2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738434 بازدید | 44695 پست
واقعا نمی دونم با‌مادرهمسرم چیکار کنم علاقه عجیبی به جم کردن همه چیز داره حالا تا اینجاش اخلاق شون ب ...

عزیزم تو یه خونه اید یاهمسرتون اینطور خریدمیکنن؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام دوستان یه گاز طرح فر دارم که گذاشتم تو تراس برای هرچند سال یکبار که فک و فامیل شوهر میان خونم ر ...

انشالله به زودی بفروشی وبه قیمت خوب🤲😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح گفتم گفت می برم خونه باغ تمیز می کنم. یا مثلا دوتا طالبی خریده با دوتا هندونه اعتراض می کنم میگه ...

عزیزم تقریبا اکثر خانمای اینجا همین مشکل رو با همسرانمون داریم و دقیقا بخاطر سبک زندگی خانواده هاس، خونه ی مادر همسرم بقدری انباشتگی داره که اگه 4تاکامیونم بیاد باز کمه. دو واحد خونه ی 100متری تو یه حیاط 200متری تصور کن پر وسیله تو حیاط فقط اندازه ی رفت و آمد و یه ماشین جا هست. یه واحد که خالیه پر از اصلا نمیدونم چی، خونه ی خودشونم که نگم دیگه، آهان یه مغازه هم جلو خونشون هست که یه درش از حیاط باز میشه اونقد توش ابزار کار پدرهمسرم از سال ها پیشه که درش اصلا باز نمیشه😣بعد من باید از پسر این خانواده توقع مینی‌مالیست بودن داشته باشم؟ 

تازه یه مشکل دیگه هم که دارم با ایشون اینه که هر وقت بفرستمشون سوپری خرید یه چیز کوچیک مثلا ماست وقتی میاد یه ظرف ماست با یه شامپو خریده  دفعه ی بعد مثلا مایع ظرفشویی میخوام میبینم مایع ظرف با یه شامپو خریده. یعنی تو حمام خونمون پر ظرف های شامپوی نصفه نیمه هست که هر چند وقت یکبار مجبورم باهاشون لباس بشورم تا حروم نشه. 

هوووف چه دل پری از همسرانمون داریم ما. خدا برامون سلامت نگهشون داره و کمی هم تغییر کنن تا ما کمتر حرص بخوریم🤲

سلام لطفا درمورد دکوراسیون مینیمال پذیرایی ایده بدین؟  چه چیزیایی باشه چه چیزیایی نباشه و هر ...

سلام،من خودم ازین دراورا یا کمدایی که توش ظرفایی گرون قیمت میذارن نخریدم...گل وگلدون مصنوعی نخریدم...مجسمه نخریدم...فقط یه تابلوخریدم اونم سایز متوسط وجمع وجور وخلوت،بعضی از دکورا هم خونه رو شلوغ نشون میده مثل چیزای برنزنخریدم.سینماخانواده وباندهم دوست نداشتم فقط یه گرام خریدم که کارهمشون روانجام میده وهم دکورمحسوب میشه ونوستالوژی برام.

نه زندگی مستقل داریم.ولی خوب چون نزدیک ایم تقریبا هر روز همسرم می بینت شون

پس به شماآسیبی نمیزنه واقعا نمیتونین تغییرش بدی میدونم گاهی ترکشایی میزننا ولی فقط میتونین حواستون به همسرتون باشه که این کارونکنن چون واقعا خریدخوراکی اضافه که بایددور ریز بشه بشدت ناراحت کنندست حدااقل لباس رو میدی به نیازمندولی برنج حشره زده که حیف میشه برکت خدا اونم تو این قیمتا

عزیزم تقریبا اکثر خانمای اینجا همین مشکل رو با همسرانمون داریم و دقیقا بخاطر سبک زندگی خانواده هاس، ...

دقیقا عزیزم انشاا...تن شون سلامت باشند وانشاا...ما بچه هامون مینیمال ومنظم تربیت کنیم

شادی صدام کنید
صبح گفتم گفت می برم خونه باغ تمیز می کنم. یا مثلا دوتا طالبی خریده با دوتا هندونه اعتراض می کنم میگه ...

