2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738637 بازدید | 44700 پست

خروجی امروز دو تا گوشواره و یه استند کفگیر و ملاقه و یه استند دستمال رولی هیچ کدوم استفاده نشده بود و دادم به کمکیم یه برقی تو چشاش اومد که باورم نمیشد چون برای من وسایل ارزشمندی محسوب نمیشدن ولی اون خیلی به کارش میومد...

شاید باورت نشه مادربزرگم وسایلاش عین عتیقه میمونه.ازبس که قدیمی شدن .وسایل جدید و نو هم داره ااا خیل ...

خونه مادربزرگ خدابیامرز من اگر بدونین چه خبره....

عمه هام خونه مادربزرگم زندگی میکنن،خیلی کم پیش میاد  چیزی بخرن،ولی وسایلشون مال ۴۰ ۵۰ سال پیش هنوز نگهداشتن.

مثلا بابابزرگم سال۷۴ ب رحمت خدا رفته هنوز قرصای قلبشو دارن😶😶😶😶😶😶عینکش ساعتش

کلی چیز از ۲۰ سال پیش موقعی ک مادربزرگم رفته بود کربلا

یا زمانی ک پدربزرگم رفته بود مکه

یه سری چیزا رو حیفشون اومده استفاده کنن دیگه همونجوری مونده

روسری های مکه ای حوله و کلی چیز دیگه.

اینم بگم مامان خودم ی سری حوله ک مادربزرگم از کربلا سوغات اوردن هنوز نگهداشته سنشون از ما بیشتره

همه ش میگن حیفه حیفه

حیف فقط عمر ادمه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها در کنار گزارش دادنای روزمره بیاین بگیم اصلا ما چرا انقدر وسیله داریم چرا نمی تونیم بذاریم خرو ...

من همیشه فکر میکردم برای اینکه حالمون خوب بشه باید بریم خرید

چیزای نو حالمونو خوب میکنن فقط

وقتی جایی میرفتم مثلا مسافرت بیشتر ب فکر خرید بودم تا گردش. 

ولی همیشه گوشه ذهنم این سوال بود که بالاخره چقدر باید وسیله بخریم ک همیشه خوشحال باشیم؟

تکلیف وسیله هایی ک میخریم میاریم خونه چی میشه؟

هی بخوایم روی هم تلنبار کنیم خونمون دیگه پر میشه

یک دلیل دیگه هم اینستا و بلاگرا و تبلیغاتشون

الان به جز سرخکن بدون روغن😝😝،همه بلاگرا ی سری ظرف و ظروف خاص دارن مثلا ظرفای چوبی ظرفای سرامیکی وظرف طرح هویج و کدو....ادم اینارو میبینه دلش میخواد،وقتی که میخری میبینی هیچ کاربردی ندارن به هیچ دردی نمیخورن،اگر نتونی بخری همش حسرت میخوری.

یکیم اینکه خیلیامون بی دلیل یا بادلیل ک بیرون میریم میبینیم یه مغازه آف زده بدون اینکه فکر کنیم چیزی نیازداریم یا نه سریع میشیم

خریدامون هوسانه هستش،یعنی از روی نااگاهی خرید میکنیم.

مثلا من عاشق پلاسکو هابودم هروقت از کنار یکیشون رد میشدم میرفتم داخل و حتما چیزی میخریدم. وسیله ای ک میخریدم کلا احتیاج نداشتم،یا از اون وسیله حتما مدل دیگه توخونه داشتم

یا ارزانسراهای لباس پر از لباسهای مختلف،واردش که میشدم امکان نداش چیزی نخرم ولی لباسها ن کیفیتی داشتن نه ویژگی های لباسهایی که همیشه میپوشیدم رو داشتن.

امروز دو تا سال پرده های پذیرایی رو حذف کردم . رنگشون کرمی و قهوه ای بود . پذیرایی انگار روشنتر شد. 

چن تا وسیله دکوری حذف شد . 

از کمد دیواری یکم لوازم مدرسه و کتابهای پارسال دخترم و کلی کاغذای درسی دخترم رفتن خروجی.

یه چادر رنگی هم که لازم ندارم دادم مامانم

با لایک شدن مشکلی ندارم

سلام من دیروز تو اسباب بازیای پسرم چندتا اسباب بازی شکسته پیدا کردم خیلی سوسکی و اروم دور از چشم پدرو پسر گذاشتم توی جعبه بعد بزارم بیرون😄😁

امروزم اگر زود بیدار شدم اول کابینت زیر سینک رو تمیز کردم

بعد میخوام برم سراغ کابینتهای دیگه

انشالله گزادش خروجی هامو میدم

سلااااام❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️  خروجیاااااااااااام🙃🙃🙃 ❤️امروز ۲تا کتاب خودم و یه کتاب پس ...

کاش عکس بدید برای ما نی نی سایتی های طرفدار عکس  

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

♻️خروجی این روز های من:

یه فلاسک که شیشه اش شکسته بود و لب پر بود 

یه شیشه شیر که دربش گم شده بود 

دو تا سال مشکی حریرطور مجلسی که سر بودن 

یه شومیز نخی که نمیپوشیدم

یه جفت کفش پسرم و یه صندل که سالم هستن اما پاشو میزنن

برم خونه عکس میدم 

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

حالا یه چیزی بهتون بگم من اصلا تو مسافرت اهل خرید نیستم یعنی قاعدتا می ریم بازارش می گردیم ولی خرید نمی کنم 

فقط سوغات خوردنی اون شهر یا روستا می خریم برای مصرف خودمون وخیلی  کم برای خانواده هامون میاریم.بیشتر دوس دارم سفرم به گردش یا اگه سفر زیارتی به زیارت بگذره.

شادی صدام کنید