2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738441 بازدید | 44695 پست

خانما در کنار خروجی ها در مورد کنترل ورودی ها هم حرف بزنید تا مجبور نشیم بعدا بذاریم خروجی[هم پوشاک،لوازم ارایش،اسباب بازی،لوازم خونه]

من دیروز قصد خرید داشتم بین یک پیراهن بلند ویک شومیز خامه دوزی با توجه به استایل ام وسلیقه ام تو پوشش به نظرم پیراهن بلند برام کاربردی تر بود وهمون سفارش دادم.

یه صندل ام سفارش دادم.

مقداری دارو پزشک برام تجویز کرده بوده نوع دارو هر نوع اش سه ورق تا دو ورق ونصفی اش استفاده کردم اون نصفه های باقی مونده دیروز انداختم دور.[می خواستم اون نصفی هام استفاده کنم ولی دیگه برای بررسی شرایط ام باید داروهام قطع می کردم ]

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

پیرو پست یکی از عزیزان که گفته بودن یه سری اکسسوری های قدیمی و اضافی رو گذاشتن خروجی، امروز منم رفتم سراغ صندوق زیوارآلاتم و همه رو گذاشتم خروجی، جالب اینجاست که بدنم به بدلیجات حساسیت داره ولی یه دوره ای مخصوصا دوران مجردیم چون خواهرام و دوستام میخریدن منم پابه پاشون میخریدم ولی حتی یکبارم نمیتونستم ازشون استفاده کنم و دلمم نمیومد ردشون کنم.

تو ورودی ها اگر مطابق نیاز و موقعیت خودمون خرید کنیم اونوقت مجبور نیستیم این همه خروجی و ضرر مالی داشته باشیم، مثلا به جنس لباس و کفش و زیوارآلات باید خیلی توجه کنیم امکان داره زیبا باشه گرون قیمت باشه ولی بدنمون به اون حساس باشه یا توش راحت نباشیم اینارو من بعد از کلی خریدهای بی ربط در طی این همه سال تازه متوجه شدم😩. 

جالب اینجاست که تو خرید وسایل خونه و خوراکی ها به قدری حساسم و درمورد باکیفیت بودنش تحقیق میکنم که اطرافیانم گاها ازم برای خریداشون نظر میخوان. 

سلام دوستای گلم

خروجی امروزم یه سطل آشغال بزرگ که الان دو ساله یبار استفاده نکردم همینطور بدون استفاده زیر سینک مونده بود گذاشتم کنار بدم مامانم که لازم داره

یه بلوز شلوار دخترم که براش کوچیک شده بودن دستمال کردم

یه شلوار خودم که کهنه شده بود

یه رژ مایع هم که هدیه بود ولی از رنگش خوشم نمیومد فقط یکی دوبار زده بودم همینطور بلااستفاده مونده بود دیگه امروز کشو رو مرتب کردنی دیدم انقضاش گذشته انداختمش دور 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام من دیروز خونه رو جمع و جور کردنی چن تا چیز دکوری رو دادم به پسرم بازی کنه😁خراب که شد بذارم کنار.پسرم خیلی بهانه همین دکوریهارو میگرفت دیگه دادم تا بازی کنه

یه جعبه کادو گذاشته بودم تو کابینت اونم دادم بازی کنه.

یه تیشرتم همسرم لططططف کرد😆😆از کشو برداشت گفت نمیخوامش بهم کوچیک شده.

۵ تا لاک هم گذاشتم کنار بدم به کسی.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
یه مقدار پونه و ادویه  دارم که خیلی رو مهمه باید  یا مصرفشان کنم یا  چی

میونی بدی به هیئت ها یا جایی که غدای نداری درست میکنن

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

فنجان

از اینها داشتم، البته عکس نتی هست ولی چون گذاشتم خروجی دیگه نمیتونم عکس بگیرم

فقط قوری اش رو نگه داشته بودم،الان خیلی پشیمونم از نگهداشتن،امروز اونم گذاشتم خروجی ولی فک میکردم اگه قبلا ست ش رو میذاشتم بیرون،بهتر بود

تجربه شد برام که به زور چیزی رو نگه ندارم

صدای درونم می‌گفت بده بره،گفتم بذار یه مدت بمونه لازمم میشه

آخه زن حسابی ۷ ساله ازدواج کردی لازمت نشده،الان لازمت میشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
فنجان از اینها داشتم، البته عکس نتی هست ولی چون گذاشتم خروجی دیگه نمیتونم عکس بگیرم فقط ...

یه زمانی مد بود همه از اینا داشتن.من خداروشکر نخریدم

ابجیم داشت همه شو پسرش شکست

حالا ما اون موقع هی میگفتیم وای خیلی حیف شد شکست.😬

اصلانم استفاده نمیشدا😆😆😆

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام به همگی دو روز بود نمیدونم چرا اینقدر حالم گرفته بود به قول معروف از رو دنده ی چپ بلند شده بودم خسته و بی حال و کسل هیچ چیز حالمو خوب نمی‌کرد تا اینکه بلند شدم یه نسکافه زدم بر بدن و یا علیو گفتم چهار تا کابینت امو ریختم بیرون و هم تمیز کردم و هم تقریبا پاکسازی اینقدر حالم خوب شد که نگو و شد خروجی امروز من چند تا شربت و دارو یه قالب ژله دو تا جا یخی لاکی 6 تا سس خوری چینی که از اول عروسی تا الان دس بهشون نزده بودم دادم به کسی دیدین رو یه سری لوازم ها یه سری وسایل اضافه ی به درد نخور لاکی هست که من چهار تا پیدا کردم گذاشتم خروجی هم وسایل رو نظم دادم هم اونا که مثل هم هستن رو گزاشتم کنار هم و این برا منکه دو سال یه بار به زور کابینت های آشپزخونمو می‌ریختم بیرون عالیه من از وقتی با این تاپیک آشنا شدم از عید تا الان سه بار کابینت هامو ریختم بیرون و تمیز کردم

یه زمانی مد بود همه از اینا داشتن.من خداروشکر نخریدم ابجیم داشت همه شو پسرش شکست حالا ما اون موقع ...

من هم خودم نخریدم،خواهرم برام خریده بود😅

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
فنجان از اینها داشتم، البته عکس نتی هست ولی چون گذاشتم خروجی دیگه نمیتونم عکس بگیرم فقط ...

واقعا کاش بتونیم یه چیزی برامون استفاده نداره سریع بدیم بره

من سه تا سرویس دالتون گل لاله خریدم یه مدت خیلی مد بود

الان دیگه دوستشون ندارم

از طرفی هم چون گرون خریدم دلم نمیاد همینطوری بدم به کسی

توی دیوارم هرچی گشتم حدود قیمت دستم بیاد بزارم دیوار همش می رفت تو اینستا که فیل تر شکنم کار نمیکنه

خیلی حس بدیه انگار یه چیزی تو خونه اضافه است

به نظرتون قیمت چقدر بزارم ؟

چند روز پیش یه پاکسازی داشتم

۶ تا کیف گذاشتم خروجی

دو تاش کاملا نو بود میبرم خیریه اونجا خودشون میفروشن پولش میره تو حساب خیریه

این خیریه خیلی فکرش خوب بوده 

لوازم نو یا در حد نو رو میگیره خودش میفروشه

سری قبل چند تا پارچه کادو گرفته بودم اونا رو هم بردم خیریه

کار خوبی که از این تاپیک یاد گرفتم کنترل ورودی ها بود

الان خرید هیجانی ندارم

ولی هر روز سعی میکنم لوازم بلا استفاده رو رد کنم