2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738497 بازدید | 44696 پست

با عرض معذرت از همه ى بچه هاى تاپيك🍭 

هيدوا خانم من قسمت پيامام بالا نمياد كه ازتون بصورت خصوصى بپرسم ، شما از كجا چادر ميخريد كه ميدونيد جنس خوبيه ؟ 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما شبتون بخیر

تو پاکسازی لباسا از کشوی دخترم دوتا تیشرت و یه شلوار دوتا سرهم کنار رفت  از لباسای پسرم یه رامپر و شلوار و یه تیشرت و سه تیکه کنار رفت.

لباسای خودم دوتا تیشرت و دوتا شومیز و همسرم خروجی نداشت 

ضمن اینکه لباسهای گرم بچه ها رو گذاشتم تو کشوهاشون و فعلا نیازی به خرید ندارن واسه امسال

البته یه ساک بزرگ دارم که خروجی داره مطمئنن گزارش اونم براتون میذارم حتما

بزرگترین دردسر زندگی مینیمالیست ها جهیزیه اس که انگار تو خانواده های ایرانی قداست داره. هر چی رو میخوام بردارم بفروشم یا ببخشم یا دور بندازم صد نفر مانع میشن 😑 با اینکه ۶ سال گذشته و ۹۰ درصدش دیگه از مد افتاده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

من چایساز دارم اونم دوتا یکیش خرابه سماور دارم که با توجه به شرایطمون هرگز استفاده نمیشه کتری قوری قدیمی هم دارم مدلش از مد افتاده فلاکس هم دارم درش شکسته. و هیچ کدوم از اینا رو شوهرم نمیذاره دور بریزم شما بگید چیکار کنم .

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من چایساز دارم اونم دوتا یکیش خرابه سماور دارم که با توجه به شرایطمون هرگز استفاده نمیشه کتری قوری ق ...

آخ آخ مشکل منم همینه دقیقا منم هم سماور دارم.دوتا فلاکس دارم.یکی اش کوچیک استفاده می کنیم یکی اش بزرررگ گذاشتم کنار

جرات دارم بگم خروجی تبدیل میشم به تکه های گوشت خورشت قیمه

شادی صدام کنید
من چایساز دارم اونم دوتا یکیش خرابه سماور دارم که با توجه به شرایطمون هرگز استفاده نمیشه کتری قوری ق ...

عزیزم همه رو تو یه کارتن بسته بندی کن

روش برچسب بزن که محتویاتش چیه

و بزار انباری

وقتی از کابینت و دم دست جمع بشه

کم کم همسرتون حساسیتش برای خروجی رفتن این لوازم کمتر میشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

چندتا عکس مینیمال می خواستم بفرستم ارسال نشد 

بچه ها من میز توالت ام انقدر سنگین واقعا به سختی میشه جا به جاش کرد همینطور مبل ها 

تو خرید های مینیمال وظریف وساده کار برای خانم ایرانی برای تمیز کردن راحتره محال بانوی ایرانی باشی وسالی یه بار یا دوبار کل خونه بهم نریزی یا دکور خونه تغییر ندی.

شادی صدام کنید
آخ آخ مشکل منم همینه دقیقا منم هم سماور دارم.دوتا فلاکس دارم.یکی اش کوچیک استفاده می کنیم یکی اش بزر ...

وای دقیقا... انگار اون سماور مثلا گنجه چند ساله درگیرم باهاش اولش که به زور گذاشتن تو جهیزیه ام بعدشم فقط جاگیره و همیشه دردسر دارم که کجا بذارمش همیشه هم از شانسم خونه ها کمد دیواری ندارن. باور میکنی ۶ ساله از کارتون هم در نیومده اخه این چی داره جز زحمت

وای دقیقا... انگار اون سماور مثلا گنجه چند ساله درگیرم باهاش اولش که به زور گذاشتن تو جهیزیه ام بعدش ...

می فهمم‌عزیزم.منم بزرگ ترین دغدغه ام‌جهیزیه ام.

در واقع خرید جهیزیه پایه واساس سبک ماست چون طبیعتا شما مبل خونه که تو ۴ یا ۵ سال عوض نمی کنی یا رختخواب ها بیشتر آیتم هایی که ما تو جهیزیه می خریم سالها برامون می مونه برای همین خیلی باید تو خریدش دقت کنیم و نکته بعدی هم سیسمونی من آنقدر دیدم سیسمونی خریدن وبعد گفتند استفاده نکردیم.حرف مردم برای یکی دو روز ولی زحمت اسباب وسایل برای یه عمر ماست.الان برای سیسمونی دخترم که نخریدیم همه یکبار پرسیدن ومن جواب دادم وتمام شد.احتمالا تو ذهنشون یکبار من قضاوت کردن وتمام شد ولی باور کن انقدر راحتم فکر درگیر نیست کریر کجا بدم کالسکه کجا بدم صندلی غذا کجا بذارم.[به امید خدا بزرگ شه تخت وکمد مینیمال براش می خرم]

شادی صدام کنید

سلام دوستای عزیزم

خروجی امروزم یه شومیز که خیلی نازک بود باهاش راحت نبودم

یه شلوار که زانوش سوراخ شد

یه جفت جوراب همسرم

و دو تا کِرِم که تموم شد

یه کرم پودر دیگه هم در حال تموم شدنه

اینبار قصد دارم فقط یه ضدآفتاب مارک خوب بخرم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.