2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737880 بازدید | 44694 پست
بچه ها لیلی چالش کنسول گذاشته.من خودم ندارم ونیازی هن ندارم.ترند این روزاست در واقع به جای بوفه های ...

من کنسول خریدم و کلی از ظرفامو گذاشتم توش چون کابینتم کمه. 

ظرفشویی رو نخریدم چون خونه م جای ماشین نداشت ولی اگه جای بزرگتری برم حتما میخرم چون خیلی از ظرف شستن خوشم نمیاد. 

دوستان من یسری مانتو ولباس گذاشتم برای خروجی های این ماهم بنظرتون بذارم دیوار چه قیمتی بذارم فروش می ...

عزیزم بستگی به لباساتون داره. خیلی دست بالا نگیرید ولی. اینجا دوستانی بودن که چند دست لباس رو با قیمت خیلی خیلی کم فروختن چون فقط میخواستن ردش کنن بره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما شبتون بخیر بالاخره عضو سایت شدم فقط به خاطر این تاپیک که از پارسال بهمن ماه دارم میخونمش 

زندگی منو میشه به دو قسمت قبل از این تاپیک و بعدش تقسیم کرد

یه سری کارها و پاکسازیها رو از بچگی داشتم و روش حساس بودم شاید بیشتر میشه گفت مرتب بودم اما باآشنایی با این تاپیک خیلی چیزا یاد گرفتم و دارم یاد میگیرم کنار شما عزیزان

من رو هم پذیرا باشید تو جمعتون❤

از وقتی این تاپیکو دارم میخونم پاکسازیهایی داشتم خوب راستش من هیچ وقت ماکسیمال نبودم یعنی نه اینکه نخوام نمیشد حالا به دلیل مالی یا مخالفت همسرم و بیشتر وقتا دست دست کردنم واسه خرید، زیادی محطاط عمل میکنم واسه خرید غصه خیلیاشو میخوردم که نشد بگیرم خیلیاشم میگفتم چه خوب شد نخریدم اما الان میبینم چیزی رو از دست ندادم تازه خداروهم شکر میکنم که نشده بگیرم وگرنه الان با کلییییی وسیله سروکار داشتم که اصلا نمیشد خروج بدم به دلیل همسر محترم

بچه ها لیلی چالش کنسول گذاشته.من خودم ندارم ونیازی هن ندارم.ترند این روزاست در واقع به جای بوفه های ...

سلام عزیزم منم اتفاقا ندارم کنسول، آره دیدم پیجش رو، هر عکسی میدیدم می‌گفتم خداروشکر که کنسول ندارم 😁😁😁

واقعا نمی دونم با‌مادرهمسرم چیکار کنم علاقه عجیبی به جم کردن همه چیز داره حالا تا اینجاش اخلاق شون به خودشون مربوطه مشکل من این ،این اخلاق به همسرم وخواهر همسرم انتقال داده.یه عالمه برنج از کی نگه داشتند پر از کرم.هر چقدر میگم من با بازار یه قدم فاصله دارم می ریم‌می خریم متوجه نیست.اخه دوستان میگن نمیشه آدم ها تغییر داد خودت اذیت نکن باشه ولی رفتار دیگران روی زندگی من تاثیر می ذاره

امثال لیلی دیلی واستارتراین تاپیک ودوستان خوبی مثل شما اگه نباشند معلوم نیست ما به کجا می ریم

شادی صدام کنید
عزیزم بستگی به لباساتون داره. خیلی دست بالا نگیرید ولی. اینجا دوستانی بودن که چند دست لباس رو با قیم ...

اره منم دونه ای ۵۰ گذاشتم مانتو هارو کمتر از این بذارم همشونم خوبن بدون زده یا پارگی هستن

بذار تو فریزر کرم هاش میمیرن، بعد تمیز کن عزیزم  

یه عالمه برنج.چطوری بذارم؟

بعداینکه بذارم فریزر دیگه از فریزر استفاده نمی کنم.چندشم میشه.تازه مطمئن نیستم دیگه بتونم اون‌برنج بخورم.

شادی صدام کنید
واقعا نمی دونم با‌مادرهمسرم چیکار کنم علاقه عجیبی به جم کردن همه چیز داره حالا تا اینجاش اخلاق شون ب ...

اخی نازنینم، کاملا درکتون میکنم، مامان منم بعضی از این کارای رو مُخی انجام میدن، منم خیلی تلاش کردم درست بشه، بعد دیدم نه حساسیت هام باعث میشه بیشتر ازم فاصله بگیره، دلخور بشه، براهمین بیخیالش شدم، گفتم بذارم خوش باشه خودش هر طور راحته و دوست داره زندگی کنه