2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738383 بازدید | 44695 پست

من اومدم.حالا یه نصفه روز نبودما😊

دوتا چادر نماز با مقداری تسبیح دادم مامانم.گفتم یا سوغاتی بده یا هدیه بده.خوشحال ترینم.

چادرنمازمم شستم اتو کردم دیدم هنوز جا داره یه کم دیگه استفاده کنم.

✅️در حال حاضر فقط یه چادرنماز دارم با یه سجاده بزرگ ودوتا سجاده کوچیک[این سجاده های کوچیک برای احتیاط نگه داشتم برای مهمان]

تو چمدونم دوتا پارچه چادری دارم که به نیتی نگه داشتم.

یه پالتو یادگاری از پدرم.یه شنل برای اگه. خدا بخواد بارداری بعدی

یه پالتو ویه بلوز بافت که همسرم اجازه خروج نمیده مانتوی روز عقدم

شادی صدام کنید

طبق برنامه ریزی ام امروز نوبت شستشوها بود

رومیزی ورانر هال شستم.این میز خاطره اصلا دوس ندارم ولی همسرم دوستش داره درحال حاضر آیینه شمعدون عقدم روش

عیدها تبدیل میشه به میز هفت سین

✅️یه کم بابونه داشتم که می ریزم دور حس می کنم خراب شده

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبق برنامه ریزی ام امروز نوبت شستشوها بود رومیزی ورانر هال شستم.این میز خاطره اصلا دوس ندارم ولی هم ...

عزیزم برنامه ات رو میزاری استفاده کنیم؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
عزیزم برنامه ات رو میزاری استفاده کنیم؟

گلم‌برنامه خاصی نیست ولی چون گفتی می نویسم

شنبه:حمام وسرویس بهداشتی

یکشنبه:شستنی[پتو پرده رومیزی ملحفه روباتی هر چیزی که نیاز به شستن داره همه یدفعه نمی شورم هر هفته یه مورد]

دوشنبه:یخچال گاز سینک

سه شنبه :پنتری

چهارشنبه:دوتا کابینت آشپزخونه

پنج‌شنبه:کمد دیواری هاکشوها

جمعه:جاروبرقی گردگیری

شادی صدام کنید
گلم‌برنامه خاصی نیست ولی چون گفتی می نویسم شنبه:حمام وسرویس بهداشتی یکشنبه:شستنی[پتو پرده رومیزی م ...

برای رسیدگی به خودمم برنامه ریزی دارم مثلا امروز نوبت استفاده از ماسک صورت بالب لب کوتاهی موخوره مو که بال لب زدم موخورههامم گرفتم ولی هنوز موفق نشدم ماسک بذارم.

شادی صدام کنید
من اکثر روزها خروجی هام فقط در حد بازیافتی ها هست اونا هم برای من اصلا خروجی این سبک شناخته نمیشه و ...

✅️دو بسته تخم ژاپنی داشتیم گذاشتم دم دست که بخورم .یه قوطی پودر لیدی میل هم دارم طعم اش دوس ندارم به زور باید بخورم تموم شه به همسرم گفتم دیگه نخر.

این دو مورد اگه استفاده نشه حالا حالاها باید بمونه

یه بسته تخم‌شربتی هم داریم شهریور نخوریم دیگه می مونه.

شادی صدام کنید
گلم‌برنامه خاصی نیست ولی چون گفتی می نویسم شنبه:حمام وسرویس بهداشتی یکشنبه:شستنی[پتو پرده رومیزی م ...

با اجازه ت من اسکرین شات گرفتم ازش

من دو روز تو هفته کارای خونه رو انجام میدم و اون دو روز حجم کاریم تا شب زیاده و اذیت کننده

از لیست شما اسکرین گرفتم یمدت اینجوری پیش برم ببینم کدومشون برای سبک زندگی ما و حالات روحی و جسمی من مناسب تر هست

ققنوس

سلام دوستان💐

چند تا ظروف پلاستیکی دارم برچسب و مارکشون رو کندم جای چسبش مونده چه کار کنم پاک شه 

ابجوش ریختم روش با اسکاج هم سابوندم ولی نمیره چسبش 

چاره چیه؟🥴

سلام دوستان💐 چند تا ظروف پلاستیکی دارم برچسب و مارکشون رو کندم جای چسبش مونده چه کار کنم پاک شه&nb ...

من از پیج لیلی دیلی دیدم،که تو آبسرد کن یخچال بود یا چی گفت چسب پهن زده بود تو اسباب کشی و اون چسب جاش مونده 

بعدش با اسپری چسب ۱ ۲ ۳ پاک کرده بود

منم رو بعضی چیزا که جای چسب بود امتحان کردم و راحت پاک شد

اگه دارید رو یه چیز بی اهمیت مثل شیشه مربا یا ترشی که از بیرون گرفتن،امتحان کن،بعد کندن چسب،اون لکه چسب رو بزن ببین میره یا نه

برا من رفتااا،فقط برای مطمئن شدنت میگم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی