2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738389 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمت سماور دستم نیس. شما میدونین چنده؟ میشه باهاش طلا خرید؟

بستگی به مدل و مارکش داره تو دیوار سرچ کنید ببینید نمونش هست یا نه اگه نبود از بازار بپرسید عکسشو نشون فروشنده بدید یه قیمت تقریبی میگه  بر اون اساس قیمت گذاری کنید البته کمتر که راحت فروش بره😊

من سماور عالی نسب داشتم خیلی هم قدیمی بود ولی یه بار هم ازش استتفاده نکردم فروختم ۴۰۰ تومن البته قبل کرونا یعنی ۵ سال پیش البته باهاش طلا نخریدم😐

برای خورشید پس از شبهای طولانی
ظروفی که لب پر شدن یا شکستن باید تعمیر کنیم یا دور بندازیم؟  از طرفی میگم نگه داشتنش انرژی منف ...

من یبار تنگ گیلاس خوریم که شکسته بود چسبوندم یه مدت تو دکور بود شکستگی‌ هم معلوم نبود ولی حس خوبی نسبت بهش نداشتم و هم اینکه استفاده هم نمیشد انداختم‌رفت😅کلا حس خوبی به ظروفی که شکسته یا لب پر شده ندارم سریع میذارم‌ خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خانوما شما لباس بچتون که کوچیک میشه و هنوز تمیز هست رو چیکار میکنید میدید به کسی یا نگه می آرین برا ...

من قبل نگه داشته بودم ولی تا چندسال آینده قصد بچه دار شدن ندارم یکی هم این که از کجا معلوم جنسیت بچه یکی باشه؟

چون تمام لباسای دخترم صورتی اینا بود هم این که مستاجریم گفتم الکی با خودمون چرا باید این لباسایی که معلوم نیس چندسال دیگه استفاده شه یا نه رو زحمت بکشیم از این خونه ب اون خونه ببریم 

برا همین همه رو گذاشتم خروجی چندتاش که نو بود اصلا نپوشونده بودم چون سایز دخترم نبود دادم به یه آشنا

بقیه رو هم دستمال کردم چند تاشم گذاشتم جلو در که بردن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

امروز به کل لیوان ها و پارچ ها و قوری و قندون ها و فنجون و نعلبکی ها و کلا موارد مرتبط به این دسته رسیدگی شد😁

خروجی یه نعلبکی شکسته که چسب زده بودم بازم شکست گفتم این احتمالا از خونه ما خوشش نمیاد😅 و خروجی دیگه هم یه نیم لیوان که ترک خورده بود که همون شبی که خریدمش مهمون اومد برام و تا چایی ریختم توش ترک برداشت. 

۱۲ تا فنجون کریستال بود که ۶ تاشو گذاشتم واسه مهمون و ۶ تاشو بردم انباری. یه سرویس پارچ و لیوان هم اضافی بود از مدلشم خوشم نمیومد ولی دلمم نیومد خروجی بشه بردم انباری تا ببینم چی میشع.

اخرش اینکه جا خیلی بازتر شد و منظم تر شد و موارد مربوط به دسته لیوان و پارچ و اینا همش یه جا شد و دیگه تو اشپزخونه سرگردون نیستن😁

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

خروجی سه تا ظرف ادویه که درش یه مدلی بود موقع باز کردن ادویه میپاشید بیرون(درش سفت بود)

دو تا لیوان که شکلات فرمند توش بود

یه لیوان که بلاش کمی ترک خورده

یه گلدون شیشه ای نازک و سنگریزه های توش

❌️لایک❌️