2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738499 بازدید | 44696 پست

من امروز دوتا کابینت از لوازم برقی وکابینت سرویس ارکوپال تمیز کردم این آیتم هایی که می نویسم جزو جهیزیه ام ولی همسرم اجازه خروج نمیده خوب اینم یه جور گزارش دادن شاید برای کسی ایده شد بذاره خروجی یا اصلا نخره.

خروجی ها که همسرم نمی ذاره:

قهوه ساز

چرخ گوشت

مواردی که خیلی استفاده می کنم برام کاربردیه:

آب میوه گیری،مخلوط کن،ترازو،هم زن برقی

سرویس ارکوپالم کلا اضافه است اگه دست خودم بود همون سرویس چینی ام کافی بود با یه ست ۶ تایی دم دستی که قاعدتا به مرور می شکست می تونستم جدید بخرم تنوع هم میشه ولی این ارکوپال می دونم عمریه برام.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد شال و روسری بحث شد من مبگم تعدادو

یدونه شال مشکی،یدونه شال مشکی سفید،یکی سبز و کرم

یدونه لمه مجلسی و مهمونی،یدونه هم کرپ دارم که سر میخوره و اصلا استفاده نمیکنم پیش لباس مجلسی هاست باید درش بیارم ی فکری براش بکنم

ی روسری

در واقع اون پنج تارو استفاده میکنم فقط

سه تا هم روسری دارم،دوتاش برای عقد و بله برونمه یکی هم بعدا خریده بودم....

شال و روسری هایی که استفاده میکنمو وقتی خراب بشن میزارم خروجی و جاش میگیرم،ولی چندمورد داشتم که پسندم نبود و الکی نگه داشته بودم تو خروجیا گزاشتم کنار

عکس بالا عکس کارتونهای خروجی امروز من بود

کارتن هارو میتونی به ضایعاتیا بفروشی

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

ورودی دو تا نقشه مشهد و یه کاتالوگ رستوران که پسرم از هتل برداشت

یه نقشه حرم که از خود حرم گرفتیم

پسرم خیلی نقشه خونی دوس داره یه چند هفته ای که دیگه کارش تموم شد میذارم خروجی

❌️لایک❌️

یکی از کارای اشتباه اکثرا ماها اینه انباشتها رو جابه جا میکنیم  از خونه خودمون میبریم مثلا خون ...

سلام عزیزم .اره افرین .یه نمونه ش خود مادر من همین کارو می‌کنه .مثلا حین پاکسازی خونه ی مادربزرگم میخواست لباسشویی دسته دومشونو ببره خونه .که من محکم و قاطع جلوش ایستادم و نذاشتم ببره .آخه چه کاریه .یا مثلا یسری پرده رو که مال عهد بوق بودن میخواست ببره گفت اینا بعدا بدرد میخورن.منم یه چشم غره رفتم و نذاشتم .گفتم مادر من یه نگاهی به خونه انداختی چقد وسیله ی درب و داغون جمع کردی همش میگی یه روزی بکار میان این صدساله بکار نیومدن .همشم ازدرد کمرو پاش میناله ازبس این وسایل بلا استفاده رو تمیز مرتب می‌کنه و میسابه .والا چه کاریه خب 

👩‍❤️‍👨
طبیعیه که مادربزرگها نذارن راحت پاکسازی کنید 😂😂 ما از پدر و مادرامون مینالیم که انباشت دارن حالا ...

شاید باورت نشه مادربزرگم وسایلاش عین عتیقه میمونه.ازبس که قدیمی شدن .وسایل جدید و نو هم داره ااا خیلی .اما متاسفانه کسی نبوده براش نصب کنه و سروسامون بده .من بعد ۷ماه به خونش رفتم ...حالا انشاالله اگه خدا بخواد و کمک کنه سری آینده برم می‌خوام دوباره کلی پاکسازی کنم براش .البته یکی باید جلو دهنشو بادست بگیره که جیغ و داو و هوارش گوش همسایه های بیچاره رو کرنکنه😂😂🤣🤣🤣🤣🤣بخدا چنان جیغ میکشید می‌گفت نهههه اون چاقو رو پرت نزن .نه اون چنگالها رو دور ننداز .اونا مال زمان عروسیمان بوده و ازاین حرفها با جیغ و داد 🤣🤣🤣🤣منم این وسط بهش روحیه میدادم میگفتم مادر جون برات نوشومیخریم .راحت میشی تو این همه وسیله گم میشیاااا🤣🤣🤣🤣توکتش نمی‌رفت که نمی‌رفت 😂

👩‍❤️‍👨
تو یکی از کانالهای شهرمون یه بنده خدایی یه عکس از کوهی از جلد خالی یه نوع قرص ارسال کرده بودن که به ...

من خودم شخصا با چشمای خودم دیدم که بعضیا کوهی از جلد دارو ذخیره کردن .حتی بیشترشان تاریخ مصرفشونم گذشته و تو کشو و رو طاقچه و پشت وسایلای دیگه و کابینت اینا ولوو بودن .بعد جالب اینجا همیشه مینالیدن که ازبس خونه رو جمع و جور کردیم ازکت و کول افتادیم و ازاینحرفا .یکی نیس بگه خب این همه جلد قرص و دارو رو دوربندازی تا به نفس راحت بکشی ...

👩‍❤️‍👨
شاید باورت نشه مادربزرگم وسایلاش عین عتیقه میمونه.ازبس که قدیمی شدن .وسایل جدید و نو هم داره ااا خیل ...

خیلی بامزه تعریف می کنی.

قشنگ مادر بزرگ ات تصور کردم در حال جیغ وداد

شادی صدام کنید
من خودم شخصا با چشمای خودم دیدم که بعضیا کوهی از جلد دارو ذخیره کردن .حتی بیشترشان تاریخ مصرفشونم گذ ...

واقعا کارد و چنگالی که از عروسیشون باشه الان عتیقه است و قیمت بالا

❌️لایک❌️

بچه ها در کنار گزارش دادنای روزمره بیاین بگیم اصلا ما چرا انقدر وسیله داریم چرا نمی تونیم بذاریم خروجی

فلسفه سیسمونی وجهیزیه سنگین چیه 

اصلا چرا انقدر میل به خرید داریم

با چی میشه این نیاز به خرید سرکوب کرد

چند روز پیش همینطوری از سر هوس گردو به جای مولینکس با الک آسیاب کردم انقدر لذت بخش بود اگه دست خودم بود مولینکس می ذاشتم خروجی چون فقط برای آسیاب گردو استفاده می کنم

آخ اگه دست من بود

شادی صدام کنید

امروز همسرم گفت برای دخترمون صندلی ماشین بخریم یه لحظه خون به مغزم نرسید فقط برای چندماه صندلی به اون بزرگی من کجای دلم جا بدم؟مگه بغل خودم چشه؟تازه تا مقصد کلی هم با دخترم گپ می زنم این درخت این کوه این آسمون

خیالم راحته توبغلمه.البته می دونم صندلی ماشین امن

شادی صدام کنید
شاید باورت نشه مادربزرگم وسایلاش عین عتیقه میمونه.ازبس که قدیمی شدن .وسایل جدید و نو هم داره ااا خیل ...

می‌دونی قدیمیا خیلی وابسته به وسایلشونن...با اونا خاطره دارن .متاسفانه آموزش ندیدن دلبستگی به اشیا دارند ،من مامانم مذهبیه از راه دین و خدا پیغمبر وارد شدم نتیجه داد...کلی براش از مذمت دنیا دوستی گفتم هندونه دادم زیر بغلش که شما قدیمیا دل گنده این،بخشش دارین ،واز این حرفا که خودتون بخشش رو یاد ما دادین ..بیا ببخش خدا بهترشو میده ...یا گفتم شما اول زندگیتون به قول خودت چارتیکه ضروری داشتین ولی خوشحال بودین الان چی؟!....با همین حرفا کلی از وسایلش کم شد،بنظرم حتما اول بایدجوری آمادشون کرد که خودشون با رضایت بندازن ،اینجوری حس بهتری دارن