2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738265 بازدید | 44695 پست
دوستان در راستای کنترل ورودی ها الان که شهریور فصل سرما نزدیکه بیاین بررسی کنیم برای پاییز چه چیزایی ...

من یه کاپشن و بارانی نیاز داشتم تو عید که گذاشته بودن تخفیف گرفتم 

آخرای پارسال هم برای همسرم و دخترم کاپشن اینا گرفته بودیم فقط شاید یه بافتنی و شلوار خونگی برا همسرم بگیرم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزیزم من هفت ساله دارم ضروری نیست 

من‌هم ۸ ساله دارم و فقط برای خمس دادن استفاده میکنم 

سالی یه بار

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما قم زندگی می‌کنیم و خیلی لباس گرم لازم مون نمیشه

من خودم هودی دارم و همون رو میپوشم امسال هم

پسرام پارسال کاپشن گرفتیم که امسال هم همونو میپوشن احتمالا

ولی همسرم باید یه چیز بخریم،حالا یا کاپشن یا پالتو،چون رنگش دیگه عوض شده

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام دوستان،منم چند روز پیش کشوی لباس خونگیمومرتب کردم و بعد زایمان کلی خروجی و ورودی خواهم داشت🤣🤣🤣🤣🤣 برا نی نی هم لباس خریدم به اندازه واصلا اضافه نخریدم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
البته میگم به نحوه استفاده هر فرد هم بستگی داره من خودم کتری برقی خیلی راضیم گرفتم با گوشکوب برقی ال ...

تو خرید لوازم خونه خیلی حسابگرم و محتاط که چیز غیر ضرور نخرم. چون هم جام کوچیکه هم خیلی حوصله م نمی‌کشه دم و دستگاه رو بزنم به برق و بعدش تمیزی و شستشو....، مثلا اون غذاسازای بزرگ و باکلی دم و دستگاه واقعا به کارم نمیاد و 12سال از ازدواجم گذشته هنوز یه بار به برق نزدم ولی یه دونه از این خردکن کوچیکا که الان تو بازاره خریدم عصای دستمه.

اگر رژیم میخواین بگیرین لازمتون میشه، وگرنه ضروری نیست 

برای رژیمم نمیخوام ولی یه سری چیزا حتما باید گرمش همون باشه تا درست عمل بیاد. تا حالا با معادل گرم مثل قاشق و... کار کردم ولی گاهی اوقات وسوسه میشم ترازو بخرم دقیق در بیاد. 

تو خرید لوازم خونه خیلی حسابگرم و محتاط که چیز غیر ضرور نخرم. چون هم جام کوچیکه هم خیلی حوصله م نمی‌ ...

اره واقعا من غذاسازم گوسینیک هست راضیم ولی به قول شما کاربردی آنچنانی نیست دقیقاً قبلش باید تحقیق کنیم 

از جهزیه تون گفتین،فکرکردم که خیلی مینیمال باید باشه،دوست داشتین صحبت کنید راجبش

بله من هیچ چیز اضافه ایی ندارم 

هیچ چیز حتی لیوان های خونمون شش تا ابخوری شش تا چای خوری و از نظر من اگه بیشتر شه ات و اشغاله من من هیچوقت چیزای که لازم ندارمو نگه نمیدارم و اینکه از سرخ کن و فر و اینجور چیزا استفاده نمیکنم چون بنظرم جاگیره و هزینه اضافس 

جهزیه من اینجوریع که یه یخچال کوچیک یه کولر پنجره ایی یه دست مبل راحتی خیلی کوچیک میز غذاخوری از اینا که صندلی هاشون دو گوشه و خیلی جا نمیگیره و همین تخت خوابم بخاطر کوچیک بودن فضای اتاق از کمد دیواری در میاد و راحت میره بالا کلا هرکی خونه منو ببینه بهش حس خوب دست میده چون چیز خاصی داخلش نیست راستی پنج تا دیگم دارم بنظر من بیشتر پنج تا استفاده نمیشه خبری از جهزیه انچنانیم نیست قشنگ جهاز من یه فرغون بود خودمم اینجور میپسندم

چه خوب✨سروویس چینی و قابلمه و بقیه وسایل خونه چی؟

بجای سرویس چینی من 12تا ظرف از این قدیمی استیل ها گرفتم که رو هم بزاریشون جای زیادی نمیگیره و پنج تا دیگ اینارم شوهرم گرفت ولی جهزیه اس دیگه عکسشو بزارم؟