2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737476 بازدید | 44691 پست
ما دقیقا تراسمون از بیرون خیلی نمای بدی داره چنتا کابسنت زدیم توش وسیله اضافه بذاریم.البته بیشترش خ ...

ان شالله طول عمر همراه سلامتی باشه ولی کابینت خوبه اگه همه چی داخلش جمع بشه ومنظم یامثلا باربیکیو واینا خوبه مشکل نداره انباری کردن بده عزیزم 

سلام دوستان. دارم تاپیک رو میخونم میام جلو. یه نکته خاطرم اومد عزیزانی که لطف میکنن و غذای اضافشون رو میزارن برا گنجشک ها.لطفا قبلش برنج رو تو یه ابکش بریزید و با اب گرم بشورید تا چربیش بره. چون روغن باعث میشه پرنده اسهال شه و بعد اگه مداوم باشه بمیره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم خداقوت خسته نباشید تک به تک پیامهاتون خوندم و کلی لذت بخش بود برام و منی که دوباره نی نی سایت پرتم کرد بیرون از کاربریم و ایندفعه تونستم با کلی دنگ و فنگ با این کابریم متصل بشم😄😄

خروجی این همه مدت که فعال نبودم یک شلوار خونگی که پرز داده بود و کهنه شده بود

دوتا لباس بچه هام ک کوچیک شده بودن و نو بودن بخشیدم

ورودی ای نداشتم به جز خوراکی های روزمره

یه مقدار اسباب بازی شکسته رفت بازیافتی ها

خروجی امروز یک دو عدد شال طرحدار😬😬 من اصلا شال طرحدار نمیپوشم

یکی از نزدیکان مغازه شال و روسری داره این رو بهم هدیه دادن

منم دختر دوستم تازه رفته سرکار کادو کردم و همین امروز هدیه دادم به دختر دوستم

تو سبک استایل اون هست و بسیار هم خوشحال شد 

ققنوس
خروجی امروز یک دو عدد شال طرحدار😬😬 من اصلا شال طرحدار نمیپوشم یکی از نزدیکان مغازه شال و روسری دا ...

من که کلا شال و روسری هام رفت خروجی 😁فقط ۲ تا مقنعه نگه داشتم واسه سرکار و یه دوتا شال ، ایشالا اونا رو هم میریزم دور🤣 

فردا تعطیلیم و به همسرم گفتم برو سراغ پاکسازی انباری که برای یه سری وسایل جا باز کنی ، و فردا دیگه خونه رو کامل مرتب می کنیم یه نیمچه خونه تکونی ۶ ماه اول سال میشه .

سلام دوستای گلم خداقوت خسته نباشید تک به تک پیامهاتون خوندم و کلی لذت بخش بود برام و منی که دوباره ن ...

سلام عزیزم خوبی بچه هاتون خوبن؟

من خیلی یاد شما هستم. ی کاربری دیگه داشتین ارغوان اگر اشتباه نکنم.

پست های خیلی خوبی میذاشتین اون اویل که من با این تاپیک اشنا شدم.

انشالله سلامت و برقرار باشی عزیزم💓

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ان شالله طول عمر همراه سلامتی باشه ولی کابینت خوبه اگه همه چی داخلش جمع بشه ومنظم یامثلا باربیکیو وا ...

مرسی عزیزم.

من فکر میکنم اگر کابینت نباشه وسیله ای هم نیست.

امیدوارم منظورمو متوجه بشین میگم یعنی اگر مثلا انباری نداشته باشیم وسایل اضافمون رو یه جوری مدیریت میکنیم ولی انباری باشه راحت منتقل میشه تو انبار.

من دوست نداشتم همین کابینتاهم باشه که شوهرم بخواد توش چیزی بچپونه.

تازه توی تراس هم هست فضای بازه تو کابینتا کلیییی خاک هست.

انشالله وسایلش رو کمترو کمتر کنم دیگه نیازی ب کابینتاهم نباشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
مرسی عزیزم. من فکر میکنم اگر کابینت نباشه وسیله ای هم نیست. امیدوارم منظورمو متوجه بشین میگم یعنی ...

بله بله متوجه هستم چی میفرمایید کاملا درسته حالا سرفرصت آن شالله مدیریته اصل ماجراست واقعا