2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737681 بازدید | 44694 پست
چقدر مداد آرایشی 😶😶 خیلی عالی👌

اصلا از من نپرسیده چی بخره

رفته بودن بازار بزرگ بعنوان هدیه خریده دقیقا هم لوازمی که من مصرف ندارم

ولی دلم نیومد همش رو بذارم خروجی از هر کدوم یکی دوتا برداشتم گفتم واسه دل خودمون تو خونه بزنم که فکر نکنه هدیه ش رو دور ریختم

ولی مابقی رو بخشیدم به کسانی که مصرف دارن

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من عاشق لوازم آرایشم🤭🤭🤭

من عاشق لباسم

فکر نکنم چیزی وجود داشته باشه اندازه لباس خوشحالم کنه

البته هدیه گرفتنش رو دوست ندارم

دوست دارم خودم بخرم برای هدیه هم پولش رو بدن بهم برم بخرم😅

ققنوس
سلام دوستان عزیزم من دو سه روزه هیچ خروجی نداشتم و این عایا نشونه خوبیه؟🤗

بله نشونه خوبیه چون یعنی چیزی برای خروج نداشتید دیگه.

امروز طبق برنامه نوبت تمیز کردن دوتا کابینت آشپزخونه بود 

کابینت ادویه ها وحبوبات خروجی نداشتم واین یعنی خرید درستی داشتم فقط یه کم نشاسته گل دارم که گذاشتم تو برنامه باهاش خوراکی درست کنم.صبح مامانم اومد پیشم یه سجاده دادم بهش گفتم یا خودتون استفاده کنید یا بدین به آبجی

هم بزرگ بود هم کاملا نو وخوشگل.

یه دست لباس دخترم چون کهنه شده بود گذاشتم خروجی.

یه بلوزشم شد دستمال آشپزخونه اما

شادی صدام کنید
بله نشونه خوبیه چون یعنی چیزی برای خروج نداشتید دیگه. امروز طبق برنامه نوبت تمیز کردن دوتا کابینت آ ...

بشنوید از آشپزخونه صبح پاشدم دیدم سینک آب گرفته یه قطره آب پایین نمی ره قبلا کمی گرفتگی داشت توجه نکرده بودیم همسرم عصر میاد دیگه خودم دست به کار شدم لوله ها باز کردم حسابی تمیز کردم ودوباره از نو بستم امیدوارم درست بسته باشم🙈فعلا که امن وامان.من سینک ام دو لگن است انتخاب خودمم هست ولی تو زندگی مینیمال ظرفها تو یه لگن هم برای شستشو جا میشن واگه الان انتحاب می کردم یه لگن انتخاب می کردم.

شادی صدام کنید
من عاشق لباسم فکر نکنم چیزی وجود داشته باشه اندازه لباس خوشحالم کنه البته هدیه گرفتنش رو دوست ندار ...

اخ لباسم دوست دارم ..منم متاسفانه سلیقه کسی رو قبول ندارم خودمم خیلی سخت خرید میکنم...

در مورد الو منم یه بار الو خشک خریدم خیلی شور بود آلوها رو تو آب خیس کردم هر ۵ دقیقه آبش رو عوض کرد ...

اتفاقا همین کارم کردم ولی انگار رفته بود تو جونش اصلا نمکش نمی‌رفت و فقط بافتش رو از دست داده بود و له شد. با اینکه همیشه بدم میاد قبل خرید خوراکی رو تست کنم ولی برای خریدن آلو باید از این به بعد یکیشو بخورم. 

سلام خانومای گل

دوستان من امروز کل کمد دیواری و ریختم،قیمت بالاش،رخت خوابا.کمد لباسا..

و کلا تمیز کردم همه جاشو و وسایلشو پاک کردم و شستم چیدم

گفتم خونمون خونه تکونی میخواد...حالا موندم همینجوری ادامه بدم و بعد کمد دیواری ،دیوار و کف اتاقم تمیز کنم فرش و موکت و پرده شو بشورم برم اتاق بعدی....

یا اینکه صبر کنم موقع شستن فرشا و پرده های خونه یکبار همشو بشورم.کدومش بهتره؟؟؟؟؟

ضمن اینکه دخترمم کوچولوعه میشه کمکم کنید؟خودم نظرم اینه همینجوری تمیز کنم اتاقا رو بعد برم سراغ اشپزخونه و بعدش هال

اینج.ری تمیز کنم ،بقیه جاهارو تمیز کردنی کثیف نمیشه؟

سلام خانومای گل دوستان من امروز کل کمد دیواری و ریختم،قیمت بالاش،رخت خوابا.کمد لباسا.. و کلا تم ...

چون بچه کوچیک داری عزیزم بهتره همین مدلی پیش برید💕

خدا قوت گلم

❌لایک❌

دوتا ظرف آبمیوه،یه دلستر،یه دوغ با دوتا خامه رفت کیسه بازیافتی ها

امروز یخچال مادرمو تمیز کردم یه عالمه چیز میز داشت که اصلا برچسب نداشت همه رفت سطل آشغال

بقیه خوراکی هاشو از داخل پاکت بیرون اوردم و ریختم تو شیشه و برچسب زدم و گذاشتم سرجاش

یه عالمه قرص و شربت و پماد که تاریخش گذشته بود رفت سطل آشغال

یخچال کااااامل تمیز و پاکسازی شد

❌لایک❌