2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738271 بازدید | 44695 پست

امروز یه اسپری تموم کردم و رفت خروجی یدونه دیگه دارم که هدیست بوش رو دوست ندارم ولی قول دهدم اون و مصرف کنم بعد جدید بگیرم...یه شیشه بزرگ سیر ترشی که بیشترش خورده شده بود رفت تو یه ظرف کوچکتر و ظرف بزرگ خروجی شد...یه مانتو و یه تیشرت هم گداشتم بدم کمکیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نیستین چند وقته؟؟ @sh_saadat     ‍ dat

سلام 

ممنون که یادم بودین 🌺

یک مدت سایت نیومدم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دوستان نظرتون راجع به چیدمان این یخچال بگید؟

من اصلا دوست ندارم اینجوری 

هم این همه نظم دهنده خودش شلوغ کرده یخچال رو 

و راحت نمیشه با یک نگاه  متوجه شد چی داریم تو یخچال 

و هم اینکه اون همه رنگ صورتی برام خسته کننده بود، ترجیح میدم ظروف داخل یخچال سفید یا بیرنگ باشه که با رنگ خود یخچال هماهنگ باشه و کمتر آشفتگی و ناهماهنگی القا کنه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

دو تا جعبه ساعت داشتم الان گذاشتم بچه ها باهاش بازی کنن بعد بره خروجی...امروزم فعلا یه جغجغه رفت خروجی...دیروز وسوسه شدم ورودی داشته باشم ولی جلوی خودم و گرفتم به سختی....

خروجی :چمدون خودم که چرخاش شکسته بود و نمیشد استفاده کرد.باید ی ساک بخرم ب جاش چون ی چمدون بزرگ داریم

و یک دست چنگال سرامیکی

ورودی هم ی مقدار میوه و فطیر که مادرم دادن،و من جلوی خودم وگرفتم و خشکبار هیچی قبول نکردم ازشون چون زیاد دارم فعلا

و ی بطری رب خونگی و شربت البالو که لازم بود

سلام دوستان 

در راستای خونه تکونی،امروز کمکی داشتم مقداری روزنامه و کهنه رفت سطل آشغال.

یه سیم ظرفشویی ورودی داشتم با یه اسکاج نرم برام ظرف چدنیم.

یه مقدار چرخ دنده پلاستیکی غیر قابل استفاده تو کابینت داشتیم دیشب گذاشتم تو نایلون بازیافتی ها حالا همین چرخ دنده ها تو خونه تکونی عید همسرجان اجازه نداد بندازیم دور(گاهی سر خروجی دادنها فقط باید به خودمون و بقیه زمان بدیم)

یه مقدار پودر کاکائو و قهوه همسرجان دیگه استفاده نداشت فرستادم بره خونه مادرهمسرم اونجا استفاده میشه.

یه ظرف ماست خالی شده بود رفت کیسه بازیافتی ها.

یه پارچ بزرگ پلاستیکی تهش ترک برداشته بود آب یواش یواش ازش بیرون میومد،متوجه نشده بودم اونم رفت کیسه بازیافتی ها. 

❌لایک❌

سلام روزتون بخیر؛ 

این گزارش های ورودی و خروجی دوستان خیلی کمک کننده س برام. باعث میشه بفکر بیفتم و زمان بیشتری رو برای پاکسازی بذارم. 

امروز یه گردگیری و تمیزکاری کوچیک آشپزخونه داشتم که خروجیش شد؛ یه هندوانه ی نمدی تزئینی، یه ریسه ی برگ مصنوعی، یه ظرف سفالی برای دود کردن عود بود که من اون مدل عود رو اصلا استفاده نداشتم و ظرفش بلااستفاده بود. 

یکم بذر گل، آخر هفته میبرم خونه ی مادرم که تو باغچه بکارم. 

سلام 

خروجی هام

یه کفش پاشنه بلند 

مانتو خونگی دیگه کوتاه شده بود نمی تونستم بپوشم شستم تا کردم گذاشتم خروجی

کلی عکس و فیلم بی کیفیت هم از گوشیم پاک کردم . 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام روزتون بخیر؛  این گزارش های ورودی و خروجی دوستان خیلی کمک کننده س برام. باعث میشه بفکر بی ...

اره واقعا خیلی کمک کننده اس

من گاهی فک میکنم دیگه هیچ چیز اضافه ای نداریم

ولی امروز یه کشو رو باز کردم مرتب کنم،دیدم یه جعبه داریم که توش سی دی هامون دو گذاشتم،درحالی‌که اصلا سی دی باز نمی‌کنیم

یه زمانی همسرم سی دی آموزشی گرفته بود برای طب سنتی اسلامی،حالا اونارو نگه داشتم،یه سری سی دی هم بود که فیلم های قدیمی بود یا آموزش قرآن با صوت های مختلف،من هم عبدالباسط رو فعلا نگه داشتم،بقیه رو گذاشتم خروجی،تقریبا ۴۰ تا سی دی بود

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی