2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737633 بازدید | 44694 پست

لیست۱

لیست۲

اینا لیست کل وسایلم هست.. یعنی تا جایی که ذهنم می‌کشید نوشتم

اسباب بازی بچه ها و لباس هامون و کتاب ها نیست تو لیست ولی تعداد اسباب بازی ها زیاده

احتمالا یه اسباب کشی داشته باشیم،اگه میتونین نگاه کنید ببینید چیز اضافی کدومان،رد کنم بره

تخت بچه ها،سبزی خردکن برقی،غذاساز برقی و چرخ خیاطی ام رو نمیخوام ولی فروش نرفت،میگم ببرم مامانم اینا هرکدوم رو خواستن بردارن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
منم سوغاتی نمیارم آخه ما مشهد و شمال زیاد میریم همسرم هم کربلا زیاد می‌ره برای همین برای کسی چیزی ...

منم همینجورم خوراکی میارم ولی سوغاتی لباس و اینا نه 

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سطل و جا دستمالی لازم میشه؟ من خودم ندارم و لنگ نموندم همون سطل اضافی رو هم بده بره😂 معلوم ...

من بچه کوچیک دارم خیلی نیازم میشه.

دستمال پسرم برمیداره برای پاک کردن دستاش و دهنش بعدغذا

سطلش هم خودم لازمم میشه ثانیه ای خونه رو جارو دستی میکشم خالی میکنم تو سطل اگر نباشه باید پاشم ببرم تو اشپزخونه خالی کنم

در اون حد حوصله ندارم🤭🤭🤭

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
لیست۱ لیست۲ اینا لیست کل وسایلم هست.. یعنی تا جایی که ذهنم می‌کشید نوشتم اسب ...

صبحانه خوری

قندون نقره

سماور

سینی پلاستیکی

چهار تا بشقاب شیشه ای آبی 

کتری روحی و استیل هم بنظرم یکیش بسه

بازم خودت میدونی ها الان لیست رو دیدم یسری چیزهایی تو لیست خودمم هست که بذارم شاید بگید اضافیه ولی از نظر من اضافی نیستن😅

ققنوس
صبحانه خوری قندون نقره سماور سینی پلاستیکی چهار تا بشقاب شیشه ای آبی  کتری روحی و استیل هم ...

وای من الان لیست دوستمون رو دیدم بنظرم همه چیزای ضروری رو داشتن 

من خیلی خرت و پرت دارم 

دوتا قهوه ساز برقی یه قهوه جوش 

خوردکن

چرخ گوشت

آبمیوه گیری

مخلوط کن 

سماور

کتری سماوری 

کتری استیل

کتری روحی 

چای ساز 

همزن 

کریستال۱۲نفره 

چینی۶نفره و ۳۰نفره 

آرکوپال ۶نفره 

از برقی ها بجز چای ساز و قهوه ساز بقیه یبارم استفاده نشده 

دلمو نمیاد رد کنم آخه نوعن🥺

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
آخه سکه پولش میلیونیه 😅  البته شایدم من بد متوجه شدم و منظورتون سکه  پارسیان باشه که سوت ...

اره گلم منظورم پارسیان و از این شمش های کوچیکه 

در حد ۳۰۰تا ۶۰۰ تکه تکه گرفتم برام همچین روزهایی 😁

❌لایک❌

من خودم غذاساز دارم

برعکس خیلیا برای من عصای دستمه یعنی بدون اون نمیتونم

ساده گرا بودن به تعداد آدمها متفاوته

از نظر من هر وسیله ای برای چای خوردن جز چایساز اضافه ست

از نظر خواهرم فقط سماور

هر خونه ای یه سبکی داره

فقط باید کم کم سبکمون رو پیدا کنیم

ققنوس
ولی برای خونواده همسرم یا خونواده خودم که برامون زحمت میکشن سوغات میارن نمیتونم هیچی نیارم  ...

وای حرف سوغات شد

انگار یه سنگ ی تنی گذاشتن رو قلبم انقدر ک ناراحت شدم

یاد یه خاطره افتادم

اولین باری ک رفتیم مشهد با شوهرم برای مامانم ی روسری اوردم فقط

برای مادرشوهرم و خواهرشوهرم دوتا روسری رنگی ک میدونستم میپوشن چون دیده بودن اون رونگارو سر میکنن

برای پدرشوهرم ساعت مچی خریدیم

برای خواهرشوهردیگه م یه مجسمه دست سازه خیلی کوچولو شاید اندازه ۱۵ سانت بود.

خواهرشوهرومادرشوهرم یکبارم روسری هارو استفاده نکردن مادرشوهرم گفت بگیر واسه خودت😪

پدرشوهرم ساعتش انگار مشکل داشت جلوی روم پرتش کرد تو حیاط😔

اون مجسمه رو هم هیچ وقت خونه خواهرشوهرم ندیدم.

انقدر ناراحت شدم این کارو کردن.درسته ک سلیقه مو قبول نداشتن ولی حداقل اون رفتار روهم نباید میکردن.

چندسال بعد واسه مادرشوهرم ی چادرخریدم اونم جلوی روم داد ب خواهرشوهرم اصلا نگاش نکرد.

کلا سوغاتی خریدن برای ادما به نظرم اشتباهه.بعضی ها هم ک اصلا لیاقت ندارن

دیگه بعد از اون هیچ مناسبتی ن روز پدر نه روز مادر ن عید ن مسافرتا هیچ چی نخریدم براشون.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
صبحانه خوری قندون نقره سماور سینی پلاستیکی چهار تا بشقاب شیشه ای آبی  کتری روحی و استیل هم ...

ممنون عزیزم لطف کردی

قندون نقره رو خواهرم برام سوغات اورده،از اولم دوسش نداشتم مجبور شدم بیارم خونه مون

سماور رو چیکار کنم؟تو جهیزیه ام بوده،الان نه کسی میخره،نه کسی استفاده میکنع

همینطوری بذارم کوچه شاید بندازن تو سطل آشغال و ببرن،چون نو هست دلم نمیاد

مامانم سماور استفاده میکنه،ببرم اگه مال خودش خراب شد اینو استفاده کنه(همون قضیه وسایل اضافه رو ببریم خونه مامان ها😅😂)

کتری استیل رو برای جوشاندن آب،و گذاشتن تو یخچال استفاده میکنم،البته تو همون آب جوش میارم که تو فلاسک چای دم کنم😅

کتری روحی و دبه رو همسرم خریده،اصلا ازشون خوشم نمیاد،ولی می‌گفت لازم میشه،میفروشم به اونایی که الومینوم و ... میخرن

سینی پلاستیکی رو دم دست استفاده میکنم که یه دسته اش رو بچه ها شکوندن،صبر کردم تا اسباب کشی که بعد بندازم بره ان شاءالله 

سینی استیل مشهد هم نوشته بودم،گرد در حد ۴۰ سانت هست،رفته بودیم مشهد یکی برامون سوغاتی داد،عادت ندارم حبوبات و برنج پاک کنم،همون لحظه که خیس میکنم میریزم تو کاسه و همون جا یه دور نگاه میکنم و بعد خیس میکنم،ولی نگه داشتم که شاید از این به بعد آوردم تو اون پاک کردم

حالا دوست دارم اگه اسباب کشی کردیم این استیل رو بذارم بیرون،به جای پلاستیکی یکی دیگه رو به عنوان دم دستی جایگزین کنم،چطوره؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی