2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737095 بازدید | 44691 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس ها خیلی عالی بود ببخشید تک تک ریپلی نکردم.

امروز طبق برنامه ریزی ام نوبت رسیدگی به کابینت ها بود‌

۱۲استکان+۱۲لیوان که هم برای مهمان استفاده میشه هم روزمره 

شستم کابینت هم دستمال کشیدم.

❌️متاسفانه دوسال پیش با یه خرید هیجانی ۱۲ تا لیوان باریک هم خریدم که بلااستفاده است گذاشتم کنار این لیوان ها شکست اون ها استفاده کنم .

❌️ورودی:همسرم یه میله بارفیکس آورده خونه گذاشته پشت پرده اتاق قطعا دیگه خروجی نمی ره

شادی صدام کنید
عکس ها خیلی عالی بود ببخشید تک تک ریپلی نکردم. امروز طبق برنامه ریزی ام نوبت رسیدگی به کابینت ها بو ...

چون بچه داری میگم به مرور لیوان تو خونتون خیلی میشکنه

من ۱۲تا لیوان ایرانی میخرم میذارم دم دست دو سال دیگه سه تاش میمونه دوباره ۱۲تا میخرم

البته پسر بچه بیشتر میشکونه

اون لیوانی که دوست نداری بذار دم دست زودتر از دور خارج میشه

دیدی دو سه تا ازش موند رد کن بره

من الان ۲۴ لیوان مهمان دارم ۱۲تا ایرانی دم دستی دارم

بشکنه دو سه تا بمونه رد میکنم

ققنوس
چون بچه داری میگم به مرور لیوان تو خونتون خیلی میشکنه من ۱۲تا لیوان ایرانی میخرم میذارم دم دست دو س ...

خارجی بخر که کمتر میشکنه 

بشکنه هم خرده هاش طوریه که آسیبش مثه خرده شیشه های لیوانا و ظروف ایرانی نیست 

❌لایک❌
عکس ها خیلی عالی بود ببخشید تک تک ریپلی نکردم. امروز طبق برنامه ریزی ام نوبت رسیدگی به کابینت ها بو ...

این خیلی خوبه که لیوانها و استکانهای مهمون هم خودتون استفاده میکنید👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

❌لایک❌
این خیلی خوبه که لیوانها و استکانهای مهمون هم خودتون استفاده میکنید👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

از اول هم خودم هم همسرم این اخلاق داشتیم به جرات می تونم بگم‌۸۰ درصد مواقع میز وسفره ام‌چیدمان داره[روزمره برای خودمون]دیگه معروف شدم تو فامیل 

شادی صدام کنید
خارجی بخر که کمتر میشکنه  بشکنه هم خرده هاش طوریه که آسیبش مثه خرده شیشه های لیوانا و ظروف ایر ...

تو خونه ما فرقی نمی‌کرد امتحان کردم هر دوتاش رو میشکونن البته الان بزرگتر شدن خدارو شکر کمتر میشکنه

ققنوس
چون بچه داری میگم به مرور لیوان تو خونتون خیلی میشکنه من ۱۲تا لیوان ایرانی میخرم میذارم دم دست دو س ...

باشه عزیزم دخترم نوزاد به راه رفتن وغذا خوردن افتاد کاری که گفتید انجام میدم

شادی صدام کنید