باهم برین خرید یاوقتی میره خرید زنگ بزن وتاکید کن چه مقداربخره

عزیزم تقریبا اکثر خانمای اینجا همین مشکل رو با همسرانمون داریم و دقیقا بخاطر سبک زندگی خانواده هاس، ...

اکثرمردها همینن مثلا میگن وای واسه یه فلان چیزبرم دم مغازه خجالت میکشم😁🤭بهتره بالیست هفتگی ویه سری چیزا ماهانه باهم دیگه برین خرید وحتماحتما طبق لیست بخرین،فروشگاه های بزرگ هم که میرین یکمی گول زنکن وباید توخریدکنترل کنین خودتون رو.ماست رو هم اگه خودتون درست کنین خیلی خوب وبصرفه تره🌹

درسته تو ذهن ناخوداگاهش اینجوری شکل گرفته عزیزم 

برنامه برنج ها رو بذار به عهده خودش گلم 

❌لایک❌

لایک نکنید لطفا

خروجی دوتا کلاه زمستونی

دوجفت دسکش زمستونی

یه شال زمستونی

چندتا پیشونی بند و گردنی یاحسین 

دوتا مقنعه نخ کش شده قدیمی

چمدتا ملحفه کهنه دوتا روبالشی کهنه

چندتا ساعت مچی یادگاری ولی دربو داغون

چندسری بدلیجات کهنه و یادگاری ک ب درد نمیخورن 

عکس رادیولوژی

چندتا سررسید ک اومدن چرخه مصرف

چندتا سی دی یادگاری برا هشت سال پیش

چندتا جعبه قرص و شربت و قرصای تاریخ گذشته و رژلب تاریخ گذشته و 

ی شامپو مژه اومد برا استفاده چون ضدعفونی میکنه ک و یسال تاریخ داره حیفم اومد بندازم بره هم مفیده هم استفاده نشده

پیراهن و شلوار و کت های کهنه پدرم 

لباس زیرای کهنه خودم

چندتا گیره و کاور نایلونی ک گذاشتم برا بابام معمولا استفاده میکنه

کلی کپی شناسنامه و کارت ملی ک برا مدارک قدیمی بودن 

رسید شناسنامه و کارت ملی خودم و برادرم

توری پاره شده پنجره ک با نو تعویض شد 

قاب گوشی قدیمیم ک شکست

کلی یادداشت قدیمی و کهنه توی کتاب حافظ و قران

گارانتی وسایلی ک زمانشون گذشته ب علاوه کارتونشون 

چرخ خیاطی خراب ک رفت انباری سر فرصت تعمیر بشه

کلی ظرف پلاستیکی جای خرما ک دادیم ب کسی 

ظرف جای سس ک خارج شد

کلی شیشه ک هرسال مربا میگیریم گذاشتم تو دبه توی انبار برای ی ماه دیگه 

ظرف ترشی ک اونم گذاشتم انبار بزودی ترشی بگیریم

کلیییی ظرف پلاستیکی درب دار ک هی نگهشون میداشتیم یسری رو استفاده کردم توی کوله کوهنوردی بقیه رو خارج

سیخ کبابی شکسته

مسواکای قدیمی ک تعویض شدن 

وردی یه نخ دندون

لایک نکنید لطفا!!!!!!!!!!!!!

اکثرمردها همینن مثلا میگن وای واسه یه فلان چیزبرم دم مغازه خجالت میکشم😁🤭بهتره بالیست هفتگی ویه سری ...

خیلی وقته که دیگه از فروشگاه های بزرگ خرید نمی‌کنیم. چون اونجا فقط باید مراقب باشم خریدای هیجانی نکنن. کلا همسرم به خرید شامپو علاقه ی زیادی دارن فقط همین یک مورد وگرنه اگه برن لبنیاتی یا میوه فروشی فقط همون چیزای مورد نیاز رو خریداری میکنن. خلاصه که من با شامپو داستان دارم🤦‍♀️