2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738275 بازدید | 44695 پست

خروجیای امروزم ی تیشرت از شوهرن گفت بهش کوتاهه.اول گذاشتم تو کشو خودم ک خودم بپوشم بعد دیدم من انقدر لباس دارم اصلا احتیاجی ندارم

سه تا اجیل خوری پایه دار مسی به همراه ی قندون مسی اونام رفتن خروجی.خداروشکر کنسولم تقریبا خلوت شده

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، من این چند روز خواننده خاموش بودم، خروجی خاصی نداشتم ولی خروجی هاتون رو میخوندم و ذوق میکردم 😍

منم به امید خدا و لطف و محبت شما دوستان عزیز این تاپیک خرید زمستونی برا خودم نخواهم داشت ولی پسرم لباس گرم لازم داره

خروجی هم یک قوطی شربت فوستر پرتقالی که برام هدیه آورده بودن منم چون شربت پودری مصرف نداریم هدیه بردم برا خونه عمه م 

ورودی یک ترازوی کوچولو برا وزن کردن خوراکی های روزانه م، چون برنامه رژیم خریدم،طبق اون باید روزانه غذاهامو بخورم 

سلام دوستان، من این چند روز خواننده خاموش بودم، خروجی خاصی نداشتم ولی خروجی هاتون رو میخوندم و ذوق م ...

یه ساله ذهنم درگیر این ترازوهای کوچیکه. هم نیاز دارم هم فکر میکنم نکنه چیز غیرضرور باشه.

یه ساله ذهنم درگیر این ترازوهای کوچیکه. هم نیاز دارم هم فکر میکنم نکنه چیز غیرضرور باشه.

البته میگم به نحوه استفاده هر فرد هم بستگی داره من خودم کتری برقی خیلی راضیم گرفتم با گوشکوب برقی البته پولش با فروش سماور برقیم و یکسری خرت و پرت تو دیوار جمع کردم 

من از روز پنجشنبه رژیمم شروع شده، روز اول خریداری نکردم گفتم ضروری نیست، ولی دیدم ن واقعا لازمه، چون روزانه هرچیزی که میخورم اندازه ش و باید دقیق بگیرم، با حدس و گمان کارم پیش نمی‌رفت ناچار شدم امروز رفتم خریدمش 😂

خروجی یه ادکلان که تموم شد ظرف پنیر قوطی شامپو قوطی آب معدنی قوطی شوینده ورودی دو تا بلوز همسر جان و یه ست قابلمه روحی که سایزش برا استفاده ی روزانه مناسبه که به اصرار همسر جان خریدم هر چه قدر گفتم لازم نداریم اما گرفت تازه یه سری چیزا که احتیاج نداریم میخاست برداره من نزاشتم اما قابلمه هارو نتونستم جلوشو بگیرم ته دلمم از این قابلمه خوشم اومده بود و تا اومد خونه استفاده کردم هم قشنگن هم سبکن شستنشون خیلی راحته 

سلام دوستان گلم 

شبتون بخیر

خروجی 

سه عدد مانتو 😄

الان کلا شش عدد مانتو دارم که دوتا دیگش تا اخر تابستون خروجی میشن😊

مایو خودم نو چون کوچک بود استفاده نمیکنم

ناخن مصنوعی

دستبند بدل وچندتا خورده ریز همرو میدم کسی

یسری جای بدلیجات هم میدم به مغازه دار چون نو و سالم هستن

تیشرت یدونه

حالا تا اخر تابستون بازم خروجی خواهم داشت

امان از اسباب بازیهای بسیار که دیوونم کردن

یه عالم خورده ریز دارم که میخوام کودتا کنم هفته دیگه😁 

سلام در مورد لباس گرم برای زمستون من واسه بچها ورودی نخواهم داشت 

بااینکه ما منطقه کوهستانی زندگی میکنیم ولی بچه های من زمستون تو خونه لباس بافتنی نمی پوشن 😑 همون با بلیز شلوار نخی راحترن . که اونم از خرید عید دارن یکی دو ماه پوشیدن بعد نگه داشتم واسه زمستون .

اگه بشه برای خودم دوتا بافت گپ میخرم . 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil