2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
فدای سرت شاید امروز خروجی نداشتی کاسه خودش خودشو خروج داد😅😂

اره بخدا خودش رفت خروجی😁😁امروزم شلوارکم پاره شد😄😄وسایلام دارن خودشون و به سمت خروج هل میدن گویا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هستی؟عکس میفرستم وپاک میکنم 

من الان هستم.. تو نیستی دیگه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
منم بعضی ویدئوهای تمیزکاری که میبینم ولی خیلی چیزها رو میز وروی کابینتها دارن که من اصلا نمیدونم چیه ...

فک میکردم فقط من اینجوریم 

تو پیج لیلی دیلی هم یه چیزی تو کشو بود، نفهمیدم چیه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خانوما بیاید راجع چیزایی که اینروزا خیلی ترند شده صحبت کنیم مثل کافی بار اینه های قدی ایستاده که کنا ...

من اصلا بامد پیش نمیرم فقط کارایی ودوام وسایل برام مهمن واینکه به دلمم بشینه،ببین هر دوری یه طوری...هردوره ای یه چیزی مدمیشه اینطوری که بایدهمش پیگیرمدباشیم ومصرف گرا باشیم...مثلا همین آیینه قدی بسته به نیاز هرکسی...من نیازی ندیدم براخودم چون اولاخونم کوچیکه وتک خواب واینکه وقتی کمد دیواری میزدیم به تن کمد آیینه قدی نصب کردیم وراحت وبدون اینکه جایی رو اشغال کنه.هرطور خودت راحتی انجام بده بیین به سبکت میخوره یانه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نه من اصلن خودم دوست ندارم فقط میخاستم راجع بهش صحبت کنیم

بنظرم مفیدبود😍♥️🌹خیلیا از رو چشم وهم چشمی وازهمین پیجایادمیگیرن وخرید میکنن بعدا پشیمون میشن وکلی چیزمیز میمونه رو دست طبیعیت وهزینه هم رودست خودشون ویه عده هم بخاطر همین چیزای پیش پاافتاده غصه میخورن وکلی بحث و...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خانوما بیاید راجع چیزایی که اینروزا خیلی ترند شده صحبت کنیم مثل کافی بار اینه های قدی ایستاده که کنا ...

من سینی یدونه چوبی بزرگ خریدم واسه مهمون ،همونو گذاشتم رو کابینتم توش قندون و قوری و..... گذاشتم خوبه جمع و جور کرده بعضی چیزا رو