2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738308 بازدید | 44695 پست

یک خانم مینیمال لایکم کنه بعدبیام بخونم 😘

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم

صبح همگی بخیر و خوشی💞

خروجی اول صبحم یه ظرفه ترشی که دیدم ترک داره 

یه ظرف دیگه دارم که جایگزین میشه خدارو شکر ورودی ظرف نخواهم داشت🥰😊

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
واقعا نمی دونم با‌مادرهمسرم چیکار کنم علاقه عجیبی به جم کردن همه چیز داره حالا تا اینجاش اخلاق شون ب ...

سلام دوست عزیز منم این مشکل برام پیش اومده بهترین راه اینه که بزارین فریزر چهار پنج روز بمونه کرمها میمیرن بعد که از فریز درآوردین خشک میشن و به راحتی با شستشوی برنج با آب میرن

یه عالمه برنج.چطوری بذارم؟ بعداینکه بذارم فریزر دیگه از فریزر استفاده نمی کنم.چندشم میشه.تازه مطمئن ...

به مقداری که میریزی سطل برنجت فریز کن یا اگر جای فیریزرت کمه کمتر ،بریز داخل پلاستیک و درشو محکم گره بزن هیچ مشکلی پیش نمیاد و کثیف کاری نمیشه 

اگه به همسرتون بگید چیکار میکنن؟ من اصولا وقتی به همسرم بگم مثلا انقدر برنج نمیشه نگه داشت تو ای ...

صبح گفتم گفت می برم خونه باغ تمیز می کنم. یا مثلا دوتا طالبی خریده با دوتا هندونه اعتراض می کنم میگه می خرم شما بخورید میگم مگه دونفر ادم‌چقدر می تونن بخورند حالا می دونه من کم خوراک ام‌خودشم همش سرکار.احساس می کنم این اواخر یه ذره بهتر شده فقط یه  ذره البته میگم تقصیری ام نداره همه اطرافیانش خونشون شلوغ همه هم خوش خوراک.چشمش اینجوری دیده وعادت و کرده

شادی صدام کنید
به مقداری که میریزی سطل برنجت فریز کن یا اگر جای فیریزرت کمه کمتر ،بریز داخل پلاستیک و درشو محکم گره ...

فعلا که گفت می برم خونه باغ تمیز می کنم ولی یه سوال کرم ها از تو پلاستیک در نمیان برن تو موادغذای ام؟سریع می میرن؟

برنج خراب نمیشه؟بعد از فریزر دراوردم بریزم تو سطل دیگه نیازی نیست کرم های مرده جدا کنم؟برنج مجددا کرم نمی زنه؟

ببخشید سوال هام‌خیلی زیاد شد

شادی صدام کنید

امروز طبق برنامه ریزی ام نوبت کمد دیواری هاوکشوها بود

یه شلوار دخترم رنگ یه لباس دیگه اش گرفته بود رفت خروجی

یه بلوز ش کوچیک شده بود شد دستمال آشپزخونه.

یه مقدار خز دارم رفت بالای کمد دیواری چیز کاربردیه.

چون کمد دیواری ها هفته های گذشته مرتب کرده بودم کاری نداشت.برای همین رفتم‌سراغ آشپزخونه:

زیر سینک یه تخته گوشت وسبزی،یه سینی که هم برای مهمان استفاده میشه هم روزمره برای خودمون.دوتا لگن وسبد

دوتا کاسه بزرگ ومتوسط ویکی دوتا آیتم دیگه[اینجا چندین سبد ولگن وکاسه بود که جزو جهیزیه بود که گذاشتم کنار هر وقت این ها خراب شد جایگزین کنم]

طرف دیگه زیر سینک هم یه مایع ظرفشویی بزرگ،دوتا شامپو وخمیر دندان وحشره کش ویه شیشه شور ویه وایتکس.

در واقع دو سوم‌ فضای زیر سینک خالیه.

شادی صدام کنید
با خوندن پست شما،صدای درونم میگه ایا منم بخرم؟ من مستاجرم،الان این خونمون کلا یه کابینت دیواری د ...

سلام عزیزم. منم همین مشکل رو داشتم و دارم.اول ازدواجم خونه چون مال خودمون بود دیدم باتوجه به تعداد کابینت ها باید یه کنسول بخرم تا وسایلم جا بشه  چون از اولم از ویترین و... خوشم نمیومد، بعد چندسال از اون شهر اومدیم و الان مستاجریم حالا اینجام کابینت کمه تو کنسولم پرظرفیت. ولی خونه ی قبلی که کابینت زیاد داشت از کنسول به عنوان کمد لباس استفاده میکردم🤭

سلام دوستان یه گاز طرح فر دارم که گذاشتم تو تراس برای هرچند سال یکبار که فک و فامیل شوهر میان خونم ر ...

منصوره جون.هر وقت فروختیش قیمتش رو به منم بگو. همسرم یه گاز طرح فر تو محل کارش داشت الان آورده خونه 😩منم تو فکرشم بفروشم 

سلام دوستان شبتون بخیر، من این تایپک رو ذخیره داشتم ولی یادم میرفت بخونم  امروزفکر کنم بروزرسا ...

سلام♥️بده به کسی که نیازمندهست استفاده کنه خیلی خوبه من پارسال کلی مانتو وشال ولباس خونگی وکفش وکیف رو که طی این سالها تغییرسایزیا مد دادن رو رد کردم بعضیا واقعا نیاز دارن بدردشون میخوره،دیگه بعداون گفتم به اندازه ترنسبت به قبل خرید کنم وپولمم هدرنمیره بجاش همین پولای ریز رو سکه میخرم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️