2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739019 بازدید | 44705 پست
فک کنم تنبل منم فقط بین شماها،کار کردن تو خونه خیلی سخته برام ،عذابه

عزیزم دیگه  نشنوم چنین واگویه هایی با خودت داشته باشی، من مادربزرگ سایتم 😃55 سالمه که دیگه از هم پاشیدم، شما جوانی اگه افسردگی داری یا نیاز به مکمل داری پیگیری کن حتما، هر چند بهت بگم عزیزم تجربه ی وقایع دردناک و افسردگیهای عمیق و شدید و تعدادی مشکلات  دیگه منو به اینی که هستم تبدیل کرده که اگه آگاه بودم و یا کسی راهنماییم می‌کرد الان شرایطم میتونست  خیلی بهتر از این باشه چون واقعا تو دنیای امروز 55 سنی نیست، حالا من اینا رو درمورد خودم گفتم که شما که مطمئنا جای دختر منی به خودت بیای و علتو ریشه یابی کنی، آفرین دختر خوب 💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دیگه  نشنوم چنین واگویه هایی با خودت داشته باشی، من مادربزرگ سایتم 😃55 سالمه که دیگه از ...

عزیزم ماشالا ولی ۵۵ واقعا سنی نیست...خوشحال میشم اگه تجربیاتتونو در اختیارم بذارین....

عزیزم دیگه  نشنوم چنین واگویه هایی با خودت داشته باشی، من مادربزرگ سایتم 😃55 سالمه که دیگه از ...

سلام عزیزم خوبین؟😍 همون‌طور که همه میدونیم ،الان تعاریف از رده بندی سنی خیلی تغییر کرده و دیگه مثل قدیم نیست که خانوما از سن سی به بعد خودشونو تو رسته میانسالان جا میدادن...لباس پوشیدن متفاوت میشد و سنگین ( هرچند هنوز هم بقایای این مکتب هستند و قابل احترام🌺) اما خب می‌خوام بگم یه بیست سالی این مرزبندی ها جابجا شده و بلکه بیشتر..و ما داریم خانومای ۵۰ و بالاتری میبینیم که چقد چابک و سرحال و سرزنده و جوونن...

منتها به قول عمو پورنگ الان پیرزن و پیرمرد ای ۱۰ ۱۵ ساله داریم و جوونای ۶۰,۷۰ ساله😂

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
عزیزم ماشالا ولی ۵۵ واقعا سنی نیست...خوشحال میشم اگه تجربیاتتونو در اختیارم بذارین....

ممنونم عزیزدلم تجربه های تک تک شما عزیزان جالبه منم یاد میگیرم  ولی اتفاقا یه تجربه یا بهتر بگم خودافشایی  دارم که من تا حالا به چشمم نخورده تو سایت در موردش صحبت شده باشه شایدم هست، من ندیدم، ولی از طرفی مربوط به این تاپیک نیست، اگه استارتر اجازه بده در موردش صحبت میکنم، شاید خیلیا بهتر در مورد زندگی تصمیم بگیرن 

سلام عزیزم خوبین؟😍 همون‌طور که همه میدونیم ،الان تعاریف از رده بندی سنی خیلی تغییر کرده و دیگ ...

سلام مرسی گلم 😘 😘 باحال بود، فرمایش عموپورنگ کاملا بجاست هنوز هم من با این شرایطم گاهی از دخترم پرانرژی ترم 💪🤭😬😬 تازه دوسال مدیر ساختمون بودم همسایم بیست سالی از من کوچکتره بهم گفت شما خسته نمیشی انقد کار میکنی؟! 😪😪

ممنونم عزیزدلم تجربه های تک تک شما عزیزان جالبه منم یاد میگیرم  ولی اتفاقا یه تجربه یا بهتر بگم ...

حتما عزیزم اگر هم نشد لطفا تو خصوصی برام پیام بذارین...اگه اشکال نداره راجع به موضوعی میخوام باهاتون مشورت کنم..

