2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738340 بازدید | 44695 پست
شادی جان منم امروز دو تا چادر مشکی ودو تا چادر رنگی ویدونه سجاده گذاشتم بدم به کسی

خیلی هم عالی.

من  قبلا مهره وسجاده وجانمازها مدت ها تو خونه نگه می داشتم[سوغات زائران عزیز]ولی اینجا یاد گرفتم هدیه بدم به مسجد یا اماکن زیارتی یا بدم به یه بزرگ تر دیگه که می دونم سفر زیارتی می ره 

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم ها لطفا نظر بدین که جا کفشی سفید یه دست زیباتره،یا دو رنگ باشه مثلا سفید و قهوه ای رنگ چوب؟

ترکیب سفید و چوب واقعا زیباست✨ولی اگه برای طولانی مدت بخوایین سفید..برای منم سفیده

خانم ها لطفا نظر بدین که جا کفشی سفید یه دست زیباتره،یا دو رنگ باشه مثلا سفید و قهوه ای رنگ چوب؟

عزیزم من قهوه ای گرفتم گذاشتم تو راه پله اما اگه برای تو خونه میخواهی بزاری سفید یکدست شیکتره

دوستان امروز رفتم بازار قابلمه بخرم با قیمتهای وحشتناکی مواجه شدم 🥴قابلمه گرانیتی سایز ۲۶  قیم ...

دقیقا الان دیگه خریدخیلی سخت شده،امروز فیلترای تصفیه آب روخریدیم ازقبل براش پاکت گذاشته بودم خیلی کمک کننده بود،یاپارسال به خردکن نیازداشتم وپرسیدم نزدیک ۱۹۸۰بود مثلا تخفیف زده بود۱۸۰۰وخورده ای بعد گفتم خب خوردخوردپول میذارم کنارتابخرمش همسرم گفت بذار یکی ازدوستام توشوش هست ازون بپرسم...خیلی به نفعمون شد اینطوری وقتی قیمت اونجاروپرسیدم خوشحال شدم وگفتم فلان تایم بریم تااون موقع پول بیشتری جمع میکنم بااون پول هم خردکن همون مارک ولیتر رو‌خریدم+ترازوآشپزخونه+همزن کاسه ای والک بزرگ ودوتا ملاقه هم خریدم🤭😍شماهم یه هزینه ای رو اگه تونستین بذارین کناربرا خریدوسایل مورد نیازخونه چون بلاخره نیازمیشه به خریدشون.چقدزرساب گرون شده یادمه پارسال تو شوش قیمت پایین تری دیده بودم سرویس زیادی هم داشت رنگشم سبزقشنگی بود‌.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خانمها من دیگه تقریبا خروجی خاصی ندارم اصلا. ورودی هم ندارم  می‌خوام رو کیفیت تغذیه کار کنم&n ...

الان فصل خوشمزه جات هست،من آب لیموخریدم وازتوری ردش کردم وگوشتش رو ریختم تو مشماوقطعات کوچیک تقسیم‌کردم گذاشتم فریزر برا شربت،آب غوره هم خودم غوره خریدم وخونه آب گرفتم وترشی غوره غوره هم یکم گذاشتم،کره محلی هم خریدمادرم چون زایمانم‌نزدیکه،کمپوت هم درست کردم برا بعدزایمان یکمی هم این مدت میل کردیم،خرماهم ازجنوب سفارش دادم به دوست نی نی سایتی برام فرستادآخ که چقدذوق کردم😍🥺 سیرابی هم خریدم مقویه وبراشیردهی خوبه،پاچه وقلم هم‌بایدبخرم,عسل هم منتظریم بیاد،تاجایی که میتونم کارخونه ای وشرکتی سعی میکنم‌ نخرم،ماست رو هم خودمون تو خونه درست میکنیم قبلا شرایط داشتم از کسی که روستابود ویکی ازنزدیکانم بودشیرمیخریدیم الان دسترسی ندارم‌ونمیتونم‌برم،برابچمم جوجه محلی خریدم وبراش اونو درست میکنم، راستی خیلی وقته که کیک وشیرینی بیرون رو بشدت کم کردم براخودم قطاب هم درست کردم خیلی خوب وبصرفه هست😍شماهم منتظرم بگی ولذت ببرم😍 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
الان فصل خوشمزه جات هست،من آب لیموخریدم وازتوری ردش کردم وگوشتش رو ریختم تو مشماوقطعات کوچیک تقسیم‌ک ...

انشاالله بسلامتی عزیزم زایمان کنی ❤️🌹همین الان هم زیاد. سیرابی بخور قرآن بخون تاثیر داره ❤️🌹