2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738200 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو صفحات خیلی قبل گفتم  ان شاالله که از حوصله کاربرهای قدیمی خارج نباشه،اگه دیدن تکراریه به بز ...

به به ایده آل افکار من البته بگم ها توصیف کنندشم که شماعزیزهستین جذابش میکنه یادمه گفتین شماهم خودتون باعمه محترم شبیه ایشون هستید درواقع توصیف اینجور موارد ایده میده وآدم مث یک تابلو نقاشی زیبا تصور ش که میکنه لذت بخشه ممنونم دوست گلم  

منم هرروز یک چیز حداقل باید بزارم خروجی شده عادتم شده. البته من خیلی چیزا برای خروج دارم منتهی مثلا ...

منم خیلی چیزا برای فروش گذاشتم و هنوز تو خونه س

خیلی چیزا هم گذاشتم تو یه کارتن به عنوان خروجی موقت که بهشون فرصت بدم

و حتی یه چیزایی هم هستن که دوس دارم به مرور خارج کنم یا جایگزین کنم، اینا همه رو هم تو یه لیست نوشتم که کم کم انجام بدم

ولی مهم اینه همشون تکلیفشون معلومه و دیگه میدونیم باهاشون چندچندیم

تو صفحات خیلی قبل گفتم  ان شاالله که از حوصله کاربرهای قدیمی خارج نباشه،اگه دیدن تکراریه به بز ...

من عاشق این عمه خانمم 😍

اتفاقا خوبه دوباره میگین یاداوری میشه برامون 

من متاسفانه درگیر آدمهایی هستم که با توهین و رفتارهای غلط می‌خوان نشون بدن من سلیقه خوبی ندارم  ...

عزیزم تنها نیستی همیشه هستن اینجور افراد. من اینقد حرف شنیدم بابت سبک زندگیم و عقایدم که به خودم مربوطه و هرگز به کسی تحمیل نکردم. در مقابل صحبت های تلخ  همین افراد ، نمیزارم اعصابم به هم بریزه با خودم میگم من سبک زندگی خودمو دارم و انچه که مطمینم درسته رو دارم انجام میدم. و این جمله رو به یاد میارم که , من  مسیول طرز فکر دیگران نیستم و ازش رد میشم . واقعا طرز فکر دیگران به من ربطی نداره 

حالا من اطرافیانم هیچ کس مینیمال نیست همه کابینت ها پر وسیله خونه ها پر از مبل میز و تزئینی بوفه میز ...

تصورشم وحشتناکه منم این مشکلو دارم منتها بدتر

تو یک ساختمون زندگی میکنیم و شیوه زندگیشون روی زندگی منم تاثیر داره😣

به به ایده آل افکار من البته بگم ها توصیف کنندشم که شماعزیزهستین جذابش میکنه یادمه گفتین شماهم خودتو ...

اره 

کلا اینهایی که منو نمیفهمن همه میگن شبیه عمت هستی ...

عمم هررچی وسیله و پوشاک و طلا داره همه بهترینشو داره و یه چیز جالب اینکه اصصصصصلا به هیچکدومشون وابستگی نداره

یه بار تو ۱۳ سالگی به عمه م گفتم چه گردنبند قشنگی دارید یهو از گردنش باز کرد انداخت گردنم گفت به تو بیشتر میاد....جدای از این دست و دلبازیا و سبک زندگیش،خیلی خیلی دوسش دارم تو هر موقعیتی سعی میکنه تجارب زندگیشو هرچند کوچیک بهم انتقال بده

خدا برام حفظش کنه الهی❤️

❌لایک❌
تنشون سلامت باشه انشاا... واقعا نعمتی هست داشتن همچین کسی تو زندگی 

ان شاالله عزیزم‌

سلامت باشید شما 

بله واقعا جاهایی که از مادرم توقع داشتم برای همچین تجارب نابی ،به جاش ایشون بهم یاد میداد

❌لایک❌
حالا من اطرافیانم هیچ کس مینیمال نیست همه کابینت ها پر وسیله خونه ها پر از مبل میز و تزئینی بوفه میز ...

باخوندنش هم نفسم گرفت🤕 من الان بخاطر شرایطم زودتر لباس گرمارو چیدم وخب هنو لباس تابستونیا رو جمع نکردم هنو حس رضایت ندارم میرم سراغ کشوها منتظرم این چندروز بگذره تا کشوهام سبک شن دور ریختنیارو بریزم دور لباس خنکاهم میرن بالای کمدتو کیف مخصوصشون تا سال بعد تابستون.یاهمین وسایل برقی که میچینن رو اپن من اپنم فقط یه گل رونده ی نرونده روشه😁لوازم برقیمم درحدنیازه خیلی چیزا رو اصلا نخریدم چون نیازنداشتم کلا خلاف رسممون عمل کردم، مینیمال مینیمال نیستم چون شرایط زندگیافرق میکنه من مهمونام ازاستان دیگه میان وهمه چندروز میمونن یه نمونش نمیتونستم رخت خواب رو کم بخرم...ولی تلاشموکردم چون شلوغی کلافم میکنه براهمین خونه تکونی که داشتم ماه قبل خونه راحت جمع وجور شد بااینکه بشوربساب اساسی داشتم ولی چون خورده ریز نداشتم توزود جمع شدنش موثربود.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
این افراد معمولا اعضای درجه یک خانواده هستن که مطمئنا رفتارهاشون نشان از کوته فکریشون داره شما سعی ...

ایده خوبی هست اتفاقا سفر هم زیاد میریم ولی هیچ وقت تعریف نکردیم چون گفتیم اونا سفر نمی‌رن ناراحت نشن

خوشم اومد از نکته ای که گفتید انشاالله اجرا میکنم

ققنوس
بعضیا با این مدل زندگی خو گرفتن دیگه هرچی توضیح بدی ک استفاده کن و دنیا دو روزه و فلان اصلا به خرجشو ...

همین آدم هایی که وسایل شون رو نگه می‌دارند و استفاده نمیکنن،فک میکنن خیلی با سلیقه هستن و هر چیزی رو دم دستی نمیکنن

نمیدونن آدم ها بالاخره میمیرن،این جمع میکنه،دور از جون جوون ها ولی یهو می بینی میمیره،شوهرش میره ازدواج میکنه و خانم بعدی میاد همین ظرف هارو میاره واس استفاده

شوهرش هم  به زن جدید میگه عاشقتم،همسر سابقم فقط تو کاسه بشقاب مرغ ها واس ما غذا میداد،تو با سلیقه ای عشقم

والا

جمع کنی که چی،وقتی آخرش یه کفن با خودت میبری

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی