2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738198 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این هم حرفیه  من دائم گوشی دستمه و میدونم اصلا خوب نیستش دوس دارم گاهی به جاش کتاب بخرم. اگر ...

فعلا بهترینش مربوط به مینیمالیست همین جادوی نظم بوده که خوندم. قبلش هم یکی دیگه بود که اون به نظر من اصلا در حد جادوی نظم نبود  اگه چیز جدیدی بود چشم. شما هم لطفا بگید در مورد کتابهای که میخونید  و چیزی که ازش روتون تاثیر میزاره یا جالبه لطفت به اشتراک بزارید شاید بعضی ها شرایط کتاب خوندن نداشته باشن همینجا استفاده کنن . من از ماری کاندو واقعا یاد گرفتم. صحبتاش علاوه بر  نظم چیزای دیگه هم داره که ادم اگه با عشق و لذت بخونه فرای نظم هست برا یادگیری

دیروز وامروز جایی بودم که از حجم زیاد وسیله حالم بد شده بود‌یه خونه خیلی زیبا تصور کنید که با یه چید ...

خیلی خوبه که زیاد غذا نمیخوری ولی من همیشه در حال خوردنم وبعدش عذاب وجدان ولم نمیکنه بیشتر هم مواقعی که اعضابم داغونه میخورم😓از این نظر اصلا مینیمال نیستم کاش منم مثل شما از خوردن خوشم نمیومد

فعلا بهترینش مربوط به مینیمالیست همین جادوی نظم بوده که خوندم. قبلش هم یکی دیگه بود که اون به نظر من ...

لطفا از مطالب مهم کتاب عکس بزار ما هم استفاده کنیم خیلی اسم این کتاب رو تو این تاپیک شنیدم ومشتاقم بخونم ولی فعلا نتونستم بگیرم بخونم 

آخرشم نگاه که می کنم آقایون سر همون آتیش سیر می شند.خانم ها هم که اغلب رژیم اند بچه ها هم که باید بد ...

دستتون دردنکنه بابت اون برنج اضافه منم ازاین سفارشا به میزبان دارم خیلی وقتا 

میتونید اپلیکیشن طاقچه رو نصب کنید اول اینکه خود طاقچه چندین صفحه  اول از هر کتابی که میخواید برا نمونه به صورت رایگان گذاشته که میتونید بخونید و تصمیم بگیرید که اگه دوست داشتید بود و تونستید با کتاب ارتباط برقرار کنید بعد بخریدش.    و دوم اینکه تو همین قسمت یه گزینه هست نوشته ,"بیشتر "که روش کلیک کنید بریده های مهم کتاب هست در واقع جورایی کل کتاب رو دستگیرت میشه. هر چند خوندن کل کتاب چیز دیگه است. ولی اونم خوبه به هر حال. نمونه  بریده رو میزارم  ببینید خیلی راحت بدون خرید کتاب میتونید بریده ها رو بخونید

دقیقا. الان اینقد خرید زیاد شده که هر کسی چندین کفش و کیف و لباس داره. قبلا یادمه یه جفت کفش میخریدی ...

چقدر خوب توضیح دادید.تفکر منم همین بخصوص در مورد زیبایی وپوشاک

شادی صدام کنید

متشکرم عزیزم. اوضاع همه جا همینه ربطی به موقعیت جغرافیایی نداره، تنها ربطش اگاهی افراده.  رسانه خیلی تاثیر گذاره یه جورایی انسانها با سوشال مدیا یا همون رسانه ها دارن کنترل میشن. هر چند خود ادمها قبول ندارن اگه مطرح کنی. ولی واقعیت همینه

ما چیزهایی رو دور میریزیم که نیاز بهش نداشتیم و تو کمد یا انباری یا ...دچار انباشت شدیم(انصافا در نظ ...

بله البته که توایران قابل اجراست این سبک برگرفته از متون دینی وسفارش بزرگان دین هست سبک زندگی ساده ازاسلام هست اصلش هرچیز خوبی تودنیا وجود داره اصلش ریشه دراسلام داشته دوست خوبم