2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737069 بازدید | 44690 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه طور از اینه شمعدان دل میکنید 🥺 مال من مدل ۱۲ سال پیشه ولی اصلا به فکر خروجش نیستم

من شمعدون هارو ۱ سال نگه داشتم بعد دیدم استفاده نمیکنم همون موقع گذاشتم بیرون

اتو لیست اینطوری نوشتم که معلوم شه اینه شمعدون عروسی هست،الان میز و اینه اش مونده که به نظرم فقط جا میگیره،چیز کاربردی به نظرم نمیاد،البته میخوام یه اینه کوچک تر بگیرم و بذارم رو دراوری که هنوز نخریدم😁

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
برا من که انقدر جنسش بد بود شمعدونهاش رو سالها پیش گذاشتم جلو در آینه اش هم سالها تو انباری خاک میخ ...

برا من قابش چوبی هست،جنسش بد نیست ولی همون موقع هم میگفتم نخریم 

همسرم گفت اینه رو دیگه همه از قدیم میخرن،بخریم

من از چیزایی که به زور برام خریده شده بدم میاد

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
شاید از اول رو دلشون بوده موقع خرید  گاهی باید دید با چه حسی خریداری شده یا برنامه ای پشتش ...

زدی تو خال

دقیقا موقع خرید میگفتم اینه شمعدون نمیخوام اصلا خرج اضافه اس،یه اینه باشه کافیه و ...

گفتن نه زشته مردم می خوان بیان ببینن،میگن یه اینه نداشت و ....

دیگه همسرم هم با اونا هم دست شد و گفتن یکی انتخاب کن بخریم

زدی تو خال دقیقا موقع خرید میگفتم اینه شمعدون نمیخوام اصلا خرج اضافه اس،یه اینه باشه کافیه و ... ...

منم آیینه وشمعدون نخریدم هیچوقت حسی بهش نداشتم نمیدونم چرا😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

این کابینت حبوبات منه.

ادویه هم یه شش تایی دارم توش ادویه هاییه ک زیاد استفاده نمیشه

یه سه تایی هم کنار پاسماوری هست دائم استفاده میکنم.

طبقه اخر توی قوطی چای کیسه ای هست.اون پلاستیک پشتش خوراکیه مثلا قایم کردم پسرم نبینه😉

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دوستان حالا ک سایت درست شده و میشه عکس گذاشت عکس از کشو ها کابینت ها و... کلا هر جایی ک مینیمال کردی ...

من آن شاءالله اسباب کشی کردم میزارم

آخه الان درحال جمع کردن وسایلم و خونه به هم ریخته اس

خروجی امروزم ست چاقو ها تو دیوار فروختم . همین الان اومد برد😁😁😁

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خانما این عکسی که برای لیلی دیلی فرستادن من بانکه شیشه ای داشتم ولی از دستمون می افتاد می شکست دیگه ...

منم برای حبوبات بانکه شیشه ای داشتم درش محکم نمیشد یکی دوتاش از دستم افتاد شکست تو بعضیاشونم حشره می افتاد، دیدم میگن تو ظرف پلاستیکی حشره نمیزنه، همه رو بخشیدم به اطرافیان از این پلاستیکی ها در زردا گرفتم. تو یه کابینتیه که جلو چشم مهمون نباشه. 

ادویه جاتم به مقدار خیلی کم میخرم تو ظرفای شیشه ای گذاشتم. 

این کابینت حبوبات منه. ادویه هم یه شش تایی دارم توش ادویه هاییه ک زیاد استفاده نمیشه یه سه تایی هم ...

به به 😍 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️