

دوما من خودم واقعا با کتری ای که تو رفتگی داشته باشه ماهیتابه ای که دستش سوخته باشه  و ظروف تا به تا اصلا نمیتونم کنار بیام مثلا همین تابه دو طرفه ای که داشتم گرانیت بود و حتی یه خش کوچیک نداشت ولی بیرونش سوختگی داشت و به خاطر رنگ روشنش تو ذوق میزد اطرافیان گفتن بده بیرونش واست درست کنن اول قانع شدم بعد دیدم برام کارایی نداره چرا باید نگهش دارم اصلا چرا خریدمش😏چون یه زمانی رنگ صورتی ترند شده بود منم جوگیر شدم ماهیتابه دو طرفه صورتی برداشتم گفتم میخوام از این به بعد همه وسایلم صورتی بخرم🥴🥴🥴خداروشکر که عاقل شدم🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و خسته نباشید عزیزان مینیمالیست امروز ۳۵۰ هزارتومن پول فروش وسایل کهنه ام با مقداری دیگه از پس ...

منم باهات موافقم عزیزم همین که موقع آشپزی قابلمه و لوازم آشپزی نو یا سالم باشه انگیزه ی آدمم برای آشپزی و تمیزی خونه زیاد میشه 

بنظرم آدم باید از داشته هاش لذت ببره این که آدم فقط بخره انبار کنه اون حس خوب استفاده از وسیله های نو رو نداشته باشه خیلی بده

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خانمها دیروز من یه ورودی ناخواسته داشتم همسرم قاطی شوینده هایی که خریده بود جلادهنده ماشین ظرفشویی گرفته در حالی که نه من خودم نه اطرافیانم ماشین ظرفشویی نداریم به نظرتون باهاش چکاری میتونم بکنم که حیف نشه؟

خانمها دیروز من یه ورودی ناخواسته داشتم همسرم قاطی شوینده هایی که خریده بود جلادهنده ماشین ظرفشویی گ ...

فکر نکنم بشه کار دیگه به جز ماشین ظرفشویی باهاش کرد

یا به یه دوست که ماشین داره بدین یا به مغازه دار 

پس نمیگیرن یا با چیزی عوض نمیکنن؟

❌️لایک❌️

فکر نکنم بشه کار دیگه به جز ماشین ظرفشویی باهاش کرد یا به یه دوست که ماشین داره بدین یا به مغازه دا ...

عزیزم کسی از دوستامون ماشین ظرفشویی نداره وهمسرم هم میگه هر کاریش میکنی بکن ولی من پس نمیدم به نظرت به جای وایتکس یا شیشه پاک کن نمیشه استفاده کرد ؟حیفم میاد بندازم بره😅

سلام دوستان صبح همگی بخیر❤

دیروز یه مقدار لوبیا سبز داشتم اونارو شستم خورد و بخار پز کردم گذاشتم فریزر

یه جفت رو بالشتی کهنه رفت خروجی

یه قرقره چوبی دخترم که هدیه بود دخترم باهاش بازی نمیکرد که شکست

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.