2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738975 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم اره من اگه ی جام بخوام برم غذامو با خودم میبرم . کلا احترام به بدنم بالاست . اصلا خونم مینیم ...

سلام

وقتتون بخیر 

میشه بیشتر درباره تغذیتون بگین

من زمستونا همیشه انگشتای دست و پام یخ هستن

خیییلی خرما و آب ولرم با عسل می خورم ولی انگار نه انگار 

ماست رو خالی نمیخورم با نعنا خشک میخورم  و خیییلی کارای دیگه می کنم ولی باااز🤨🤨🤨🤨🤨🤨

عزیزم این چه قیمت خریدی خیلی قشنگه.به نظرم نسبت ب مدلای قدیمی جای کمتری میگیره نه؟

آره عزیزم خیلی بهتره

۷۵ بود فک کنم

از دی ج ی کالا سفارش دادم ۳۹ هزار هم هزینه ارسال شد

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خب الان می‌خوام تیپمم مینمال کنم که مشکله یه کم هنوز درمورد استایل مینمال تجربه ای ندارم 

سلام دوست عزیزم. ایده ی کمد کپسولی رو حتما مطالعه کنید هم تو گوگل مطالب خوبی هست هم اوایل تاپیک اگه اشتباه نکنم. 

بچه هالیلی دیلی چالش گذاشته عکس خونه هاشون می فرستن از هر ۲۰ تا عکس دو سه تاش مینیمال.اگه پیج اش ندا ...

دیروز استوری هاشو دیدم. یه جمله ی خوبی گفت که همیشه منم با دیدن وسایل خوشگل دکوری و خونه به خودم میگم «اینا خیلی قشنگن و من از دیدن همشون تو خونه های دیگران و پشت ویترین مغازه ها لذت میبرم، نیازی نمیبینم که تو خونه ی خودمم داشته باشم» 

اینستا واقعا تاثیرگذاره هربلاگری ی جور تاثیر رو ادم میذاره  بلاگر ارایشی ترغیبت میکنه لوازم ا ...

نه عزیزم ناراحت نشدم چون اینکار نخواهم کرد چه کاریه آب میوه گیری تو کابینت هست دیگه بی جهت بیام شلوغی بصری تو آشپزخونه ایجاد کنم و به قول هیدوا جان دل مشغولی های من کارهای هنری+کتاب  وورزش.

شادی صدام کنید
منم کافه بار دوست ندارم چون در روز فقط یک چای و یک کاپوچینو میخورم پس نیازی نمیبینم در ضمن فضا رو هم ...

با نظرتون موافقم کافی بار یکی از مثال هاشه..مثلا من کتاب میخونم و دوست دارم تو خونم قسمتی رو به این کار اختصاص بدم بعضی دوستان گفتن کتاب هارو دادیم رفت بجاش تو گوشی میخونیم ولی من دوست دارم کتاب فیزیکی دستم باشه حداقل یه تایمی رو از گوشی بیام بیرون پس حتما به فکر یه فضا برای کتاب خواهم بود✨️

نه عزیزم ناراحت نشدم چون اینکار نخواهم کرد چه کاریه آب میوه گیری تو کابینت هست دیگه بی جهت بیام شلوغ ...

همیشه تو ذهنم بود اگه سالن بزرگی داشته باشم بجای اینه کنسول یه کنسول کمد دار ساده بزارم روشم چای ساز و تی بگ و دمنوش و اینجور چیزا که هم تو کنسول بشه ظرف و طروف گذاشت هم روی میز کاربردی میشه ولی خب اینم اصلاااا چیز ضروری ای نیست در حد همون تغییر دکور و استفاده بهینه از وسایلی که داریم هست نه وسیله اضافی خریدن

با نظرتون موافقم کافی بار یکی از مثال هاشه..مثلا من کتاب میخونم و دوست دارم تو خونم قسمتی رو به این ...

اره من هم کتاب دوست دارم

وای ما ۴ قفسه کتاب داریم،چون این خونمون کوچیکه،مجبور شدیم قفسه کتاب هارو بفروشیم،کتاب هارو باز همسرم کم نمیکنه،تو جعبه موز نگه داشته

من خودم اهل کتابخونه رفتن نیستم،هرکاری دوست دارم میخرم و بعد خوندن اهدا میکنم

ولی الان دوست دارم بریم کتابخونه کتاب امانت بگیریم تا اینکه این همه کتاب رو تو خونه نگهداریم..

مثلا یه قفسه هم کتاب باشه تو خونه خوبه،چون به هرحال دوس دارم بچه ها تو دستمون کتاب ببینن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی