2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738843 بازدید | 44705 پست
بچه ها در کنار گزارش دادنای روزمره بیاین بگیم اصلا ما چرا انقدر وسیله داریم چرا نمی تونیم بذاریم خرو ...

به نظرم نباید این میل به خرید رو سرکوب کرد

باید باورهای اشتباهمون رو که تبدیل به عادات اشتباه شدن ترمیم کنیم! خودبخود دیگه ولع خریدمون از بین میره

❌لایک❌
امروز همسرم گفت برای دخترمون صندلی ماشین بخریم یه لحظه خون به مغزم نرسید فقط برای چندماه صندلی به او ...

دارم تصور میکنم شما هی سعی میکنید چیزهایی که لازمشون نداری بذاری خروجی 

از اون طرف همسرتون راه به راه ورودی جدید پیشنهاد میده 🤦‍♀️🙃

سایه شون مستدام،به فکر راحتی شما و دختر گلشه بانو 🌺

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو دوره زمونه ی الان این تبلیغات و مد پدر آدمو در میاره الان مثلن تو پیج بلاگرها بری همه در حال سیب ...

چه خوب گفتی💯

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
امروز همسرم گفت برای دخترمون صندلی ماشین بخریم یه لحظه خون به مغزم نرسید فقط برای چندماه صندلی به او ...

من پسرم ۱۷ ماهه بود باردار شدم،مجبور شدم بخرم،چون تو بغلم خیلی شیطنت میکرد،از طرفی وقتی می‌خواستیم با ماشین مون بریم مسافرت،وقتایی که می‌خوابید هم نمیتونستم استراحت کنم و همش باید تو بغلم میموند

بارداری هام پشت سر هم بود(۳بارداری تو ۳سال) و گردن درد داشتم از کمبود ویتامین و ... خودمم تو ماشین می نشستم مریض میشدم،برای دومی هم خریدیم

چون پسر بزرگم عادت داشت رو صندلی خودش بشینه،اصلا اجازه نداد بدیم به کوچیکه

الانرپسر بزرگم ۵ سالشه،باز حاضر نیست از صندلی بیاد پایین، چون بیرون رو نمی بینه و تو صندلی راحت تره

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

درمورد خرید زیاد شادی جون گفتند ...قسمت زیادیش اینه که ما توی خانواده دیدیم که پدر مادر..خاله عمه ،همه خرید میکردند و ظرف و ظروف جمع میکردن که مبادا مثلا قابلمه های دیگشون خراب شد بدون قبلمه بمونن،یا برای هر تعداد مهمون احتمالی ظرف داشته باشن،مثلا بد میشد اگر توی قابلمه 6نفره،وقتی 4نفر مهمون اومد غذا پخت؟نه اصلا بد نمیشد،،،خب ماهم از اطرافیان دیدیم و یاد گرفتیم و از بچگی تو این محیط بزرگ شدیم مسلمه ک مثل اونا شخصیتمون شکل بگیره.  و مورد دیگه تبلیغ های رنگ و با رنگ.و جذابه ک انگار اونا تعریف میکنن چی نیاز داری و چی نه،وقتی ی چیزی زیاد تکرار بشه،ادم مردد میشه ک نه انگار منم این وسیله رو نیاز دارم....

سلام عزیزان

من خودم خیلی ظرف و ظروف نمیخرم ...اما امان از لباس و لاک و لوازم آرایش و اکسسوری( البته جدیدا نمیخرم این مورد رو)

من به سه دلیل لباس زیاد میخرم

۱. علاقه و ۲. هوس و ۳. هول هولی

و متاسفانه تلفیق این سه با هم باعث میشه خرید عاقلانه نداشته باشم ...

و خب هر فصل کلی لباس رد میکنم...اما باز انگار میجوشن و فضا کم میارم 

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
سلام عزیزان من خودم خیلی ظرف و ظروف نمیخرم ...اما امان از لباس و لاک و لوازم آرایش و اکسسوری( البته ...

منم اینجوری بودم و البته خودم فهمیده بودم عطشم به خریدحالت بیماری شده

اینجا عضو شدم و از اول خوندم

کم کم تمام کتاب هایی که ربطی به زندگی مینیمال داشت رو خوندم و واقعا نجات پیدا کردم

دیگه اصولی میخرم حالمم خوبه

به لباس ها و وسایلم نگاه میکنم و هربار خوشحالم از اینکه دارمشون

ققنوس
ایده ی خوبیه  من انگیزه ی خودمو میگم من البته اون من قبلی از بچگی دیده بودم مامانم فقط میخره م ...

عزیزم در مورد تورم من همیشه این نظر داشتم تا کی می تونم بخرم چندتا مانتو بخرم، چند دست مبل بخرم،چقدر ظرف وظروف یا مواد غذایی بخرم؟خرید من پاک کردن صورت‌مسئله است.خود مسئله کنترل گرانی هاست که وظیفه مردم نیست.

انگیزه خود من از خریدفشار اطرافیان اینکه اگه یه لباس چندبار بپوشم انگار زشته یا اگه فلان ظرفی ک مده نداشته باشم عیبه مثلا من اصلا ظروف پذیرایی چوبی ندارم.

دلیل دوم گاهی حالم بده مثل شما خرید می کنم هنوزم این جوری ام ولی تو همون حال بد حواسم جمع می کنم چیزی بخرم که برام کاربردی وقابل استفاده باشه.نه اینکه ققط بخرم ک حالم بهتر شه.

شادی صدام کنید