2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738294 بازدید | 44695 پست
حالا جالبه شوهر من کلا آدم چیدمان کن خوبیه برای همه چی جا پیدا میکنه 😂😂 ولی از وقتی گفتم بدیم بره ...

چه جالب مثل همسر  من.

همسرم و من دو تامونم  رشته دانشگاهیمون یکیه .بعد جالبه کتابهامونو که میگفتم یکیشو بدیم بره   میگفت  مال منو نگه داریم مال تو رو بدیم بره😂😂😂

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو

ورودیهای واجب

یه جفت کتونی سفید روزمره ک کفشای مشکی خودم میره خروجی

یه مانتو سفید اسپرت ک لازممه

یه شلوار مام ابی یخی

البته مانتو و شلوار رو چن ر پیش یک دست خریدم اما ترجیح میدم یک دست دیگه هم بخرم و دستم برای ست کردن باز باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ورودی هایی ک اول باید خروجی بدم تا اینارو وارد کنم و البته کمی طول میکشه

دوتا تیشرت 

دوتا شلوار راحتی

دوجفت جوراب

یه جفت کتونی

دوتا مانتو کاربردی

یه شلوار مامفیت 

یه تونیک

یدونه ادکلن

یه مرطوب کننده یه ابرسان یه سرم دورچشم رفع تیرگی یه ریمل یه خط چشم چهارتا رژ لب چهارتا لاک

روغن رزماری و کرچک و ضدافتاب بی رنگ یه ماسک مو

دوتا شال یه پالتو خوب

خروجی های خونه چن تا ملافه کهنه رنگو رو رفته چندتا تیکه کتاره کهنه و گلیم قدیمی چندتا پرده برا پونزده سال پیش 

ظروف استیل تکی و لیوان و قاشقای تکی گذاشتیم توی سبد پیکنیک و ست کامل اوردیم دم دست

چندین ژل ضدعفونی و الکل برا دوره کرونا و ماسکای کثیف و ب درد نخور ک لابلای خونه بودن 

حدودی سی تا تسبیح بلا استفاده و مهر

لباس زیرای کهنه خانواده

کش موهای خودمو و حورابای ب دردنخورمون

البومای کهنه و قاب عکسای شکسته ک عکسارو همه کذاشتم تویه پاکت قاب نیاز ندارن

چندتا شلوار بیرونی از مد افتاده مامانم و مانتوهای کهنش و با بلوز و دامن و تونیکای زیادش ک ب در نمیخورن 

کت شلوارای ب درد نخور بابام 

دوتا شلوار و دوتا پیراهن و یه تیشرت داداشم ک کوجیک شدن براش گذاشتیم بدیم ب کسی

کاغدای رسید و پرینت و چرک نویس و حسابو کتاب لابلای وسایل خونه 

ابزارای ب درد نخور دوتاجارو برقی فرسوده ساعتای فیک و ب دردنخور باطری های کهنه گوشی و هنذفری و شارژر ک برا گوشیای دهه هشتاد رو قایمکی دور میندازم ک اگه ببینن نمیذارن/گلدونای رنگو رو رفته و پر انرژی منفی ادویه هایی ک توخونمون استفاده نمیشن مث گلپر و امثالش نلبکی های تکی ک ب هیج دردی نمیخورن فندکای کهنه ب وفور پیدا میشن گاز فندک خالیه 

کلی دبه ماست و پنیر فله ک مامانم خریده برا روز مبدا میرن تو انباری برا جای ابزارای بابام و جای برنجو و قند و شکر و حبوبات

مدارک قدیمی و بدردنخور پزشکی کلاه و دسکشای زمستونی بلا استفاده  یه قندون ک درش شکسته ک باید مخفیانه بذارم بیرون 

دوتا دستگاه دی وی دی ک یکیش سالمه و نگهمداریم و اونیکی میره خروجی کلی جعبه دارو ک بابام مگه بذا باشن گذاشتم تو جعبه خودش  چندیدن پاکت خرید خیلی خوشگل ک حیفم اومد بندام دور گذاشتم دم دست استفاده بشن سیم شارژرایی ک اصلا کارایی ندارن و هنذفری دوتا ک قطع شدن یکیش یه گوشی شده بابام استفاده میکنه اونیکی خدوجی

کلی قابلمه روحی قدیمی ک بابام نمیذاره بفروشیم همرو گذاشتم تو انباری یه دست روحی شیک اوروم دم دست و چندتا تابه قدیمی شوت کردم و یکی خریدیم اوردیم دم دست 

یه مرده شیک جدید ورودی 

چندتا کناره مناسب با خونه 

یه گلیم برا اشپزخونه ک از اولم نداشت 

کاور لباسشوییو دور انداختم قایمکی

لباسای زیادی قایمکی دور انداختم ک پونزده ساله استفاده نمیشن 

یه مرده هست ک هم قدیمیه و هم استفاده نمیشه نمیذارن بندازیم بره

خانوما منم رو جهیزیه م از این استند رولی ها از اون خوباش دارم که همون اوایل که تازه عروس بودم استفاده کردم که رو جهیزیه م دستمال رولی بود که اصلن جنس دستمال رولی ها افتضاحه الان هفت هشت ساله تو کابینت به نظرتون چیکار کنم کسی می‌خره تو دیوار یه دلم میگه بنداز یه دلم میگه ننداز

