بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امروز یه پیراهن بلند ورودی داشتم.تو مهمونی ها وپیک نیک وکلا بیرون بیشتر پیراهن بلند می پوشم[از خیلی سالهای پیش]الان ۴ تا پیراهن دارم که یکی اش بهم کوچیک شده به همون دلیل که می دونید نمی تونم خروجی بذارم.ولی این سه تا کاملا کاربردی ومداوم می پوشم.
یه ظرف خامه هم صبح کیک پختم.یه مقدار گردو هم که شکستم هم برای کیک استفاده شد یه کمم موند برای وعده صبحانه
خانما این خشک کن های نوزاد ها دیدید پک های ۴ تایی؟ سایز کوچیک اشم موجود؟اگه هست به نظرتون برای خشک ...
عزیزم این خشک کن ها که میگید رو نمیدونم چه جنسیه. ولی خودم یه مدتیه 10تا تیکه پارچه نخی مخصوص این کار دوختم. تو تابستون که زیر آفتاب سریع خشک میشه. زمستونم میذارم رو حوله خشک کن. هر چند وقت یه بارم همشونو اتو میکنم، اونقد که از محصولات سلولزی بد شنیدم که کلا از دستمال توالت استفاده نمیکنم مگر تو سفر و مهمونی.
واقعا کارد و چنگالی که از عروسیشون باشه الان عتیقه است و قیمت بالا
ضمن اینکه وسایل مادربزرگ ها بخشی از خاطرات گذشته و تلخی ها و خوشی های زندگیشونه. هویتشون به اون وسایل وصله. شاید وسایل نو تر و شیک ترین هیچ وقت اون کارکرد را نداشته باشند.
هر عزیزی که به پاکسازی خونه مادر بزرگ میره لطفا خیلی اصرار به خارج کردن همه وسایل نکنه.
گاهی نگاه به وسایل اونها را یاد چیزی می اندازه و حتی از فراموشی جلوگیری میکنه
ضمن اینکه وسایل مادربزرگ ها بخشی از خاطرات گذشته و تلخی ها و خوشی های زندگیشونه. هویتشون به اون وسای ...
آره ،موافقم من یه مدت خیلی وسایل قدیمی مامانمو مینداختم بیرون ولی از وقتی که تو بقچه لباسش کلاه و زیرپوش بابای خدابیامرزمو دیدم خیلی دیدم عوض شده،گاهی اوقات باید اجازه بدیم سن بالاها اونجوری که دلشون میخواد وسایلشونو پاکسازی کنن،چه میدونه کسی شاید یه روزی ماها هم میتونیم از بعضی از خاطرات و وسایلمون بگذریم