2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739025 بازدید | 44705 پست
اگه بتونی مربارو خودت درست کنی خیلی خوبه من تاحالادرست نکرده بودم این سری توت فرنگی درست کردم برا با ...

قبلا مربا درست میکردم با هویج هایی که خودم تو باغچه میکاشتم

ولی الان نمیدونم از تنبلیمه یا دغدغه های بچه ها و کارای خونه زیاده نمیرسم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه ماها که این مدل شخصیت داریم چقدر خوب همدیگه رو درک میکنیم ❤️

آره♥️من این سایت رو‌خیلی دوست دارم کنارهم جمع میشیم خیلی خوبه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قبلا مربا درست میکردم با هویج هایی که خودم تو باغچه میکاشتم ولی الان نمیدونم از تنبلیمه یا دغدغه ها ...

گاهی یه وقفه میفته هروقت شرایط محیابود درست کن سالم وتمیزه واقعاهم خوشمزه تره.چقدخوب که هویج میکاشتی😍

خروجی دیشب

کیف لوازم آرایش که پوسیده بود ورودی نداشتم قبلا داشتم همونو استفاده میکنم

سه عدد رژ لب که هدیه بود و رنگا و مارکشو استفاده نمیکردم

یک عدد کرم که استفاده نمیکردم

یک دست لباس بچم که سالم بود فقط تغییر سایز داشت

خروجیامو تو یه کیسه بزرگ میذارم و هروقت جمع شد میدم همسایمون میبره ببره شهرشون چندساله اینکارو میکنم

کشو های خودمو همسرم بازبینی شد و خداروشکر خروجی نداشتم یکبارم اخر تابستون برسی میکنم و خروجی هاشو م ...

انشالله فروخته شه.

ببخش که من جواب میدم منم بلدنبودم،برو تو نت بزن آپلودعکس صفحشو ببین خیلی راحته ببینی خودت متوجه میشی

خواهش میکنم عزیزم.مرسی

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
گاهی یه وقفه میفته هروقت شرایط محیابود درست کن سالم وتمیزه واقعاهم خوشمزه تره.چقدخوب که هویج میکاشتی ...

اره خیلی دوست دارم تو باغچه خونه چیز میز بکارم،متاسفانه این خونمون باغچه نداره

برای مربا سعی میکنم باز یه تایمی برای این کار بذارم 😍

❌لایک❌
اره خیلی دوست دارم تو باغچه خونه چیز میز بکارم،متاسفانه این خونمون باغچه نداره برای مربا سعی میکنم ...

حس خیلی خوبیه،انشالله

بلد نیستم عزیزم.هرچیم توصیح میدن من متوجه نمیشم😁😄😄

ممنون بابت عکس

خیلی ساده است آپلود کردن،اگه فرصت کردی یه بار بزن،یاد بگیری خوبه عزیزم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام به همه

من امروز هرچی آبکش و لگن پلاستیکی داشتم جمع کردم که بدم به نیازمند چون یک سرویس آبکش و یه سرویس لگن استیل دارم و همونا برام کافی هستن. تمام قابلمه و تابه های روحی رو هم جمع کردم که بفروشم چون از اول ازدواجم تا حالا اصلا مصرف نکردم . به مامانم پیشنهاد دادم ازم بگیره ولی میگه نه بذار تو خونت باشه منم در یک حرکت همه رو جمع کردم بفروشمشون و بجاش یه تابه تک گرانیت به سرویس قابلمه ام اضافه کنم چون برام کاربردی تره

ققنوس