2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738862 بازدید | 44705 پست
ممنون بابت عکس خیلی ساده است آپلود کردن،اگه فرصت کردی یه بار بزن،یاد بگیری خوبه عزیزم

خواهش میکنم باز شد براتون؟

رفتم ولی یاد نگرفتم

من اصولا سخت یادمیگیرم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همچنان در حال پاکسازی ام

نایسر دایسرم خراب شده بود تیغه هاشو دادم ب عنوان زاپاس ب کسی که داره

فیل.تر چایی فلزی هم همینطور به قوریم نمیخورد

ورودی خاصی نداشتم

یسری قابلمه شاید بدم خروجی که فعلا با مقاومت اهالی خونه مواجه شدم

خروجی 

یه سری چنگال برای میوه خوری داشتم که کاردهاش همه خراب شده بود برای استفاده خودمون بود،همه گذاشتم خروجی و همه کارد و چنگالهایی که برای مهمون بود اوردم دم دست،با خودم گفتم هیچکس باارزش تر از خودمون نیست.استفاده میکنم اگه خراب شدن دوباره میخرم 👌

یه کتری از این شیردارهای سماوری داشتم که خیلی بزرگه و تابحال یه دفعه ازش استفاده کردم اونو دادم هیئت سر کوچمون استفاده کنن.

❌لایک❌
خروجی  یه سری چنگال برای میوه خوری داشتم که کاردهاش همه خراب شده بود برای استفاده خودمون بود،ه ...

منم یک دست کارد و چنگال دم دستی داشتم سرامیکی،کارد هاش شکسته و فقط دوتاش مونده با یک دست چنگال،،،،چنگال هاشو بزارم خروجی؟

خروجیی امروز دو ورق قرص ویتامین بودن استفاده نمیکردیم

و اسباب بازی کوچولو دخترم که شکست

راستی خانوما شما کیسه های پلاستیکی تونو چجوری و کجا نگه میدارین؟منظورم کیسه های خرید هست؟ی کلیپ دیدم اینستا خیلی بود برای مرتب کردن این کیسه ها انجام دادم خیلی خوب شد،لینکشو میزارم

منم یک دست کارد و چنگال دم دستی داشتم سرامیکی،کارد هاش شکسته و فقط دوتاش مونده با یک دست چنگال،،،،چن ...

من که گذاشتم 

راحت شدم 

خودمون هرچی هست استفاده میکنیم بهترین رو میزاریم برای مهمون !

چه خوبه که برای خودمونم ارزش قائل باشم اگه خوبه خودمونم استفاده کنیم برای مهمونم استفاده کنیم فوقش ناقص شد میدیم خروجی یه بهترشو میگیریم 

من که از لحاظ روانی آروم شدم 😁

❌لایک❌
منم یک دست کارد و چنگال دم دستی داشتم سرامیکی،کارد هاش شکسته و فقط دوتاش مونده با یک دست چنگال،،،،چن ...

یه جاری بزرگم بهترین سرویس های ظروف رو داره همشم تو دکوری یا کمد کابینتهاش یا بالای کابینتها ویا تو انباریشون پره 

وقتی مهمون بیاد از هر کدوم یه چیزیشو بیرون میاره بشقاب تخت فلان مارک،بشقاب گود فلان مارک،کاسه سالاد یه مارک دیگه و ... که همه تعریف کنن از ظرفاش!!!

ظرفهای دم دستی خودشون ملامینهای کهنه و قدیمیه!!!

عوض اون من تو خونه خودم روانی میشم اگه یه چیزی ناقص یا کهنه استفاده کنم و بهترین رو بذارم برای مهمون !!😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

❌لایک❌

ورودی دیشب کلی مرغ ،من دوست دارم قشنگ مرغ تو فریزر تموم شه بعد بخریم اما همسرم اصلا نمیتونه صبر کته رو هم رو هم میخره  

سه جور میوه که لازم داشتیم

سبزی که اضافه بر نیاز بود

مقداری میوه و سبزی فرستادم برا مادرشون

همچنین ظرفهاشون دو تا خونه ما بود فرستادم

❌️لایک❌️

خواهش میکنم باز شد براتون؟ رفتم ولی یاد نگرفتم من اصولا سخت یادمیگیرم

بله ممنون باز شد

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی