2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738263 بازدید | 44695 پست
تراس ها هم تبدیل می کنند به کافه البته سلیقه است وقابل احترام منتهامشکل این عمر این مد شدن ها کمه وب ...

اه اه من ک اصلا نمی‌پسندم میز کافی و بار و میز خاطره و باز ی چند سالیه این شلف گلا مد شدن اه اه واقعا ک منم نظرم اینه ک هر چی ک مد شد ک جالب و جذاب نیس

راستی بچه ها در باب یادگاری ک صفحه های قبل تر بود 

من خودم 2تا لباس از پدرم ک 10 سال و دو ماه پیش فوت کردن و دیگه دیروز رضایت دادم و ردشون کردم رفت  بنظر من یادگاری دیگه تو این سن معنی نداره خاطره و یادگاری باید تو قلب و مغز آدم باشع ...+کلی یادگاری و کادوهایی و  لباساهایی در همین باب یادگاری اوناهارو هم رد کردمشون رفت ب عقیده ی من کسی ک کادوی منو یا یادگاری منو تو خونش بین وسایلاش نگه نمی‌داره پس چرا من باید یادگاری اونا رو تو خونم یا بین وسایلام نگه دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی بچه ها در باب یادگاری ک صفحه های قبل تر بود  من خودم 2تا لباس از پدرم ک 10 سال و دو ماه ...

ولی هنوز لباسای مامانمو ک 2سال و 1ماه پیش فوت کردن و هنوز نمیتونم با خودم کنار بیام ک بزارمشون کنار ...البته برای اونام فرصت می‌خوام تا بتونم دل بکنم ولی هنوز نتونستم

سلام راستی بچه ها من از روزی ک شروع ب پاکسازی و رفع انباشتگی گرفتم ک براتون گفتم بی نهایت خروجی ی مقداری هم ورودی داشتم از 22 روز پیش ک استارتشو زدم 

ورودیام شامل 

1 جاسیخی  پلاستیکی ک سیخ های جیگر و جوجه رو سر و سامون دادشون 

1 چاه باز کن سینک از این تلمبه ها 

1بسته 4تایی پیاله های کوچک انار پلاستیکی 

8 تا قوطی حبوبات طلقی ی شکل و ی اندازه برای حبوباتام ک هر تیکه ی رنگ بود 

1ست 4تایی پاسماوری فلزی از این طرح دارا 

2تا قندان شیشه ای برای دم دستی 

2تا اسکاج جنس خوب 

1 دونه شومیز از این قد متوسطا ک من برا بیرون می‌پوشم . البته برام جالب بود ک بهتون بگم ک من فقط پرو کردم ولی برای خریدنش اصلا اصرار نکردم ولی شوهرم برام خرید و گفت خیلی بهت میاد

چند فروختی؟

2سال پیش مفت 250تومن البته واقع استفاده نکرده بودم نو نو بود 9سال تو بوفه تو خونه بود ولی دیدم مشتری جور شد براش و اومد در خونه گفت برای جهیزیه میخواد و کلی تخفیف گرفت منم دلم نیومد ک ندم بهش چون خودمم تو شرایط خیلی سخته مالی جهیزیه بردم

2سال پیش مفت 250تومن البته واقع استفاده نکرده بودم نو نو بود 9سال تو بوفه تو خونه بود ولی دیدم مشتری ...

وای من خودم خیلی وقت پیش دستی ۳۰۰ خریدم

به جز بشقاب هاش که خیلی سنگینه بقیه قابل استفاده روزمره هست

من سه دست دارم

حالا شاید دم دستی استفاده کنم خداییش خیلی مفت می‌خرن

آدم موقع خرید باید حسابی جوانب رو بسنجه چون بعد خرید مفت از آدم میخرن 

چند فروختی؟

اخ اگه من عقل الانمو داشتم 1 صدم این چیزایی ک خریدمو اصلا نمی‌گرفتم ک با خودم هی بکشونم از این خونه ب اون خونه ... الان 1سرویس 105پارچه چینی رو دستم مونده 1سرویس 65پارچه ارکرو هر دوتاشونم 12نفره . 1 سرویسم آرکوپال از این مدل جدیدام ک مربعی شکله ولی گوشه هاش گرد میشه گرفتم همون 3 یا 4سال پیش ک فقط از اونا راضیم خیلی سبک و راحته هم بزار بردارش همم شستنشون ک برام دم دستیمم هست فقط ی بدی داره ک خیلی برنج خوریاش بزرگه اندازه دیس می مونه هر کی دیده میگه دیسه؟؟؟

چینی‌ها رو ی مدتی بعد ماه رمضون گذاشتم دم دست تو آبچکان ولی اینقدر سنگینه ک بیزار شدم باز نزدیک 2ماه میشه ک جعمشون کردم هر بار میشستم دستم می‌خاست بشکنه .

تو رو خدا بچه ها از امسال ماها تو این سایت درس عبرت بگیرین بخدا جهاز زیاد ضامنه خوشبختی و استحکام ی ازدواج نیست خود من چقدر مامان خدا بیامرزم بهم میگفت هرچی میبینی ک دلت میخواد نخر بعداً پشیمون میشی ...راستم میگفت مگه چندین ساله ک پشیمون نشدم از داشتن این هم ظرف و ظروف هم دست و پا گیرم شده همم تو تموم این سالها جلو چشمم بوده دیگه دلمو زده 

وای من خودم خیلی وقت پیش دستی ۳۰۰ خریدم به جز بشقاب هاش که خیلی سنگینه بقیه قابل استفاده روزمره هست ...

اره متاسفانه وقتی خریدم سنم زیر ۲۰سال بود و ب جنبه زیبایی و فانتزی بودن برداشتم بعدش دیدم خیلی سنگینه تو روز مره هم خیلی دلم میخواست استفاده کنم ولی شوهر سابقم همش حرف میزد ک مسخره بازی در آوردی اینا مال تو بوفه چرا برمی‌داری برای دم دستی مگه ظرف دیگه ای نداری... اینجوری همش زد تو ذوقم و سالمه سالم موند برای نفر بعدی و اینجوری شد ک من آرزو ب دل این سرویس لاله شدم و بعد از جداییم تصمیم گرفتم ک خیلی زود ردش کنم بره ک هیچوقت چشمم بهشون نیفته .مال من لاله ی قرمز بود

اخ اگه من عقل الانمو داشتم 1 صدم این چیزایی ک خریدمو اصلا نمی‌گرفتم ک با خودم هی بکشونم از این خونه ...

راستی غیر از اینا ی ۶تا برنج خوری و خورشت خوری چینی مقصود از این مربعیا ک گوشه های نامعزونی داره دقیقا از این ظرفای  هتلی ک خیلی شیک و بزرگه با ی ۶تا برنج خوری و پیش دستی  چینی گل سرخی از ظرفای مامانم ک فوت شده بهم رسیده . ک اون چینی مقصود ای مامانمم خیلی سنگین و بد چمع مخصوصا موقع شستشو تو این سینکای ما با این شیر آبای کوتاه همش بند میشه این ور اون ور و لب پر میشه ...چقدر این خریدا در نگاه اول بسیار شیک ولی موقع مصرف کاملا مزخرف و بلا استفاده

اخ اگه من عقل الانمو داشتم 1 صدم این چیزایی ک خریدمو اصلا نمی‌گرفتم ک با خودم هی بکشونم از این خونه ...

من هم مامانم یه سرویس چینی 36 نفره کامل با همه ی دم و تشکیلات‌ برام خرید اما من فقط موقع مهمونی استفاده میکنم که خود مهمون میگه ترو خدا اینا رو نیار موقع شستنش خیلی سنگینه یه 12 نفره ارکوپال برا دم دستیم هم داشتم رو جهازم که فعلن نصفه و ناقص شد و یه سریاش شکست تصمیم داشتم یه سری ملامین بخرم برا دم دستیم که شوهرم پیارسال از این بشقاب استیل گردا که لبش نیم گرد نیم گرد برام خرید الان خیلی راحتم هم نمی‌کنه هم سبکه شستنشم راحته

من هم مامانم یه سرویس چینی 36 نفره کامل با همه ی دم و تشکیلات‌ برام خرید اما من فقط موقع مهمونی استف ...

اخه من ی اخلاق خیلی بدیم دارم نمی‌دونم شایدم بخاطر شرایط زندگیم بوده یا هس من همه چی زود دلمو میزنه مگه ک اون چیز واقعا باب دلم باشع ک از چشمم نیفته ...کلا تو همه چی تنوع طلبم ب ی مدل و ی جنس نمیتونم اکتفا کنم انگار افسردگی میگیرم آخه تو خونه ی پدریمم ک بودم مامانم همینطوری بود هی ظرف و ظروف و لباس و لوازم آرایش و ...

ولی در کل ملامینم خیلی خوبه مخصوصا این مدل جدیدا ک تک رنگه ولی باز بعد ی مدتی اگه همینا از دور خارج نشه بازم ب نظر من دلزده میشه برا آدم حالا شما رو نمی‌دونم ولی خودم حتما دلمو میزنه ک یا دوست دارم بشکنه یا ردش کنم بره

امشب رفتیم فروشگاه کوروش

فقط پنیر لازم داشتیم از ماشین پیاده نشدم گفتم چیزی لازم ندارم  همینجا میمونم شما برید پنیر و هرچی بچه ها میخوان بخرید....

همسرم اصرار کرد که حالا بیا شاید یه چیزی به چشمت خورد که لازم داشتیم و یادت رفته!اینجا انگار تو ذهنم یه صدای زنگ اومد(احتمال ورودی ناخواسته🥴)

نهایت ۲۰ دقیقه گشتیم و به جز پنیر،بچه ها فقط دوتا پف فیل برداشتن💕✌️

خیلی خوشحالم که غول خرید هیجانیم داره کنترل میشه🌟

❌لایک❌
ای دوسسسسسسست خوشابحالت ک میتونی خودتو کنترل کنی من هنوز اول راهم

تکرار 

تکرار

تکرار

باید تو هربار خرید خودتو به چالش بکشی و هوشیارانه خرید کنی 

باید تو هر گزینه خرید از خودت بپرسی

آیا واقعا اینو لازم دارم؟آیا فضای کافی تو خونه دارم که اینو جا بدم ؟و ...

❌لایک❌