کلی بدلیجات ک ب مرور استفاده میکنم و میندازم بره چون نمیخوام تا ساا دیگه جز چندتاش ک واقعا برام با ارزشه بقیه شونو نگهدارم/چندتا شیشه ادکلن ک احتمالا گلاب بریزم توش برا اسپری ب صورت/کلییی عکس و فیلم و فایل تکراری حدود پنج هزارتا عکس پاک کردم ا خودم بود همش و اجتمالا 500تا دیگه هم لازمه ک پاک بشن/تو عکسای البوم کلی عکس تکراری هست ک باید دور ریخته بشن/

خروجی بعدظهر من یه قوطی ریکا یه مام بدن که تمام شد یه شیشه ی شربت که تهش بود همه شو شربت کردم یه پارچ شد گذاشتم یخچال که تا شب خورده بشه و شیشه اش رفت خروجی یه چند کیلو گوجه بود که زیاد بودن یه کمشو نگه داشتم بقیشم باهاش پوره ی گوجه درست کردم گذاشتم فریزر 

شاید فکر کنید که با داشتن سبک زندگی مینیمالیستی، از لذت خرید کردن محروم می‌شوید اما این طور نیست. در سبک زندگی مینیمالیستی هم، خرید می‌کنید و به‌اندازه‌ی قبل از خرید کردن لذت خواهید برد. اما تنها نکته‌ای که باید رعایت کنید این است که خرید هدفمند داشته باشید. در واقع هر چیزی که می‌خرید باید هدف و کاربرد مهمی داشته باشد. علاوه‌براین، هنگام خرید باید کیفیت را بیشتر از کمیت مد نظر قرار دهید.

مثلا فرض کنید که به یک جفت کفش پیاده‌روی نیاز دارید. ممکن است در بازارها بچرخید و دو کفش ارزان بپسندید و تصمیم بگیرید هر دو را بخرید. در سبک زندگی مینیمالیستی در چنین شرایطی باید بهترین و باکیفیت‌ترین کفش را خریداری کنید ولی فقط یک جفت کفش بخرید. مطمئن باشید که هر چقدر بیشتر برای کیفیت یک محصول هزینه کنید، مدت بیشتری می‌توانید از آن استفاده کنید.

این کار مزیت‌های زیادی دارد از جمله اینکه کمد وسایل شما را خلوت‌ نگه می‌دارد. علاوه‌ بر‌ این محصولات باکیفیت‌تر که مدت بیشتری دوام می‌آورند، برای حفظ محیط زیست بهتر‌اند.

شاید در نگاه اول قیمت بالاتر محصولات باکیفیت، شما را منصرف کند اما در طولانی‌مدت، با خرید وسایل باکیفیت در هزینه‌های خودتان به میزان قابل‌توجهی صرفه‌جویی می‌کنید. در واقع به‌جای اینکه چندین بار وسایل ارزان بخرید، یک بار برای وسیله‌ای باکیفیت هزینه می‌کنید. ضمنا مقدار وسایل اضافه و دورریختنی شما هم کاهش پیدا می‌کند.

"کپی شده"

❌لایک❌
خروجی های خونه چن تا ملافه کهنه رنگو رو رفته چندتا تیکه کتاره کهنه و گلیم قدیمی چندتا پرده برا پونزد ...

خدا قوت واقعا👏👏👏👏👏👏

هرچی نمیذارن بذاری بیرون فعلا از جلو چشمت دورشون کن شاید بعدا بتونی بفروشی یا بدی بره 

❌لایک❌
دوستان در راستای کنترل ورودی ها الان که شهریور فصل سرما نزدیکه بیاین بررسی کنیم برای پاییز چه چیزایی ...

من خودم لباس خونه گرم نیاز ندارم چون استفاده نمیکنم اما برای بیرون باید بخرم 

پسرمم امسال میره پیش دبستانی کاپشن خریدم فقط باید لباس گرم وکفش بخرم 

ورودی

یه بوق دوچرخه کوچیک برای پسر کوچیکم جایزش که دیگه تو شلوارش جیش نمیکنه!+یه هواپیما کوچیک اسباب بازی چون باباش دلش واسه ته تغاریش سوخته که اسباب بازی زیاد نداره!!!

خروجی

یه زیب بزرگ لازمش ندارم

دبه بزرگ که یه در کوچیکش گم شده

طبل پاره پسرم 

سینی شکسته

یه تکه اسباب بازی شکسته

یه دبه ماست

❌لایک❌
امروز به همسرم گفتم شلوار بیرونیام شده یه دونههههههه همسرم میگه حالا چرا انقدر خوشحالی؟! من: نه من ...

😂😂

منم مثل شمام

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی