2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740084 بازدید | 44731 پست
میدونم موفق میشی مطمئنم که راه درستی رو در پیش گرفتی امیدوارم از موفقیتهات براموو بگی قدمهای کوچی ...

یکی از چیزهایی که به من واقعا آرامش میده خونه تکونی و پاکسازی و تمیزی بعدشه 

وضع مالی معمولی داریم و همسرم موافق نیروی کمکی تو کارهام نیست ولی من از پس اندازای خودم که کنار میذارم و ۶ماه یه بار یه خونه تکونی اساسی میکنم و بدون اینکه به کسی بگم نیروی کمکی میگیرم و خونه رو برق میندازمو لذتشو میبرم 

❌لایک❌
داشتم فکر می کردم قبلا آدما دیر به دیر کیف وکفش ولباس می خریدند آدم می دید کلی ذوق می کرد که مبارک ک ...

سلام عزیزم چقد حرفاتون به دل آدم میشینه دوست عزیزم، واقعا همینه، بنظرم برا خود آدما هم اونقدر مثل قبل ذوق و شوق نداره، 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم قربونت برم میخواستم بگم مینیمالیست دوست دارم ولی خب باهاش فاصله دارم فعلا...🥲😂💎

بیا کم‌کم نزدیکش میشیم🤭❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بحث غذا شد من نتونستم نظرمو بگم😁😁😁 گفتم الان بگم تو دلم نمونه😅 من چند وقته سالم خواری رو شروع ک ...

من برا برنج روغن زرد میزنم قبل از کشیدن، البته خیلی کم، چون بششششدت معتادش میشیم خودم و همسرم 😄

یکی از چیزهایی که به من واقعا آرامش میده خونه تکونی و پاکسازی و تمیزی بعدشه  وضع مالی معمولی د ...

آفرین به شما، منم چون شاغل هستم بدون اینکه به همسرم بگم خودم کمکی میارم و هرزگاهی کل خونه رو صفا میدم واقعا حس بعد از پاکسازی حس فوق العاده ای هست

ممنونم عزیزدلم تجربه های تک تک شما عزیزان جالبه منم یاد میگیرم  ولی اتفاقا یه تجربه یا بهتر بگم ...

@honamik29192    

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
میدونم موفق میشی مطمئنم که راه درستی رو در پیش گرفتی امیدوارم از موفقیتهات براموو بگی قدمهای کوچی ...

چقدر پیشنهاد جابجایی یه سری از وسایل برام جالب بود. از این به بعد سعی میکنم از ظروفم دوره ای استفاده کنم  اینجوری هم تنوع داره هم هوس خرید چیز جدید کمتر به سر آدم میزنه. 

یکی از چیزهایی که به من واقعا آرامش میده خونه تکونی و پاکسازی و تمیزی بعدشه  وضع مالی معمولی د ...

دقیقا تمیزی وپاکسازی به منم آرامش میده.نمی دونم شاید دارم اشتباه می کنم ولی هر چقدر فکر می کنم می بینم زمان قدیم خونه ها خلوت تر بود.مثلا با اینکه تعداد بچه ها زیاد بودیم ونوه ها وداماد  وعروس ها ولی مامانم انقدر ظرف نداشت.

همه چیزم سریع جمع وجور می شد.ولی امروز روز یه سفره یا میز که پهن میشه انقدر مدلای مختلف ظروف روی میز هست آدم سرگیجه می گیره.هنوز خیلی ها نمی دونند بالاخره برای پذیرایی ظروف چینی می پسندند یا کریستال یا چوب با اون مدلای عجیب غریب پایه های فلزی یا پیشتر

همه رو هم زمان می خوان داشته باشند واستفاده کنند ظروف گل سرخی هم شده ترند این روزای اخیر.خودم میگم اگه ظرف های 

گل سرخی ام دوس دارم پس ظرف های جدیدم‌چی میگه؟

با این اوصاف دوتا آشپزخونه تمام کابینت هم برای جا دادن این همه ظرف کمه

شادی صدام کنید
دقیقا تمیزی وپاکسازی به منم آرامش میده.نمی دونم شاید دارم اشتباه می کنم ولی هر چقدر فکر می کنم می بی ...

خب قدیما یه بشقاب بود توش برنج و سوپ و هرچیزی رو میخوردن

یه دونه هم کاسه ابگوشت و اینا بود

الان بستنی رو باید با قاشق مخصوص بخوری،آخه با بقیه قاشق ها نمیشه خورد

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلام عزیزم. کلا روغن‌های بازاری بخاطر تراریخته بودن و داشتن پالم و.... التهاب بدن رو زیاد میکنه و مص ...

انشاالله عمری باشه میخوام از این به بعد روغن مصرفیمم روغن دنبه یا روغن زرد باشه.یکم ک بخوریم بالاخره ب بوش هم عادت میکنیم.

ما بالاخره هردفعه ۴۰۰ تومن پول روغن جامد میدیم ولی پراز ضرر همون پول رو هزینه روغن های طبیعی میکنیم.

من تو غذا هام روغن زیاد میریزم تمرین کنم انشالله مصرف روغنمم پایین بیاد.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

چقدر خوب شد من بااینجا اشنا شدم!

این سبکی ک خودم در پیش گرفته بودم اصلا درست نبود.

همه چیزم تغییر کرده

برای همه دوستای اینجا ارزوی سلامتی و خوشبختی دارم به من خیلی کمک شد تو این تاپیک❤❤❤

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دقیقا تمیزی وپاکسازی به منم آرامش میده.نمی دونم شاید دارم اشتباه می کنم ولی هر چقدر فکر می کنم می بی ...

همون نداشتن دغدغه ی قدیمی ها برای ظرف و ظروف و این مد و اون مد یکی از دلایل آرامششون بوده

❌لایک❌

سلام به کاربرای مینیمال زیست عزیز..من چند سال کاربر خاموش بودم و حدود یک ساله این تاپیک رو دنبال میکنم،دو ماه دیگه عقدمه و تا عید ان شاءالله عروسی..قرار شد تو این شرایط سخت پول وام ازدواج رو بزاریم رو هم و خونه رهن کنیم بعدا..با ۶۰ تومن باقی و وسایل بزرگ برقی که اونا میخرن ساده زندگی رو شروع کنیم و فقط فعلا واجب ترین وسایل رو بخریم منم وسایل برقی کوچک رو خریدم برای باقیش به همکاریتون نیاز دارم خواهرانه کمکم کنید تو این شرایط بتونیم بدون حرف و حدیث فامیل زندگی رو با هم شروع کنیم🥺🤍