2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
پست بعدی میرسیم به بحث نظم دهی وسایل دیگران که باید چکار کنیم برا این قضیه.   فردا شب اگه ...

خیلی عالی و بسیار مفید و تاثیرگذار 

مرسی که وقت میذاری تایپ می‌کنی❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بزرگترین معظل خونه ما تی وی وال هست که کل سمت تی وی رو کار شده درست کردن و درست کردنش هزینه بره و د ...

عزیزم بااجازه پیشنهادم اینه که اگه باکس وشلف ( وطبقه) وجای دکوری زیاده هیچ نیازی نیست همش پراز دکوری باشه چندتاشونفقط تعداد کمی ازشونو باسلیقه خوشگلت فقط وسایلی که میپسندی بذار  وبقیه رو مثلا یک در میون یا یکی سه تارو یعنی یکی وسیله بذار وسه تاروخالی بذار ویا دوتا دوتا کلا همه روپر نکن هم شیک تره وهم ساده تر وخلوت تر حالا باز به سلیقه شماست گلم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آین عکس هم از نت گرفتم ولی آشپزخانه هم اینجوری بدون قسمت اپن یعنی دو طرف تا پایین اینجوری کار کردن ب ...

ببخشید جسارتا من نمیدونم توی این عکس چه اصراری بوده همه قفسه ها وشلف هاروباید وسیله گذاشت این خودش دکوره و  نیاز به این همه دکور نداره بنظرم خیلی هاش اضافه است  وباید خالی باشه از نت سرچ کنید این مدل کابینت ودکور رواگه خالی کنی خییییلی عالی میشه مینیمالم میشه بازم  ببخشیدنظرم این بود  

ببخشید جسارتا من نمیدونم توی این عکس چه اصراری بوده همه قفسه ها وشلف هاروباید وسیله گذاشت این خودش د ...

من که چیزی داخلشون نذاشتم چون همینجوریش هم اذیتم باهاشون  ولی خوب هرجا دیدم مدلشون اینجوریه که توش ظرف و وسایل دکوری میذارن که من چون دوست ندارم اصلا از این سبک لوازم نداریم تو خونمون

ققنوس
جادوی نظم  اینم بدونید که وسایلی که نمیخواید رو  صرف اینکه کمد یا خونه خودمون خل ...

واااای یعنی پاراگراف دومت خود من بودم به عنوان خواهر کوچیکتر

یکی از خواهرام هرچی لباس سایزش نمیشد و... میاورد میداد به من. منم تو رودربایستی قبول میکردم هیچکدومم نمی پوشیدم. بعد چندوقت برگردوندم به خودش. گفتم نمیخوامشون بده به یکی دیگه که لازم داره، من اصلا استفاده نمیکنم  و سلیقه من نیستن! خیلی ناراحت شد و قسم و آیه که به خدا همشون نو هستن و اصلا نپوشیدم مثلا فکر میکرد من بدم میاد! خلاصه رُسم کشیده شد تا پس دادم. اونم برده بود برای اون یکی خواهرم 🤣 چون نو بودن همشون، حیفش میومد بده به کسی. دوس داش تو خانواده نگهشون داره 😁

چند ساعت نبودم صفحه ۱۰۰۰ رد کردید‌.

۱۰۰۰ تایی شدن مون مبارک خوشحالم اینجا درکنار هم سادگی وتمیزی وپاکی تمرین می کنیم.

دبورا جان چقدر خونتون زیباست.گفتنی ها دوستان گفتند امیدوارم از تغییراتی که انجام می دیدید حس خوبی بگیرید.

✅️دیشب مهمونم برای دخترم یه دست لباس آورد که مناسب وقابل استفاده برای دخترم است.هفته آینده که نوبت کمدهاست چند دست از لباسای دخترم که براش کوچیک شده می ذارم خروجی.

✅️دختر من ۴ ماهه است تو این ۴ ماه فقط سه تا جغجغه براش خریدیم.

شادی صدام کنید
من یه بار با خودش اینکارو کردم. لباسایی که نمیخواستم رو جمع کردم بردم براش، بعد از اون دیگه برام لبا ...

ما هرچی نمیخواییم میبریم خونه مامانم چون دوستش خیریه داره هرچی جمع بشه مامانم زنگ میزنه با ماشین میان از جلوی در میبرن.ظرف هاشم اکثرا داده همون خیریه 

ولی یه سرویس آرکوپال تعداد بالا داشت

ظرفهای اونو نه دلش میاد بده خیریه نه می‌تونه تحمل کنه😑

روزایی که خرید دوران پر مهمونی خونشون بود

بعد که پدرم فوت شد مهمونی سمت پدری دیگه نداریم به اون صورت 

یعنی دیگه جمعی نمیان تک و توک میان .مامان من انگار ظرفها دارن میخورنش

ققنوس

دوستان کتاب ( شور سادگی )رو هم بخونید داستان زنی هست که بعد از طلاق با وجود دخترش خودش رو غرق در هزینه های آنچنانی و بدهی های بانکی می‌کنه 

اتفاقاتی هم براش پیش میاد و یک روز می‌فهمه ام اس داره.....

و توی راه های درمان می‌فهمه عشق اصلی ترین راهه و سادگی

یمقداری از کتاب رو خوندم و خیلی پسندیدم چون این جمع اکثرا سلیقه کتاب خوانی نزدیک به هم داریم گفتم خبر بدم کتاب خوب پیدا کردم😅

ققنوس