2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738448 بازدید | 44695 پست

من شال سه  مهمونی ومجلسی مشکی دارم یه سفید دارم که از پیک نیک تا عرو سی برای همش مناسبه

یه شال سبز ویه شال آبی ویه شال سرمه ای دارم،یه روسری سفید مشکی ویه مینی اسکارف دارم.

زیادن؟

فعلا ورودی-خروجی نخواهم داشت.برلی پاییز وزمستونم مناسبدنیستند هاشون بهاره اند.

شادی صدام کنید
پاشم یه‌گشتی بزنم ببینم چی رو بذارم خروجی دلم میخواد بالای کمدو بریزم اما امروز کمرم درد میکنه&n ...

من اصلا روسری سر نمیکنم قبلا یه کشو پر شال و روسری داشتم که مرور گذاشتم خروجی 

الان فقط سه تا شال دارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من  دوتا مانتو مجلسی دارم سه تا مهمونی دوتا اداری یه دونه ام دم دستی می دونم زیاده ولی چه ک ...

فقط اون قسمت که هرچند وقت یه بار میاد چک میکنه ببینه مانتو عقدتون هست یا نه😁

یه مدت در مورد خروجی باهاش صحبت نکن این آلرژیش تموم بشه عزیزم،بهش زمان بده خوب میشه کم کم🙃🙃👌👌

❌لایک❌
در مورد حوله ها چاره ای نیست  هرچندتا رو که لازم داری بیرون بذار و یقیه رو جایی،بذار که دم دست ...

حواه هامو مرتب چیدم تو یه کشو اما خوب میدونم حالا حالا دارمشون

کریستالارو هم میگم یوقت کابینت جدید زدم و جا داشتم بچینم دم دست استفاده کنم 

هیچ ایده ای ندارم والا

چند مدل وسایل اینچنینی دارم

پست های همگی رو خوندم حسابی خسته نباشید👏👏👏

خروجی من یه شال حریرکه خیلی نازک بود و همش سُر میخورد 

یه مانتو

یه اسکاچ

ورودی هم یه شال جدید یه مانتو و یه شلوار 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بچه ها می دونید که مبحث قابلمه ها خیلی پیچیده است. اینکه چه جنسی بخریم بهتره ؟چه سایزی؛بهتره؟ من ا ...

منم نمیتونم قابلمه هامو تعمیر کنم 

نیاز به تعمیر پیدا کنن میذارم خروجی

❌لایک❌
خیلی هم عالی.اره قابلمه های مهمان چون استفاده نمیشن نو می مونند. من برای مهمان دو سایز قابلمه  ...

منم از دوطرفه و ماهی تابه ی ماهی شاید دو سه بار استفاده کردم اونم وقتی مهمون زیاد داشتم. ولی سال هاست که مهمونام در حد دو سه نفرن. کلا سرویسمو جمع کردم تو انباری. 

یه تجربه ی دیگه که داشتم اینه که بنظرم بعضی خورش ها تو ظرف روی خوشمزه تر میشه و بهتر جا میافته، فقط شستنش کمی سخته. 

پاشم یه‌گشتی بزنم ببینم چی رو بذارم خروجی دلم میخواد بالای کمدو بریزم اما امروز کمرم درد میکنه&n ...

روسری یه کرپ مشکی دارم(دم دستی)

یه ساتن ابریشم دارم(مجلسی)

یه لمه هم دارم (برای مهمونی)

همین

❌لایک❌

رفتم سراغ شالام‌‌؛ 

دوتا شال حریر از اینا که رو سر نمیمونه رفت خروجی 

چندتا شال نخی کهنه رو گذاشتم برای دستمال کشیدن پله و پاگرد که برن خروجی بعدش. کلا هر لباسی که بخواد بره خروجی اول باهاش پله تمیز میکنم بعد میندازمش دور، بقول همسرم قسمش میدم بعد بیخیالش میشم.

من  دوتا مانتو مجلسی دارم سه تا مهمونی دوتا اداری یه دونه ام دم دستی می دونم زیاده ولی چه ک ...

چه جالب، همسر من برعکسه حتی لباسای خودشم یادش نیست چی به چیه. حتی وقتی طلا میخرم متوجه نمیشه. کلا دقتش خیلی پایینه. فکر می‌کردم همه ی آقایون به اطرافشون کم توجه هستن