2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

سلام بچه ها ، خسته نباشين، از همه نظراتتون كلى چيز ياد ميگيرم  

خانم رزگونه نظراتتون خيلى پر محتواس، ممنون 

من تو اين مدت 

٢ تا پيرهن مجلسى، يه گردنبند ، يه ظرف سراميكى، يه تابلو،  يه جاصابونى و يه راديو رو خارج كردم و خوبيش اين بود كه همه رو به كسانى دادم كه كاملا بهشون احتياج داشتن 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

راستى من يه مهمونى دعوت شدم و لباس مناسب نداشتم ، با ساده ترين پارچه اى كه فكرش رو بكنيد يه لباس دوختم ! هم پولى بابت لباس حاضرى ندادم، هم فضايى كه به پارچهه اختصاص داده بودم تو كمد باز شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستى براى اولين بار دو تا جنس بى ربط رو معاوضه كردم ، مثلا تصور كنيد كه يه جفت شمعدون بدين و يه جفت دمپايى بگيريد (مثلا) 😄 خيييييلى باحال بود و اين كار بهم چسبيد 

خانما حالا که فصل شروع مدرسه و دانشگاس  لطفا یه لیست از وسایل مورد نیاز برای یه دانشجوی خاوبگ ...

من كه تا حالا خوابگاهى نبودم ولى ملافه و حوله حمومى خيلى سبك 😄

از كِى قراره برى خوابگاه ؟ 

من كه تا حالا خوابگاهى نبودم ولى ملافه و حوله حمومى خيلى سبك 😄 از كِى قراره برى خوابگاه ؟ 

سلااااااام

به به خانووووم

دلم برات تنگ شده بود

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

❌لایک❌
سلااااااام به به خانووووم دلم برات تنگ شده بود ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام از ماست 🤩

دل منم همينطور 🫠

عب نداره درخواست دوستى بدم بهتون ؟ 

من كه تا حالا خوابگاهى نبودم ولى ملافه و حوله حمومى خيلى سبك 😄 از كِى قراره برى خوابگاه ؟ 

نمیدونم والا

هنوز که نتایج نیومده

از استان خودم که فقط دو تا شهرو زدم بعید میدونم بیارم

احتمالا همون استانای دیگه میشه و خوابگاهی شم😁

لطفا پستامو لایک نکنید🌸

خروجی امروزم یه شارژر بود که فروش رفت.کلی وسایل برای فروش دارم که باید خارج بشن.فقط حیف پولایی که بی عقلانه بهشون دادم.مینیمالیست باعث میشه تو خریدامون دقیقتر عمل کنیم از این ببعد 

نمیدونم والا هنوز که نتایج نیومده از استان خودم که فقط دو تا شهرو زدم بعید میدونم بیارم احتمالا ه ...

ايشالا بهترين نتيجه نصيبت شه كه به رشدت كمك كنه 💛

و كلى بهت خوش بگذره 🤩

راستى براى اولين بار دو تا جنس بى ربط رو معاوضه كردم ، مثلا تصور كنيد كه يه جفت شمعدون بدين و يه جفت ...

دقیقا منم با خواهرام وسایلهامون رو عوض میکنیم مثلا چیزی که برای من کاربردی نیست شاید برای اونا خیلی هم لازم باشه و برعکس 😍😍😍😍

برعکس دوستان که گفتن نسبت به عکسهایی که آرامش در رویا فرستاده بودن حس خوبی نداشتن من خیلی خوشم اومد ...

انشالله زودتر بتونی برنامه هایی که تو ذهنت داری رو به بهترین شکل انجام بدی منم رفتم پرده انتخاب کردم دقیقا همون جیزی که شما مدنظرت هست همون رو تومغازه دیدم سفید وساده خیلی شیکتره ولی چون اندازه دقیق خونه جدید رو نداشتم نخریدم به دلم شک افتاده بود که سادگی زیاد بد نباشه؟که با حرف شما توی تصمیمم مصممتر شدم که ساده و بدون گل ودستک خیلی عالیه😍

سلام دوستان.من چند روزه با اینجا آشنا شدم و خاموش میخونمتون.یه موردی که زیاد دیدم اینجا دور انداختن لباسهایی هست که حس خوبی بهشون نداریم یا کمی کهنه شدن.من یه کاری که انجام میدم اینه که تیشرت ها و لباس خونگیها و لباس زیرهایی رو که دیگه استفاده نمی کنم نگه میدارم و وقتی مسافرت میرم توی سفر میپوشم و همونجا دور میندازم و با این کار دو نشون میزنم هم از شرشون خلاص میشم و هم موقع برگشت چمدونم سبک میشه.این کار برای کسایی که تو سفر خرید می کنن خیلی جوابه.

سلام دوستان.من چند روزه با اینجا آشنا شدم و خاموش میخونمتون.یه موردی که زیاد دیدم اینجا دور انداختن ...

منم کاری مشابه شما انجام میدم.لباس هایی که دوست ندارم یا کهنه هستن  میزارم الویت اول اونا رو می‌پوشم بعد که مطمین شدم کاربردی نیست براحتی دلم میاد میندازم دور 

انشالله زودتر بتونی برنامه هایی که تو ذهنت داری رو به بهترین شکل انجام بدی منم رفتم پرده انتخاب کردم ...

ممنون عزیزم آره صفحات قبل‌تر دوستان بحث پرده بود خیلی کمکم کردن تو انتخابم عکس هم فرستادن از پرده های ساده ای ک نصب کرده بودن واقعا شیک میشه