سلام خانوم،دیدین گاهی وقتا خدا بهت گرا میده، پیام شما اتفاقی نوشته نشده ،واسه شما و بقیه یه پیام ساده بود ولی واسه من یه نشونه اس...اینکه یهویی یه غریبه میاد این حرفا رو به من میزنه پشتش یه راز نهفته اس،شاید اینکه من مصمم تر از قبل به خودم و هدفم تو زندگی اصرار کنم ،اینکه نترسم جلو برم و به روزای خوب آینده امیدوار باشم ....ازتون ممنونم ،عشق زیبایی و سلامتی رزق و روزی همیشگی شما باشه 

خروجی امروز ۱۷ عدد سی دی فیلم و آهنگ قدیمی ...یه تابلو که جا نداشتم آوردم خونه مادرم....

چرا هر چی جا ندارین می‌برین خونه مامانا...مامان من هرچی خودش دلش نمیاد بندازه ،هرچی ام بقیه میگن حیفه میارن اونجا 

حتما عزیزم اگر هم نشد لطفا تو خصوصی برام پیام بذارین...اگه اشکال نداره راجع به موضوعی میخوام باهاتون ...

اوکی عزیزم  من به داشبورد دسترسی ندارم شما امتحان کنید شاید برام پیام آمد 

اما در مورد تجربه ی خاص خودم مایلم تو جمع صحبت کنم شاید برا دوستان راهگشا باشه عزیز دل 

چرا هر چی جا ندارین می‌برین خونه مامانا...مامان من هرچی خودش دلش نمیاد بندازه ،هرچی ام بقیه میگن حیف ...

عزیزم چون مامانم تازه رفتن خونه جدید و دیوارهاشون فعلا خالی هست ....برای اتاقی که به من دادن میخوام رو دیوارش این تابلو رو نصب کنم...فکر نکنم اشکالی داشته باشه

سلام خانوم،دیدین گاهی وقتا خدا بهت گرا میده، پیام شما اتفاقی نوشته نشده ،واسه شما و بقیه یه پیام ساد ...

فدات عزیز دلم ❤️ خیلی خوشحال شدم پیامتون دیدم، راستش من دیروز کامنتتو دیدم ولی همش درگیری ذهنی داشتم چیزی برات بنویسم یا نه 

ولی آخرش نتونستم بیخیال رد بشم☘️

عزیزم بخاطر آرزوهای خودت ممنونم، برا خودت هم همچنین باشه و امیدوارم پرانرژی و تلاشگرانه برا رسیدن به هدفت بجنگی دوست نازنینم 😘 

هر آنچه خیر و نیکی از آن تو باد رفیق ✌️👍💪💯😍

من مادر زادی مینیمالیستم ولی یه بدی دارم وقتی میوفتم توی دور خروجی همه چی رو به باد میدم ... در حدی که الان خالی خالی شدم ... ۱۲ ساله عروسی کردم تا الان ۴ بار سرویس غذا خوریم رو کلا دادم بیرون دوباره خریدم ... دوبار مبل عوض کردم ... ۳ تا پلوپز و یه ارام پز و کلی لباس که اگه یک سال نپوشیده باشیم کلا میدم بیرون ... الان خونم خالی خالی کردم و نیاز به خرید داره ولی ترس از خرید پیدا کردم که اگه چیزی که میخرم خوب نباشه یا اضافه و الکی باشه چی ؟ چون خیلی اهل مهمون نیستم متاسفانه زندگیمون خلاصه شده تو همون وسایل لازم برای ۴ نفر ... هنوز خوب خرید کردن رو یاد نگرفتم فعلا خروجی دادنم عالی شده ...

سلام مرسی گلم 😘 😘 باحال بود، فرمایش عموپورنگ کاملا بجاست هنوز هم من با این شرایطم گاهی از دخترم پر ...

ماشاالله بهتون👌👌😄

چرا هر چی جا ندارین می‌برین خونه مامانا...مامان من هرچی خودش دلش نمیاد بندازه ،هرچی ام بقیه میگن حیف ...

وای دقیقا😂😂 مامان من هر چی میدم بده به کسی یه تیکه شو خودش برمیداره برا خودشون 🙃