2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738383 بازدید | 44695 پست
حالا من بااینکه بایدهرچندوقت فنگشویی کنم بااین تاپیک هنو بهترشدم ولی همسرمممم🤕مثل اون ندیدم اوایل ک ...

چه مرد خوبی😂😂 حرکت جالبی زده

خوشبخت باشید

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز همسرم راضی شد ۳ نایلون بزرگ کتاب جدا کردیم بدیم بیرون

امروز ان شاءالله میزارم خروجی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
یاد یه کاربر این تاپیک افتادم میگفت همسرم مرتب ناخن گیر میخره با اینکه چند تا ناخن گیر نو داریم...! ...

شما صحبت جوراب کردی منم رفتم کشو جوراب همسر و پسرا رو ریختم بهم یه جفت جوراب که برای بچه ها کوچیک شده بود یه یه جوراب که تک لنگه مونده بود رفتن خروجی

ققنوس
چه مرد خوبی😂😂 حرکت جالبی زده خوشبخت باشید

تو یه حرکت میبینی نه لباسی مونده نه چیزی😁حالا الان کلی تغییرکرده.ازون طرف منم ازش یاد گرفتم کم وخوب‌بخرم واقعا خیلی بهتره.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
تو یه حرکت میبینی نه لباسی مونده نه چیزی😁حالا الان کلی تغییرکرده.ازون طرف منم ازش یاد گرفتم کم وخوب ...

😂

یاد یه کاربر این تاپیک افتادم میگفت همسرم مرتب ناخن گیر میخره با اینکه چند تا ناخن گیر نو داریم...! ...

خدا میدونه فقط😂😂😂😂

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
بچه ها انقدحالم بده که ازحال بدی بیدارشدم...گفتم تاپیک رو بخونم بلکه کمی بهترشم🥺من همیشه عادتمه حتی ...

وااای خیلی سخته درکت میکنم🤦 انشاالله که برگردن عکسا،،،منم ی بار کل عکسام پاک شدن کلی خاطره ،عکسای چندددسال فکر کن،بعد من ی مدت زیاد عکس میگرفتم همه یادگاریا و عکس همه لحظه هامون تو گوشی من بود

وااای خیلی سخته درکت میکنم🤦 انشاالله که برگردن عکسا،،،منم ی بار کل عکسام پاک شدن کلی خاطره ،عکسای چ ...

🥺🥺🥺🥺الان داره ریکاوری میکنه ۸ساعت دیگه تموم میشه ومعلوم میشه چی شده خداکنه برگرده🤲🤲🤲🤲

بچه ها انقدحالم بده که ازحال بدی بیدارشدم...گفتم تاپیک رو بخونم بلکه کمی بهترشم🥺من همیشه عادتمه حتی ...

وای خدا کنه برگرده😓😢درکت میکنم منم چند سال پیش گوشیم یهو خاموش شد فک کنم سوخت اصن نبردم جایی ولی عکس و فیلمایی که از مادربزرگم گرفته بودم تو اون بود دو سالیه که فوت کردن فک نکنم برای من برگرده کاش برمیگشت یجوری

وای خدا کنه برگرده😓😢درکت میکنم منم چند سال پیش گوشیم یهو خاموش شد فک کنم سوخت اصن نبردم جایی ولی ع ...

شماهم برو بپرس شایدبشه کاری کرد من تاشب بهم جواب میده چقدش برگشته

خروجیام 

یه لباس شنا

شلوار لی پسرم 

یه جفت جوراب کوچک شده پسرم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil