2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
این اسکاچ ها عالین اصن مرگ ندارن تو مصرف مایع ظرفشویی هم صرفه جویی میشه سوراخاش درشته مواد غذایی تو ...

سلام دوست عزیز. کاملا با حرف شما موافقم. منم سال های اول ازدواجم خیلی از وایتکس و مواد شوینده استفاده می‌کردم یادمه سوپری سرکوچه مون بهم میگفت همه میان چیپس پفک و... میخرن شما میای فقط شومینده میخری. 

یه بار با همین مواد شوینده بلایی سرم اومد که تا دوماه درگیر بودم وقتی رفتم دکتر  و عکس ریه گرفتم، اون آقای دکتر که سنشونم خیلی بالا بود گفت همینجور ادامه بدی تا یکسال دیگه چیزی از ریه هات باقی نمی‌مونه و اون خونه و زندگی دسته گلت میره زیر دست یه نفر دیگه و ازش لذت میبره. حالا اینو به شوخی گفتن. ولی وقتی عکس ریه رو دیدم تلنگری برام شد و مصرف اینجور شوینده ها رو محدود به سرکه و جوش شیرین و... کردم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما بیاید راجع چیزایی که اینروزا خیلی ترند شده صحبت کنیم مثل کافی بار اینه های قدی ایستاده که کنا ...

در مورد چیدمان مبلمان بنظرم سبک زندگی آدما متفاوته و مدل بعضی خونه ها یه جوریه که نمیشه طبق اصول خاصی چید. 

ولی اون استندا و کافی بارها بنظرم چیز اضافه س و دو روز دیگه از مد می افته و بلای جون آدم میشه. کلا تو پاکسازی ها اول باید بریم سراغ اینستا و هرچی بلاگر و پیج این مدلیه آنفلو کنیم. همش تبلیغ مصرف گرایی شده و ارزش آدما رو با وسیله ها ی خونه میسنجن

ورودی دیروزم دوتاتیشرت ویه شلوارخونگی(خیلی برام بصرفه شد شلوارشودوماه پیش‌همسرم خوشش اومده گفت بخرگفتم الان پوشیدنش سخته برام ۲۹۸بوددیروز دیدم همونو زده۱۶۸😍)  هرسه تاهم جنسشون موردپسندم بودوقیمتشون هم تو آف بود وبرام خوب بود،یکی ازکتونیای پسرمو وقتی داشتم جاکفشی رو خلوت میکردم گذاشتم کنارگفت پام اذیت میشه منم تست نکردم بیبینم درست میگه یانه...دیروز اوردم بندشو یکم شل کردم وپوشید بازی هم کردطولانی هم‌توپاش بود گفتم اذیت شدی گفت نه درست شده😍خوشحال شدم که دوباره به چرخه ی استفاده برگشت😍الانم فصل خریدمدارس هست کتونیاقیمتاشون بالاس، کتونیشوبعدبازی شستم وگذاشتم بالکن خشک شه دفعه بعد که میره بازی تمیزباشه اینوگذاشتم مخصوص بازی.قوطی قرصمم تموم شد گذاشتم تو نمکیا.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ینی یه چیزایی نگه داشتم خودم خندم گرفت کلی شیشه و بطری خالی  کلی پاکت هدیه و کادو ک حتی اسم ک ...

این شوهرا رو نباید بزاریم بفهمن می‌خوایم دور بندازیم 

شوهر منم اون دو هفته پیش کربلا بود یه عالمه وسیله دور انداختم 

واقعا حس و حالتونو خریدارم😍😍😍 ادم وقتی پا میذاره تو این راه دیگه انقدر که از خلوتی دوروبرش خوشش ...

دقیقا منم مثل همین خانم بودم 

تیکه پارچه های کوچولو کوچولو ‌‌‌‌‌‌‌نگداشته بودم که مثلا با اینها میشه گل پارچه ای برای کش مو بدوزم .همه رو ریختم رفت راحت شدم .تازه هنوزم پارچه زیاد دارم .ولی حداقل میدونم اکثرشون کاربردی هستن

خروجی دو تا اسکاچ که خراب شدن جایگزین داشتم گزاشتم جاش چند تا تیکه تیغ ماله چند ساله که استفاده نمیش ...

آخ دیر گفتی 

پنکک خورد شده رو میتونید با کرم مرطوب کننده مخلوط کنید میشه کرم پودر😃 

تجربه بشه واسه دفعه بعد

این شوهرا رو نباید بزاریم بفهمن می‌خوایم دور بندازیم  شوهر منم اون دو هفته پیش کربلا بود یه عا ...

اره دقیقا

الان همسر من میدونه اگه چیزی نباشه،احتمالا من دور انداختم

کاش حوری رفتار میکردم که فک می‌کرد من جمع کن هستم،یواشکی و چراغ خاموش رد میکردم..

اونم خیالش راحت بود.. چه زندگی میشد😁

همسر من همه چیزای تو خونمون رو حفظه،بس که نگرانه من بندازم بره

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام من اومدم با خروجی هام

چند روز پیش گفتم که من سالهاست مینیمالیست هستم و چون دیگه هیچ خروجی ندارم برای خودم چالش گذاشتم که روزی حداقل یک وسیله باید خروج داده بشه

از روزی که اعلام کردم فقط همون روز گزارش دادم و رفتم مسافرت

توی سفر فقط دو مدل خوراکی خریدم که اونم یکیش دیروز تموم شد و از دومی مقداری هنوز داریم

اما چالش رو فراموش نکردم و امروز که روز ششم هست خودم رو موظف کردم شش وسیع رو خروج بذارم

خروجی هام:

ماژیک سی دی مشکی که دیگه برای ما کاربردی نداره

جوراب سفید مچی خودم که خریدمش و اصلا نپوشیدن چون بعد خرید متوجه شدم اصلا برای جایی رفتن جوراب سفید رو دوست ندارم نو هست و بخشیده میشه به کسی که استفاده داره

یه پارچه مربع کوچیک که دور تا دورش رو دوخته بودم برای بچه ها بعنوان زیر انداز استفاده کنم

خیلی کوچیک بود و اصلا کاربرد ندارن برامون

یه جوراب ساق بلند زنانه ضخیم که چند سال پوشیدم و الان دیگه جزو آشنایان نیست و مونده بود تو کشو الکی

یه پاکت خرید چون شیک بود نگه داشته بودم یکی از دوستان خیلی پسندیده بودن تو دستم دیده بود چون وسیله داخلش بود ندادم بهشون الان خالی شده شستم که بدم به ایشون چون بیشتر از من دوستش داشتن

قوطی صابون فلزی که بنظرم خوشگل بود و نگه داشته بودم

الان دیدم چند ماهه که همینجوری تو کشو خالی مونده پس اونم می‌ره خروجی

ققنوس
آخ دیر گفتی  پنکک خورد شده رو میتونید با کرم مرطوب کننده مخلوط کنید میشه کرم پودر😃  تجر ...

اااااا چه جالب🙄😍کپی کردم متنت رو یادم بمونه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره دقیقا الان همسر من میدونه اگه چیزی نباشه،احتمالا من دور انداختم کاش حوری رفتار میک ...

خونه ما هم هرچی گم میشه شوهرم میگه حتما تو انداختی بیرون.

همین چند وقت پیش دنبال شلوارکش میگشت پیداش نکرد یه هفته گیرداده بود به من میگفت تو انداختیش دور🙄🙄

حالا بارها بهش گفتم من لصلا ب وسایل تو کاری ندارمااا

بعدا فهمیدیم چون تو تراس پهن کرده بودم لباسارو باد برده شلوارکشو🤪🤪🤪🤪

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم