2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739272 بازدید | 44706 پست

سلام دوستای مینی مالیستی

خروجی من

یه کیسه قند فک کنم ۵ کیلو هستش،عید به شوهرم گفتم ببریم برای خانواده ها،کلی غر زد و گفت هرچی تو خونه داریم میندازی بیرون و فلان..😒خلاصه دو روز پیش گذاشتم جلوی در ورودی گفتم بهش ببره بذاره انباری اگر خواستیم بریم شهرستان ببریم برای یکی از خانواده هامون.الکی الکی ۶ ماه توخونه موند نه خورده شد نه برای کسی دادیم.فقط جا گرفته تو خونه.

همین قندارو توی جا برنجی خیلی بزرگ گذاشته بودم.الان جا برنجی رو هم گذاشتم انباری میبرم برای مامانم انشالله.مامانم جا برنجی نداره توی سطل ریخته جلوه خوبی نداره.

برنج خودمم ریختم توی قابلمه لعابی خیلی خوشگل و جمع و جوره.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خانوما بنظرتون کدوم کاربردی تره برای زندگی آپارتمان نشینی: https://s6.uupload.ir/files/تی-اسپری-دار ...

من از اون تی ماکارونی ها دارم خوبه،،،قیمتشم نسبت ب اینایی که گزاشتی مناسبتره،البته بجز جارو و خاک انداز که ب نظر من اصلا مناسب نیست و استفاده نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گفتم واسه بعضی خانواده هاکه جمعیتشون بیشتر از دونفره ،ماشین لباسشویی از نون شب واجب تره ،ولی من ...

خب پس شرایط فرق میکنه عزیزم ما هم دو نفریم ولی هفته ای یکبار به طور نرمال ماشین رختشویی میزنیم 

لباسهای بیرون رفتن خشکشویی،لباسای تو خونه همون موقع تعویض چون خیلی چرک نیستن راحت می‌شورم ،یه بار رو ...

به نظرم همون دو نفرم که باشیم این یه مورد دوست داشتن خودمون محسوب میشه چرا باید وقتی برای راحتی خودمون ماشین لباسشویی هست حتی همون لباس تو خونه هامون یا ملافه ها و ... با دست شسته بشه عزیزم؟!

❌لایک❌
چند روزیه که دیگه دوستان  خیلی گزارش خروجی های اون روز رو نمیدن .‌ اگر چه بحث های خوب و مفیدی ب ...

امروز نیرو کمکی دارم برای زیر زمین 

چون چندسالی هست تو همین خونه مستاجریم و اثاث کشی نداشتیم قطعا زیاد خروجی خواهم داشت😇😇😇

❌لایک❌
سلام دوستای مینی مالیستی خروجی من یه کیسه قند فک کنم ۵ کیلو هستش،عید به شوهرم گفتم ببریم برای خانو ...

امروز به همسرم گفتم خواب دیدم ۳النگو برام خریدی،زد تو گوشی تعبیرشو ببینه،میگه خوبه برعکس اخلاقت که همه چیو میخوای ببخشی اینا رو نبخشیدی وگرنه خواب خوبی نبود!!!!🤪🤪

دو سه شب پیشم میگفت همه خونواده ت میخوان یه چیزی جمع کنن تو چرا این مدلی نیستی؟!🤔🤔

🤦‍♀️🤦‍♀️

❌لایک❌
مبل و نهارخوری و توالت فرنگی  واسه من که تو خانواده دو سه نفر رو دارم که مشکل کمر و زانو دارند& ...

من بدون مبل و تخت و نیز ناهار خوری نمیتونم زندگی کنم

یمدته میز ناهار خوری رو دادم رفت مستطیل بخرم هنوز نخریدم و واقعا در عذابم

ققنوس
سلام دوستای مینی مالیستی خروجی من یه کیسه قند فک کنم ۵ کیلو هستش،عید به شوهرم گفتم ببریم برای خانو ...

قند رو بریز تو قابلمه با مقداری آب تبدیل به شیره کن باهاش شربت درست کن تابستونی

ققنوس

خروجی یه مانتو که خوشگل بود و هدیه بود متاسفانه خراب شد و رفت بیرون

به جای اون یه مانتو عبایی خریدم 

خروجی چهار تا لیوان رفت برای باغ یکی از آشناها به جاش چیزی نمیخرم چون لیوان زیاد داریم

ققنوس