2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738965 بازدید | 44705 پست
خیلی از دردش  میترسم آخه یه بار دکتر دیده بود،چون داخل لثه بودن،گفت نیاز به جراحی دارن

عزیزم اسم جراحی برات ترسناکه 

همین 

وگرنه جراحی تو دندونپزشکی هیچی نیست😄

اینو کسی داره بهت میگه که خودش جراحی سه تا ایمپلنت و لیفت سینوس داشته👌👌

واقعا ترس نداره گلم

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس عزیزم منم چند سال پیش دکتر گفت نیاز به جراحی داری مجبور شدم از شدت دندان درد برم، ولی هیچ دردی ...

واقعا

خدا خیرت بده ان شاالله برا منم همینطوری بکشن

منم ۳ سال پیش رفتم،قبل کرونا،ولی میترسیدم برم و چون ته دهنه،همینطوری باز نگه داشتن دهن عذابه،حالا بیاد جراحی هم بکنه😢

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
عزیزم اسم جراحی برات ترسناکه  همین  وگرنه جراحی تو دندونپزشکی هیچی نیست😄 اینو کس ...

اره اسمش ترسناکه،یه بار هم اینجا یکی تاپیک زده بود که جراحی دندان عقل کرده

۳ روز که فقط مایعات،بعد تا ۱هفته باید غذای آبکی می‌خورد و ..‌.

اصلا یه جوری نوشته بودن ترسم بیشتر شد

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
واقعا خدا خیرت بده ان شاالله برا منم همینطوری بکشن منم ۳ سال پیش رفتم،قبل کرونا،ولی میترسیدم بر ...

آره عزیزم نگران نباش من خودمم آستانه ی تحمل دردم بینهایت کمه، ولی خب چاره ای نداشتم باید انجام می‌شد، ولی بعدش با لب خندون از مطب آمدم بیرون 👌🤗😍

آخ گفتید منم زیاد دارم اکثرا هم یادگاری همراه با خاطرات خوش 😍 ولی باید بدم بره 🤪🤗👌

من از همشون دل کندم چون چندین ساله استفاده نمیکردم بیشتر مال دوران مجردی بود و الان استایلم عوض شده....دل کندن از یادگاری خیلی سخته😔آدم نمیتونه تصمیم بگیره

آخ گفتید منم زیاد دارم اکثرا هم یادگاری همراه با خاطرات خوش 😍 ولی باید بدم بره 🤪🤗👌

من از همشون دل کندم چون چندین ساله استفاده نمیکردم بیشتر مال دوران مجردی بود و الان استایلم عوض شده....دل کندن از یادگاری خیلی سخته😔آدم نمیتونه تصمیم بگیره

من از همشون دل کندم چون چندین ساله استفاده نمیکردم بیشتر مال دوران مجردی بود و الان استایلم عوض شده. ...

آره عزیزم نظر منم همین بود ولی خب الان فکر کردم وقتی سال‌های عمر بالا میره تعداد یادگاری‌ها زیاد میشه، نگه داشتنشون انباشتگی ایجاد میکنه حالا دیگه فقط با مرور یا تعریف کردن خاطرات خوشم برا بچه هام زنده نگه میدارمشون و نیازی به نگهداری اشیا ندارم، دیگه با قاطعیت رد میکنم بروند 😍💪

هییییچ ترسی نداره  دقیقا من همونجا رو ایمپلنت کردم عزیزم

ممنون عزیزم

ببینم کی میتونم برم ان شاءالله 

اره اسمش ترسناکه،یه بار هم اینجا یکی تاپیک زده بود که جراحی دندان عقل کرده ۳ روز که فقط مایعات،بعد ...

یه کاری کن فقط 

هیچ وقت دوتا دوندون رو از دو طرف فک درست نکن یا نکش.

همین

هروقت دندونی درست کردی یا کشیدی از یه سمت این کار کن 

حتی اگه جراحی هم باشه اگه عصر انجام بدی فقط یه شب نمیتونی غذا بخوری از فرداش سمت دیگه راحت میتونی غذا بخوری گلم 

❌لایک❌