2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738306 بازدید | 44695 پست
وسواس به چی؟! بعید میدونم کسی تو این روش یا ساده زیستی به وسواس برسه

برای من ازبچگیم بوده

چیزای اضافه تحملشون سختم بوده

مامانم عاشق جمع کردن چرت و پرت

من عاشق ریختشنشون

یه عمرقکر میکردک‌وسواسم

دیدم اسمبامزه رومه

منم حتی عکس اضافه هم ندارم  توگ.شیمم همه چی پاک هیچ وسیله اضافه ای ندارم  تو‌کمدامم لب ...

خیلی عالییی..منم گوشیم اینطوریه...ولی شوهرم اصلا اینطور نیس 😄همیشه یواشکی لباسای ک نمیپوشه یا کوچیک شدن رو دور میندازم یا وسایلی ک بدرد نمیخورن یا حتی گوشیشو پاکسازی میکنم جوری ک متوجه نشده.😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من از مینیمالیست بودن گذشتم به نظرم‌وسواسه بیشتر

میشه تبدیل بشه 

اگه خود شخص مشکل داشته باشه تو هر بُعدی میشه یه نفر وسواس بگیره 

ولی صرفا خود سبک مشکلی نداره عزیزم

❌لایک❌
خیلی عالییی..منم گوشیم اینطوریه...ولی شوهرم اصلا اینطور نیس 😄همیشه یواشکی لباسای ک نمیپوشه یا کوچیک ...

منم😶

تو ترک پاک کردن محتویات گوشی ام

اما خیلی سخت

بعد یه هفته همه پیاما و تماسا تو تمامی اپ ها رو پاک می کنم روحم تازه میشه

کاش میومدی خونه منو میدیدی.خونه ک چ عرض کنم اشغال دونی.پر از پارچه های دوخته نشده روز مبادایی پر از شیشه مربا و رب گوجه پر از لباسای بی استفاده پر از ظررررف وای فشاذم افتاد برم همین شبی خونه رو بریزم بیرون😩

...
بقران دوسدارم ی پایه باهام باشه تا صبح فقط بریزم بیرون.شوهرمو بچمم خوابن

اینجا معمولا همه سعی می کنن کم کم دور بریزن

چرا هر روژ یه کاری انجام ندی ؟

یه چیر بیرون نزاری ؟

خودت خوبی  عزیزم🎈♥️ خوبه وسواس نمیگن از بچگی خاص بودم 🤭

عزیزی❤️

یه صفحاتی از این تاپیک کاربرا اتفاقا به این مورد اشاره کردن که نمیدونستن این یه سبکه 

انقدر که اطرافیانشون اهل جمع کردن و انباشت و خرید و خرید و خرید بودن، فکر میکردن حتما خودشون مشکل دارن که تحمل این همه شلوغی رو ندارن ...

❌لایک❌
عزیزی❤️ یه صفحاتی از این تاپیک کاربرا اتفاقا به این مورد اشاره کردن که نمیدونستن این یه سبکه&nbs ...

حالا من کسایی که‌خونشون شلوغ باشه بدم نمیاد

به نظرم اونام جالبن

برای من سخت 

از وقتی دوستم برام تعریف کرده بود حس بدی که داشتک ازم برداشته بیشتر اضافاتم ریختم دپر 😶